37

Да бе верваме

преди 2 години

ХИВ / СПИН, както и сезонните грипове ДА НЕ БИ ДА СА ИЗЧЕЗНАЛИ нито лекарства нито ваксини действат просто си живеем с тях и който има лош късмет го хваща.

36

Доктор Ху..

преди 2 години

Шефът на Модерна??? О, заблудени ми овчици .Тоя е някакъв второстепенен разпоредител. Шефът е Бил Гейтс. Именно неговата фондация спонсорира създаването на Модерна през 2016г. Я, какво съвпадение. През тази година Бил започна лекциите си в ТЕД за пандемиите и намаляване на населението на земята. А скоро Бил каза официално. Пандемията ще продължи. Това е само началото.

35

Анонимен

преди 2 години

Скоро ще се появи нов щам,а не нов вид гама или яма на Ковид.Много вероятно това да стане у нас или в някоя подобна държава с ниско ниво на имунизация.Той ще засяга всички възрасти и ще е с много висока смъртност до 30%.Това означава,че ще остане половината от населението или по-малко.Тези които ще оцелеят ще бъдат по-щастливи и по-разумно от сегашното население.У нас ще остане 20% от населението.Това ще стане декември-януари.

34

Ямболски цървул

преди 2 години

А той дали се е боцнал с неговите бъркочи?

33

Ваксиниран

преди 2 години

Никой от нас не знае колко ни е отредено - ваксинирани или неваксинирани. Чист факт е, че в моя кръг 23 човека на една сватба, само ваксинираните не се разболяхме - трима. Останалите го изкараха, някои тежко. После някои ги повтори, от тези, които го караха леко. Та, вакисината работи, кой каквото ще да казва. От хоспитализираните, под % са ваксинирани. Това е моя опит и факти, а това кой какво мисли, смята и разсъждава си е субективно и неважно в случая, както е писано долу.

32

Анонимен

преди 2 години

Този шеф директно си казва, че иска да ваксинира цялото човечество. А, това че пандемията щяла да приключи до 1 година е морков пред магаре. Който му се върже.

31

Анонимен

преди 2 години

Озоваващ в болница може всеки от 2 типа с чиято плашат,а защо щом всеки попаднал в нея е социално-здравно осигурен по направления за паричен превод в здравната система за лечението му с персонал и модерно оборудване с техника по изисквания за апаратури от достиженията на медицинско-инженерна наука в нея сфера за туй как от трудова заетост,от социална категория по документ,пациента,че е потребител и се внася с ДДС на всичко,от всеки жив разделено от обществото за случаи,че др.данъци,такси дейност

30

до 35

преди 2 години

На теб какъв ти е проблема с ваксината. Тука няма "мисля си", "вярвам" и т.н. Има точни емпирични данни. Другото е вглавите на такива като тебе. Като искаш - не се ваксинирай и си чакай естествения имунитет. Само дето естествения имунитет идва по трудния начин.

29

...

преди 2 години

Антиваксър стана дума за назидание.Сравнявам го със холокоста.Много учени не са съгласни с дадени обстоятелства и при повдигането на разни въпроси, биват наричани фашисти и антисемити, въпреки че не отричат холокоста.Същото е и с ваксините - ако повдигнеш въпроси автоматично се превръщаш в антиваксър.

28

Анонимен

преди 2 години

Проклети убийци първо спрете тия самолет ваксини ограничения маски мерки и тогава ще свърши тая лъжлива пандемия айде няма нужда от вашите убийствени ваксини проклети лешояди никой не ви вярва вече и неви иска никакви ваксини забрана за всички ваксини няма да се ваксинират хората стига иначи щте играе брадвата на вас долни лешояди

27

до 34

преди 2 години

Всичко е политка и пари, но стадото не се усеща.В световен мащаб хората са коне с капаци масово.Не само, че някои от ваксинираните не развиват имунитет, но и такива, които уж при изследване имат антитела също се разболяват.Аз не казвам на някой да не се ваксинира, напротив - който иска да се ваксинира.Агресията идва от промитите мозъци, който си мислят, че с тази ваксина ще спасят света.

26

До 30

преди 2 години

И аз не разбирам защо не признават изследване за наличие на клетъчен имунитет при неваксинирани и в същото време за ваксинираните по презумпция се приема, че са защитени. Досегашните проучвания доказаха, че не всички ваксинирани са придобили имунитет. Всъщност разбирам.

25

до 32

преди 2 години

Ами и твоят постинг е анонимен и аз го чета точно в интернет. Ти да не искаш да си даваме телехфоните и адресите под всеки пост? Колкото до спасяването на животи-да, но лекарствата, знаеш ли по принцип колко клинични изпитания преминават, докато стигнат аптеките? Години наред и пак непрекъснато се налага да се усъвършенстват. А каква е тази ваксина скалъпена надве-натри за няколко месеца? Да, не и вярвам и повярвай, има защо.

24

Mitaka

преди 2 години

Никога не вярвайте на анонимни постинги в интернет, които ви казват в какво да вярвате и в какво не.Фармацефтичните компании с лекарствата, които разработват спасяват животи всеки ден. Да печелят от това и слава Богу, че печелят за да продължат да работят.На загуба е само топлофикация и градския транспорт в София.

23

Иван

преди 2 години

Основно правило: НИКОГА не вярвайте на фармацевтична компания. Те печелят от това, хората да са болни, няма как. Следователно за тях е най-добре пандемията да продължава с години.

22

...

преди 2 години

Не разбирам защо се използва думата антиваксъри, за ваксина, която не е минала изпитателен срок.100% от така наречените антиваксъри имат всички задължителни ваксини от календара.Или просто сте глупави и не виждате чисто политическото разделение на ваксинирани и неваксинирани.Изкуствено насаждане на омраза и вина към неваксинирани, видиш ли заради тях има вирус.Щом сте се ваксинирали и сте гласували доверие на ваксината, живейте си живота и не се бъркайте там, където нямате работа.

21

Митака

преди 2 години

Няма вещество без странични ефекти, дори и чешмяната вода води до напикаване.По-добре един ден с температура след ваксина от колкото трайни последстивя от ковид. които може да не минат с месеци.Всяко един "страничен" ефект от ваксините го има минимум 100 пъти по-често от ковида.Познавам десетки хора, които го изкараха и почти няма човек, който да не му е останало нещо след това, макар и да не го казват директно. След ковид всички тръгват на фитнес и почват здравословен живот за да компенсира

20

Анонимен

преди 2 години

Как? Ти откъде знаеш колко от окапалите са ваксинирани и колко-не? Дай си източниците на информация, щото аз не намирам такива. Там е работата, че никой не съобщава, за да откажат хората ваксините съвсем, когато узнаят истината.

19

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 13 Е ти вероятно няма да видиш какво се случва след една година, щото нали виждаш антиваксърите как окапват.

18

Анонимен

преди 2 години

Гад..духай супата