137

Анонимен

преди 2 години

от въпросните пунктове по паркове и градинки ли мога да си получа таблета от томболата???

136

??

преди 2 години

''Казали, че искат да се ваксинират, но преди това искат да видят разрешителното за ваксините, които се поставят.'' И това ги прави антиваксьри? Струва ми се абсолютно нормален вьпрос.

135

Вьзмутен

преди 2 години

Кога ще раследва и чекмеджето

134

Анонимен

преди 2 години

Не лъжете, ***. Незаконният пункт за инжектиране сам си събра чукалата, след като се разбра, че работи с незаконни течности. Медицинските пирати са за прокуратурата.

133

Анонимен

преди 2 години

Е от кога биопродукта е Ваксина? Що обвинявате хората в лъжливо нападение.

132

Анонимен

преди 2 години

Ненормалници.

131

До Анонимен 157

преди 2 години

Коментарър Ви показва ЯВНО незнание. Ваксината на Pfizer например, преди смесване за използване, може да се съхраняват и в нормален фризер, и в хладилник, но за по-кратко време. Поинтересувайте се на сайта на CDC например в графата storage на ваксината. Проблемът е по-скоро да се употребят навреме всички ваксини от една опаковка, когато се отвори. Аман от НЕразбирачи.

130

Анонимен

преди 2 години

Защо ги наричат журналята и лекарите антиваксари!!!с е редно вече прокуратурата да провери тия вакснини , е д казано че са одобрени от ЕС точка ,знаем кви милиарди се печелят ,в тая бланка която попълва пишели че това е ваксина ?

129

Анонимен

преди 2 години

Какво правят ваксъри под статия за антиваксъри и прокуратура? Не ви е мястото тук Бягайте да ръкопляскате на Кунчев. Ние можем и без вас.

128

157

преди 2 години

До: Христо Христов Е да де, аз нали казах същото!

127

Анонимен

преди 2 години

Гледам напоследък все повече протести срещу насилственото ваксиниране по цял свят! Буквално отпреди няколко часа гледам видео от многохиляден протестен митинг в Калгари, Канада и срещу Джъстин Трюдо, когото открито сравняват с Фидел Кастро!Булевардите направо са пълни с народ, без маски, без дистанция, усмихнати, мирно протестиращи срещу нарушаването на основните им човешки права!

126

Анонимен

преди 2 години

Аз не се съмнявам в това, че имат разрешително за ваксините. Всеки може да види на сайта на Европейската Агенция по Лекарствата, че издаденото разрешително е условно, за медицински продукт под особено наблюдение в експериментална фаза. Това са факти, това не са клюки. Това което мен лично ме притеснява обаче е, след като отначало се видя колко трудно се съхраняват тези ваксини, как сега изведнъж почнаха по квартални градинки и тоалетни да ваксинират и каква гаранция дават че са годни?!

125

Анонимен

преди 2 години

Антваксърските активности започват да приличат на тероризъм и би трябвало да започне да се третират като такова. Достатъчно са кресливи из социалните медии, та отказват доста народ да се ваксинира, сега започват и с физическо насилие да заплашват.

124

I’m

преди 2 години

Тия антиваксерите станаха като ЛГБТ! Никой не им пречи ама започват да стават досадни с техните напъни и вдигане на шум. Тяхната работа като в онзи стар виц за Сър-а, Джон и гей парада отвън.

123

Анонимен

преди 2 години

До ЗлатенаТова вече го играхме със залите за пушачи/непушачи - оказа се, че пушачите не искат да влизат при непушачите, но непушачите мноого държат да посещават залите за пушачи и да мрънкат, че там се пуши!Колкото до останалите ти предложения - плащам си здравни осигуровки (от там са и "безплатните" ваксини) сл. имам право на здравна помощ!Плащам си хотела, сл. имам право да съм на море!Май новите демократи най-много искат връщането на комунизма!

122

АнонимеН

преди 2 години

НА ВСИЧКИ ВЕЧЕ Е ЯСНО, ЧЕ ВАКСЪРИТЕ СА ДОКАЗАНИ ПРЕСТЪПНИЦИ КОИТО НАБЪРЗО СА СЕ ПОКРИЛИ СЛЕД КАТО СА БИЛИ ХВАНАТИ ДА ВЪРШАТ ЯВНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

121

ПроСоТо

преди 2 години

ха ха!..Ега ти!..ГРЪМКО ЗАГЛАВИЕ и още "по-гръмка" реакция на "прокураторите" за ЕДИН ВЪПРОС,на който граждани са поискали отговор !..Съвсем се побъркаха..Единственото позитивно нещо в случая е,че.."Когато Господ реши да привика някого,първо му взема акъла"..

120

АнонимеН

преди 2 години

ВСЕКИ КОЙТО ПОИСКА ЛЕГАЛНИ ДОКУМЕНТИ ЗА ОДОБРЕНИЕТО НА ВАКСИНИТЕ Е АНТИВАКСЪР И ТЕРОРИСТ И ВРЕДИ НА ДОБРИЯ ИМИДЖ НА РАДЕВ!!! ЕТО ВИ ГО ДОКАЗАТЕЛСТВОТО , ЧЕ ВАКСЪРИТЕ СА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И ДОБРЕ СИ ГО ЗНАЯТ И ЗАТОВА СА ПРЕУСТАНОВИЛИ РАБОТАТА ЗА ДА СЕ СКРИЯТ!

119

Анонимен

преди 2 години

А къде е прокуратурата да се самосезира за нерегламентираните пунктове?Законът не е ли за всички? И с какви документи могат да докажат ,че не са наркодилъри, които оперират под носа на полицията?

118

АнонимеН

преди 2 години

РАЗРЕШИТЕЛНО НЯМА! ИМА САМО ВРЕМЕННО ОДОБРЕНИЕ ЗА ВАКСИНИТЕ ОТ ЕС И ТО ПРИ ИЗРИЧНОТО СЪГЛАСИЕ НА ТЕСТОВИЯ СУБЕКТ!