26

Зомби пункта

преди 2 години

какво станало с него че не чух?

25

закрит пункт

преди 2 години

спасени животи. УРА! Скоро всичките ще ги закриете, молете се бой да не ядете. От оцелелите ваксинирни.

24

Анонимен

преди 2 години

така ще е като не раздават безплатни бира и кебапчета.. Няма интерес. Иначе щяха да се редят на опашки, някои даже и по 2 пъти

23

Чоко

преди 2 години

А защо, изобщо, са отваряни такива пунктове. Интересно ми е как се съхраняват ваксините в такива пунктове. Нали трябваше да се пазят при -70 градуса. Или идеята е да отчетем бройка надупчени хора а за ефекта има болници.

22

123

преди 2 години

"Здравеопазването" ни е тотал щета! Всеки се моли да не стига ди "лекар" и "болница" у БГ, освен ако има доста пари за "дарения" разбира се! На никоЙ НЕ МУ пука за елементарни и лечими по белия свят болести, от които тук ако нямаш кинти си обречен! Сега от къде се намериха пари и такава уникална "загриженост" за "здравето" на овцете, че чак мобилни пунктове разкрихте??? Мобилни пунктове за безплатно изследване на туморни маркери и т.н....КОГА?

21

Анонимен

преди 2 години

В град Кърджали 68% от жителите се бяха декларирали като българи на преброяването през 2011 г. Не вярвам процента на етническите турци да се увеличи на сегашното преборване поради големите миграционни процеси при тях. Въпреки това нашенските турци не са необразовани и наивни хора. За тях е пределно ясно че ваксините са опасни и неефективни.

20

Леша

преди 2 години

Във Варна и София поне има интерес, по едно зомби на ден. В Кърджали хората си прибират реколтата и бият начинаещите зомбита.

19

Живко

преди 2 години

Още един незаконен обект извън играта след онзи в морската градина на Варна! Продължаваме напред!

18

Анонимен

преди 2 години

Турците нямат интерес към ваксинирането. Не са глупави.

17

Серсемин

преди 2 години

То и без това Кърджали не е в България. И с тях и без тях - все тая. Ще го броим, че е изчезнал турски град.

16

Иванко

преди 2 години

Бре, като прочетох и си викам да не е оня беззъбия от Варна да е ходил и до Кърджали. Ама после се сетих, че няма откъде да вземе пари за рейса.

15

анонимна

преди 2 години

Значи кърджалийци се спасиха, браво на тях, взе да им идва акъла. Жалко за надупчените досега , но да са мислили ако има с какво.

14

Анонимен

преди 2 години

Не го затварят, а го местят в Димитровград до пазара. При другите фалшиви стоки...

13

доц. д-р Чоко Боков

преди 2 години

И Петя е като онази неграмиотницата Ния. Затваря мобилният пункт, затварят мобилния пункт. Ама кой се занимава с подробности като граматика, особено мисирките. Приятен ден.

12

Анонимен

преди 2 години

Как не схванахте вече, че който се излъгал до тука - излъгал се и повече едногънкови трудно ще намерите.

11

Анонимен

преди 2 години

Като чета повечето коментари си мисля, че изхода е само един - терминал2 и към някоя държава с над 65% ваксинирани. Умниците-конспиратори заслужават уединение с родната мизерия.

10

Анонимен

преди 2 години

Навсякъде има слаб интерес,но затварят само този в Кърджали?! Защо?

9

Активист на БСП

преди 2 години

Бухахахааааааа....

8

До 9

преди 2 години

Остави, не може да го обясниш на хора като Светозар това. Ние винаги сме най-хитрите, най-знаещите, най-прозорливите, най-талантливите... а другите народи са все глупавите, зомбираните, слепците, стадото и т.н. Интересно как пък все другите народи се развиват и дърпат толкова напред, а ние като най-най все сме отзад на опашката. Сигурен съм че и за това ще има някакво обяснение, свързано със световна конспирация.

7

Анонимен

преди 2 години

До 7, И пак се излъгахме...