31

Анонимен

преди 2 години

Повече съчувствам на тези, които произвеждат продукция, т.е. допринасят добавена с труда си към обществото. Тези са най-шумни, но това не значи че са най-прави. Няма как кръчми, ресторанти, дискотеки и барове да се приравнят с производителите. Веднъж завинаги да се разбере, няма ли производство- няма стабилна икономика.

30

Анонимен

преди 2 години

Еми да гласуват за Възраждане. Те нали искат да спрат мерките.

29

Живко от Варна

преди 2 години

Моето сърце е отворено за истински приятелства и любов !

28

Друга тема

преди 2 години

Живко Костадинов трябва да управлява България, но и няколко други страни, защото му отива, има здрав разум, който е непоклатим, има твърде правилни и точни приценки и като цяло има огромен нюх за управление на конкретна държава или държави !

27

бой по кратуните

преди 2 години

Да ги затварят и главатаря им Ричард Лъвското сърце в затвора.

26

До 26

преди 2 години

Айде стига въртяхте опашката!Алибегов скачаше и преди година!Ама сега има повече поводи да скача,защото прди година Кацаров го подкрепяше и насърчаваше протести, а сега е министър и слага същите мерки срещу които скачаше!Гаджета, глупости!Миналата година Радевистите му се радвахте на Алибегов, сега го плюете за едно и също!!!

25

Друга тема

преди 2 години

Религията ТАНГРИЗЪМ и ХРИСТИАНСТВО ше трябва да станат по отделно и по равно съвременно - модерни, но и всичко да е добре , защото БОГ има , ама той не е човек няма човешко тяло и не е видим, а невидим !

24

Пак питам

преди 2 години

Кога са били жертва? Кога са спазвали мерки? Не знам едно!ама едно фалирало и затворило заведение през последната година и полувина!Ама едно!Вземат си помощите,бачкат си нелегално, в същото време стотици малки и средни предприятия затвориха завинаги!Защото спряха поръчки от чужди клиенти, все още голяма част от поръчките в много производства не са възстановени на нормално ниво!А всеки ден реват най-малко засегнатите!!!!

23

Данък заведение

преди 2 години

Или ще ходите в кръчмите на Алибегов или ще плащате такса да речем 100 лв месечно. Не са много всеки може да ги отдели, така ще се подпомогне икономиката и стабилността.

22

Анонимен

преди 2 години

костя копейкин антиваксъра що не иде доброволец?Търсят хора в маса градове вече.

21

Анонимен

преди 2 години

алибегом шо не на снимката?

20

Истински факт

преди 2 години

България трябва да бъди дарена на Живко от Варна, за да стани всичко добре !

19

Шопо

преди 2 години

Мангъров ще оправи нещата!!!

18

Анонимен

преди 2 години

Има вече случаи на нападение. клиенти са отказали да стоят след 23ч и са били нападнати и бити от персонала. Какво е това? Ще ни карат насила да ходим на кръчма ли?! Просто нямам думи

17

Анонимен

преди 2 години

браво, както децата могат да се струпват по 7 часа в даскало, както в магазините могат, това е най правилното което са решили, тоя цирк дето играят, да си го играят на себе си, ще им търпи някой пладнешките пандемии и грипове, че и вжце си намериха да им вкарат експерименти и то безплатно

16

КОГАТО

преди 2 години

Ви ЗАТВОРИХА ПРИ БИБИТКОНАПЪЛНО НЕ БЯХТЕ БУТАФОРИЯ.СЕГА СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ И СЕГА ЩЕ СТЕ НА ХРАНИЛКАТА. НЕМА ДА СТАНЕ. КОЙ ЩО СИ НАПРАВИ И КОЛКО ИЗРАБОТИ. РАБОТИТЕ ОТ 6 ЧАСА СУТРИН ДО 23Ч. ВЕЧЕР И ПАК ВИ СЕ ВИЖДА МАЛКО.

15

Анонимен

преди 2 години

На всеки ресторант, кръчма, бар, кафене, дискотека, заведение да сложат по едни табели, че е възможно да се заразят с ковид19 и че е възможно да попаднат в болница за лечение и че може да настъпи бавна и мъчителна смърт и всеки да си ходи на своя отговорност. Както на цигарите.

14

Аудист трета ръка

преди 2 години

Е как ще я караме без кръчми? Добре е вечер човек да седне, да пийне, да разпусне, но това с 23 часа не е добре. Не бива кръчмите да го отнасят, по-добре да въведат дистанционно обочение за очениците, но кръчмите да не пипат.

13

Дедо

преди 2 години

Цял живот , всеки ден , ще ни занимават и губят времето с грипове ! И те така!

12

Друга тема

преди 2 години

Някои хора говорят само лоши неща или предимно лоши неща за Живко от Варна, за да няма той приятелка, за в бъдеще и деца, успехи в живота, истинско щастие и други неща да няма той, това са хора, които изповядвт Исляма и се правят на светици пред света, даже са против нас - христианите, българите и като цяло белите хора ! Благодарение на тях ние българите всъщност не сме добре, а само приличаме , че сме добре !