72

хм!

преди 2 години

Някога преди 40-тина години имаше едни следователи които първо разбираха какво е станало и тогава правеха нещо.От написаното отгоре не разбрах точно какво се е случило.Било овърнало детето,но никой не казва да е видял повърнати материи.Било му дадено "приспивателно".Едва ли е направено в такива дози,че да подтисне дишането!Ама бил казал друг лекар нещо-съчинение без картинка!Добре би било да се разбере истината,пък тогава да се говори.Още повече,че ще се водят дела!

71

Анонимен

преди 2 години

При счупване на основата на черепа--- при удар в челната, тилната или слепоочната област характерните симптоми са кръвотечение от устата ,носа ,ушите кръвоизливи около очите.до 68

70

Анонимен

преди 2 години

От все сърце желая здраве на целия ни измъчен народ, защото опре ли се до медицински "грижи" си е... руска рулетка, да не кажа друго. И съболезнования на родителите!

69

Анонимен

преди 2 години

До славянин "Сега стана ли ви най-накрая ясно защо е тази рекордна смъртност в болниците!" Ахаааа, явно допреди 2020 сестрите хвърчаха по задачи, показваха пълне професионализъм, не правеха полагаемите им се паузи и всъщност те ЛЕКУВАХА пациентите, вместо лекарите! Мдааааа, логика НУЛА при някои.

68

Анонимен

преди 2 години

А Радев. Еше казал, че когато той дойде на власт такива работи няма да има?

67

Анонимен

преди 2 години

Няколко медицинсни експертизи ще докажат, че хората така или иначе умират и в този процес лекарски грешки не се случват. Както винаги досега. И делото ще се влачи десетина години до пълна забрава.

66

Анонимен

преди 2 години

Там в хирургиите си е е*ало меча. Избягвайте Св. Георги. Сестрите изобщо не обръщат внимание.

65

Анонимен

преди 2 години

Съболезнования на родителите. Това наистина е чудовищно. И няма как да го минете ковид. Всъщност знам ли.

64

До 65

преди 2 години

Приятелю, имаш ли представа какво означава точно счупване на черепната основа? Мисля, че даже и глупостта трябва до има някакви граници!

63

Анонимен

преди 2 години

да го пишат ковид и да питат защо са починали 20 000, лекарската грешка е безгранична

62

Анонимен

преди 2 години

За да могат някой хора да ни крадат на воля, контролът в държавата го няма. За това мрем от некачествени храни, от небрежност в болниците, от катастрофи по пътищата. За това сме най-бързо изчезващата нация. Жалко за поредния млад човек, съболезнования на близките.

61

Анонимен

преди 2 години

травма на главата с повръщане , 100 % счупване на черепната основа , в такива случаи дори най-малкото движение може да убие човека . нехайни престъпници .

60

Анонимен

преди 2 години

30 ГОДИНИ КАПИТАЛИЗЪМ - 30 ГОДИНИ КАЧЕСТВЕНО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ.

59

Разбихте държавното

преди 2 години

щото било лошо.Ами сега имате ли пари за частно лечение?!Може и да не ми отговаряте, препълнените гробищни паркове го показват най-добре.

58

До Мен

преди 2 години

Съгласен съм с теб, но няма да стане. В България положението със сестрите е плачевно. И два пъти повече сериали да гледат и цигари да пушат, няма кой да ги пипне с пръст. Сестри няма, и всеки запознат със здравната система в България ще ме разбере.

57

Срам

преди 2 години

Страх ме е да живея в тази страна. Ами ако утре на мен или на някой мой близък му се наложи и упира до грижите на такива хора :О ?!

56

Анонимен

преди 2 години

Прав е за това: Целия сестрински състав със санитарките, пият кафе, пушат цигари, гледат турски сериали...Скоро бях във ВМА за операция!

55

Мен

преди 2 години

Лекарите и сестрите, които имат съвест много рязко трябва да осъзнаят, че заради подобни *** страдат и те и трябва да се отървават възможно най-бързо от тях, а не да прикриват престъпленията им и после цялото съсловие да страда и да умират здрави хора.Незабавно уволнение на всички пушешти сестри и никога повече да не пристъпват до болница. Място там нямат, да ходят да чистят *** в гърция.

54

gogo

преди 2 години

Сестрите освен че са пиели кафе и са пушели цигари за обсъждали колко пари ще им дават ако "изтекат" към Западна Европа. Според едната в Германия давали на такива като тях по 4000 евро, а според другата в Англия давали по 5000 паунда. Така пишело в интернет

53

Анонимен

преди 2 години

Затова никога никога никога няма да се върна да работя в болница в България- нехайство, небрежност и безхаберие...