169

Анонимен

преди 2 години

Тази тема за Македония в ползват само и за предизборно.Не се ли посетихте ли вече.Македонив дали ще влезне или не не зависи от нас.Когато имаме редовен парламент и правителство,тогава от ЕС ще кажат какво да правим.Сега предизборно от ЕС няма и не прават никакъв натиск.А до тогава ако не фалираме индивидуално и като държава ще е много добре.

168

Анонимен

преди 2 години

Много е интересно,защо винаги се сещат за Македония по време на изборна кампания.А още по-интересно е защо народа все още се вързва.От ВМРО няма ли да платят на някой Македонец да запали някое знаме ,или да запише фалшив говор на Вардар,или да плати да напишат някой паметник?Неанертал е селото в Германия.

167

Анонимен

преди 2 години

ЕС няма да допусне Македония ,но преди това ще изхвърли България.Ние с Македония не сме за ЕС,а за съюз на недоразвитите интелектуално.Трябва да направат от двете държави резерват за неандерталци.Ние сме антични народи и сме автентични.Останали сме 20 века назад в развитието.Както се вижда от снимката госпожата ми прилича на една восъчна фигура в Германия в един музей в едно тяхно село.

166

Анонимен

преди 2 години

Натиск има,щото Заека обикаля из Европа с емисари и плаща на целия си хал или му плащат да ни дискредитира и говори превратно.Лъже,маже,праща псевдоисторици уж познавачи на Балканите да говорят измислици.Обработва чужди политици задкулисно и трябва да се обясняваме.Политици на СМ са пионки срещу БГ,как да сринат 70г. пирамида от исторически лъжи и излезе,че не са наследници на Александър,мани,мани.Както и да е,този проблем пряко ни засяга,защото дискредитира БГ,за да се настани македонизма в ЕС

165

До 165

преди 2 години

Въпреки,че не е по темата,спирането на Южен поток беше правилно,защото договора беше корупционен и обвързващ,а цената на газта според зависи.На едни държави по евтин,на други като нас по скъп,защото има хора които лесно се навеждат да угодят срещу лична облага,без оглед националния интерес.И само от един източник.Нормално беше Русия да се засегне и пусне тръбата през Турция,ноо вече е съвсем различно,има и тръба с азерски газ и израелски през Гърция и интерконектор за втечнен,т.е.конкуренция

164

безработния фигурант

преди 2 години

йотова какво ше работи след изборите ?

163

Анонимен

преди 2 години

София Лорен?? Ааа АлтаватаПугачева!!!

162

Анонимен

преди 2 години

Пилота такси на Пендаровски в самолета ли получи указанията или подкупа?

161

БПФ

преди 2 години

Какъв натиск, бе? Държави на 30 години (например словения) ще казват на държава на 1300 и кусур години да се откаже от историята си?

160

Анонимен

преди 2 години

Поредното предателство което ни готвят ***

159

Анонимен

преди 2 години

До BobiГеорги Димитров спасява България от бомбите на САЩ и Англия както Япония беше унищожена. Връщаме си Южна Добруджа и можеше да си върнем и Македония ако не беше починал. После Тито предаде Сталин и поиска помощ от САЩ и НАТО и загубихме както и сега ще загубим Македония благодарение на НАТО.

158

Анонимен

преди 2 години

Отдавна е решено Македония да влезе в ЕС. Ние просто ще покажем малко пинчерско поведение - ще поджавкаме пискливо и после ще подвием трепереща опашка.

157

Анонимен

преди 2 години

Позицията на една държава е толкова по-значима, колкото тя има по-голяма култура, история(второстепенни) и най-вече икономика и инфраструктура(първостепенни). Ако един бойко борисов спира Южен поток, спира аец Белене, той буквално разрушава държавата ни и я връща с 50 години назад. Това са много важни проекти, които бяха спрени от външните врагове на България чрез предателя бойко борисов. България днес щеше да е друга държава, ако тези проекти бяха осъществени до някаква степен на завършеност.

156

Алооууу,

преди 2 години

Макето, за нищо не ставате! Цялата история за "македонизма" се крепи на "антибългарска " пропаганда! Такива като вас , нямат място в ЕС

155

Хей

преди 2 години

Йотова, като сте толкова големи патриоти с шефа ти Радев, направихте ли си поне веднъж труда да разясните на ЕС и на Щатите, как РСМ от 30 години насам краде усилено и безсрамно българска история ??!

154

Анонимен

преди 2 години

Нека да приемат СРМ и тя ще съсипе ЕС и ние ще се освободим.

153

Анонимен

преди 2 години

Защо нямаше натиск към Гърция? Защото гърците отстояват позицията си до край, а ние се накланяме. Когато си твърд , никой не може да те натиска, а като видят, че се поддаваш и ще те преборят

152

Bobi

преди 2 години

Имаше много по-силен натиск по времето на Борисов, АМА ИЗДЪРЖА.Явно Радев и хунтата от национални предатели се подготвят за поредното предателство на коминтерна. Явно ще конкурират националния предател Георги Димитров.

151

Анонимен

преди 2 години

Сега ясно ли ви е защо "братушките" мътят водата между България и С. Македония? Те не само не искат нови държави в ЕС, те не искат ЕС!

150

Анонимен

преди 2 години

Плюя на Европа! Никога не трябва да се потдаваме на тези престъпници. Европа ни натресе Борисов. Европа съсипва България. Нетрябва да се отстъпва за Македония , НИКОГА.!