11

Анонимен

преди 2 години

Браво г-н Янев ЕДИНИЯ ОТ ЗАМЕСТНИЦИТЕ Георги САМАНДОВ е син на генерал Атанас Самандов,давайте докато можете всички до девето коляно и Вие ще говорите за чест и морал нямам думи

10

Анонимен

преди 2 години

Най-успешното правителство, пък всеки ден сменяме по 3-4 зам. министъра

9

Чиновник синекурник

преди 2 години

Колко е сладка държавната работа - нищо не правиш с месеци, но получаваш редовно заплата, на всеки 3 месеца допълнително материално стимулиране за това, че нищо не правиш по цял ден! Редовно отпуска, по празниците си пийкаш яко пиенето, говориш по GSM, никои за нищо не ти търси отговорност! Надявам се, че така ще изкарам още 27 години до пенсия.

8

честито

преди 2 години

искахте промени , фигуранта ви ги дава . личното му клубче трябва да му осигури втория мандат . а че цените се увеличават , че идват кризи , това няма значение за него .

7

Анонимен

преди 2 години

Няма ли да купите малко машини за гласуване, че старите вече изветряха. Там още 100 милиона да бутнете а?

6

Анонимен

преди 2 години

Раздуване на администрацията до безкрай!!!! Заплати на фигуранти и фигурантки роднини и прятели. Знаят, че няма да изкарат зимата и гледат да краднат за няколко месеца каквото има.

5

Кака калинка

преди 2 години

Ти ми назначаваш сина и дъщерята, аз назначавам твоите.

4

Анонимен

преди 2 години

Слагат фирмаджии и адвокати за министри, което е очевадни конфликти на интереси.

3

Анонимен

преди 2 години

Янев, как са децата, лека ли им е държавната служба на която ги уреди, стигат ли им 10 хил заплата на месец. Янев, хайде и мен да уредиш и аз съм комунист.

2

Свой човек

преди 2 години

Какво става с тази администрация бре? Нали щяха да я съкращават? Но зечените чорапи разбират съкращенията като назначения.

1

и ..?

преди 2 години

А кога ще има лустрации на Изпълнителните Директори на Изпълнителните агенции ... онези които преди години са били агенти на ДС? Имена ли да даваме? В Министерството на земеделието има такива, които са от 2009 година на държавния ясли; един от тях е агент "Зорге" ..! Нима няма достойни хора в Държавата, че държим подобни сервилни хора ..? До кога това ще продължава ..? До кога ..?