24

Анонимен

преди 2 години

Какво има да си играем, направо да ги слагаме всички ваксини в миксер, натискам копчето, после теглим от сместа и се инжектираме ежедневно.

23

Леле голем смех

преди 2 години

Кой ти го каза,бе лелче?Кога го установи, че е така?Всички ли сте пили газ или е от пълнолунието, което при вас учените глави е било пълнолудие.На консулт в психото!

22

Анонимен

преди 2 години

До 22 Те сега са безплатни никой е ги ще ти ще ги продава Лидъл.Тогасъс сигурност ще фалира,ако чака оборот от ваксини да прави.

21

Анонимен

преди 2 години

Това е поредният български уче'н,който вместо да ме убеди да се ваксинирам,точно обратно ме кара да не го направя.Лекари ли сте ***...оти ли сте.Който ви е давал дипломите дваж по- голям ИД..иот е бил.Ходи си ги смесвай,да те смесят карастанчовите!

20

Иво

преди 2 години

След такъв съвет от доктор ,единственият извод е,че всички ваксини съдържат една и съща субстанция.Уж едните бяха векторни,други РНК,трети с частици вирус,сега давай бухай всичко в тюрлю гювеча пък каквото стане.Жалки,смещни и продажни ***

19

Darth shadow

преди 2 години

пореден платен пропагандатор на графенови отровните ваксини

18

Анонимен

преди 2 години

Скоро ще ги продават в лидъл и всики желаещ ще може да си купи.

17

Анонимен

преди 2 години

Вече никаква ваксина не е проблем. Смесвайте ги, бийте си всичките наведнъж. Бийте си ги всеки ден, набийте всичките си роднини и приятели. Изливайте си кофи ваксини във вените. Никакъв проблем! Без значение дали сте млади, стари, болни, здрави. Набийте децата си и не общувайте с тези, които не са набити. Такава безсрамна агресивна и безчовечна пропаганда не е имало и по Тошово. Комсомолските секретари просто отбиваха номера, а тук един ентусиазъм, един патос се лее от всички посоки.

16

Анонимен

преди 2 години

Не се споменава третата доза да е от одобрените в ЕС и БГ ваксини. Може ли СПУТНИК ?

15

Анонимен

преди 2 години

Няма проблем за лекаря, а за пациента - има ли проблем?

14

IT-спец

преди 2 години

jab DJmix поздрави за Митьо фадромата, Цецо голфа, Киро главата..бус-бус, бустер дора цък ци цък ци цък цък (*** как сам са научил да правя скречове не е истина...)

13

Някой

преди 2 години

Няма проблем. Все пак това е експеримент!

12

Люси

преди 2 години

Че от кога?

11

Анонимен

преди 2 години

Нямало проблем да си смесват, важното е боцкането, с какво, си е някаква си подробност... ако ще и да е "тюрлю гювеч "сиропа".

10

Анонимен

преди 2 години

малей тва що подписа са, ......

9

А има ли проблем за

преди 2 години

Жена да смесва осеменителни течности от различни мъже в един ден?

8

Няма

преди 2 години

проблеми да се смесват хероин и кокаин.....Смяххххх...Мъка и трагения.....Лудостта на величията продължава.....докато не се срутят от Върха...

7

Анонимен

преди 2 години

На мен са ми боцкали ваксини като малък, но никога не са ми казвали, че немало проблеми да се смесват ваксини.....хахахаха :))) Не ги знам какви лекарчета се извъдиха последните години, ама са шоумени определено :)

6

Анонимен

преди 2 години

И аз се сетих за алкохола. Веднъж сме седнали с приятели и свърши уискито, появи се някаква ракия, после и тя свърши, минахме на водка и ми обясняват, *** не се притеснявай, няма проблем да ги смесваш, ама на сутринта, разбирай обяд, наcиpанетo беше в буквален смисъл.

5

Аз

преди 2 години

"Бира, ракия, коняк - смесих ги пак..." . С други думи " Слагайте там квот доди, пък к'вот стани". Тия лекари май са си ги купували дипломите от някой тъмен субект на пазара и никога не са отваряли учебник. Има вещества, които е по-добре да не се смесват, и да не се предозират. Инъче страхът от заразяване може да докара отравяне.