105

върбанБрястовСалкъмо

преди 2 години

"Никакви условия не трябва да се поставят." Дааа нали трябва да могат крадците да се коалират с честните

104

гледна точка

преди 2 години

И кое ще е коалиционното мнозинство? От тези, които се наричат взаимно *** ли?

103

реалист

преди 2 години

Каква промяна бе, ***? Ако ще е такава, каквато видяхме в последните месеци, мерси. Промяна, ама към по-лошо - тотален хаос в държавата.

102

Гореща новина

преди 2 години

Ей колко са недалновидни избирателите ! Дойде накрая истинския Спасител / *** и Кокорчо /който ще ви оправи за по малко от 800 дни а вие не та не ! По правилно щеше да си кръсти партията Канадско бъдеще за България.Щеше да улови повече шарани !А днес с тоя евреин с фондовете избиха рибата ! И на него представете си сърцето му било в България и заради това си зарязал личния успешен бизнес !!! А стига бе...

101

Политолог

преди 2 години

Реално мнозинство ще има , когато направим импийчмънт на Фигуранта и сложим българин на поста !!! Едва тогава ще настъпи мир ! Иначе , ще продължим да настъпваме мотиката и то през 3 минути !

100

Факт

преди 2 години

Най-неадекватният социолог в България - Червен Кольо , седнал да дава мнение как ще се подредят работите в България !!! Ето това си е дебелоочие, дебелогъзие, дебелопрасие, дебелосоциологие и всякакво дебело......! И *** !

99

Анонимен

преди 2 години

До Време за промяна --- Петков и Василев доказаха точно обратното, че въобще нямат хабер кой дирижира политиката и кой определя кой къде да сяда.

98

Апокалипсис

преди 2 години

След като ГЕРБ спечелят изборите, а ТЕ ще спечелят, всичко ще си дойде по местата. Президентъ е безгласна буква, но ще го оставят да плямпа врели-некипели. Трябва да има и политически позиции за шутове.

97

Makedon

преди 2 години

Za BEGETO imalo nadez.... ajde be ..

96

az

преди 2 години

До Нищо новоПравителство ще има когато се намери патерица за тандема БСП-ДПС. По принцип ДПС може и да не са официално в него. Може и само БСП да представя двете формации в правителството - съгласувайки всяко решение с ДПС. Така, че - правителство можеше да има отдавна! Само не знам ДБ как ще преглътнат нещата! ИТН, разбира се, въобще не искат да са нещо различно от критикари в опозиция. Иначе трябва да работят - което не е по тяхната част.

95

Нищо ново

преди 2 години

Стабилизация ще има или когато ИТН разберат, че без коалиция правителство няма как да се направи, или когато правителство може да стане и без тях. Дали за това ще са достатъчни само още едни избори, ще видим.

94

Време за промяна

преди 2 години

Кирил Петков и Асен Василев доказаха на практика че знаят и могат. Със сигурност ще получат подкрепа от избирателите.

93

тя

преди 2 години

Този път ще гласувам!

92

Н1

преди 2 години

Искам да обърна внимание и на нещо друго, което Балникова тая заран спомена по НОВА. И не знам защо коментатори и медии се правят на ударени и не коментират. 10 г.при управлението на ГЕРБ няма нито една стачка или социален протест. Обществото е разделено на две части, обществен сектор-учители, лекари, полиция, администрация и др. специалности, които са на държавна работа. Другите са частния бизнес, които пискат за общ. поръчки. Но дали е така, ПП ще го промени. Може да видим или пък да не видим.

91

Д-р Ох Боли

преди 2 години

Много народ си е загубил обонянието! ТЕЗИ ДВАМАТА ТАКА МИРИШАТ, ЧЕ ЧАК ПО СВЕТА ИМ СЕ НОСИ ВОНЯТА! АМА ПО КОЛЕДА И ТАКА ЩЕ ГОРЧАТ .......

90

анонимен

преди 2 години

Гласувайки за обявилите си за "почтени", все едно гласуваме за Румен Радев, Слави Трифонов, Мая Манолова, Христо Иванов и т.н. Искаме ли го това, след като видяхме, че два поредни парламента, същите хора паказаха немощ и политическа незрялост, дори се ругаха и обиждаха?!

89

ДОН КЕЙ

преди 2 години

Кокорчо се хвали, че има ТОПКИ.. Не съм убеден.. Неговите топки са на елхата - като на дядо Коледа, чиято роля се опитва да играе..

88

Анонимен

преди 2 години

Царя е цар докато умре, а тези двамата са абсолютни мошеници, не може да се сравняват с царя изобщо.

87

Савов

преди 2 години

Нещо много съмнително по-почти всички национални телевизии и медии им правят брутална реклама на тез двамцата .... пък и всички "стипендианти" на олигархията..... !?! Явно Славчовата дружинка "ни се води ни се кара" и ни спретват нови месии юпи-царчета да ни "оправят" и като знам колко бързо забравя Българина, пак ще но "оправят" ;-)

86

Избирател

преди 2 години

Ай стига, бе. Този още ли се брои за политик?!