10

Анонимен

преди 2 години

Емиииии... *** си ли търсят там?

9

Анонимен

преди 2 години

То и нашите вулканчета изригват, ама вместо евакуация им спретват парад.

8

Анонимен

преди 2 години

До Н1 Има канарчета на Канарските о-ви. Има и папагали, които живеят свободно. Гнездят основно в палмите правят нещо като купол и виждаш само дупки от които излизат и влизат папагали. Врабчета и гугутки там ако видиш ще е някакво чудо. Основно папагали и канарчета има.

7

Анонимен

преди 2 години

Живял съм на Канарите. Това са вулканични острови и е нормлно в един момент пак да се активизират. Вулканите им са действащи, на Ланзароте има действащ вулкан, който ако изригне и ще залее столицата Аресифе. Едно от предсказанията на баба Ванга е - Канарите ке потънат. Може би точно Канарските о-ви е имала предвид, с оглед на случващото се...

6

Н1

преди 2 години

Според някои изследователи Канарите и Мадейра са остатък от митичната Атлантида. Платон я описва като голяма и богата земя в океана, точно срещу Херкулесовите стълбове, която за една нощ потънала. Кой знае? На Канарските острови няма нито едно канарче, името идва от "куче" на латински. Около Мадейра, в диаметър от 30 км., морето е плитко, не повече от десетина метра дълбочина. Островът е бил затвор, където хората са обработвали лозя и добивали прочутото вино със същото име. Тъй пише в Н Г.

5

Евала писачо

преди 2 години

Вулканът се "стича". Очаквам продължение.

4

Анонимен

преди 2 години

Супер гаден остров. Какво толкова им харесват на тези канарски острови? Виж Мадейра е друга бира.

3

Анонимен

преди 2 години

Ужаст, ко ши праят канарчетата ако острова изтече в морето?

2

Анонимен

преди 2 години

Не се стича вулканът, а лавата!Когато ти дойде, ти ли се стичаш или цикълът ти!?

1

Асан

преди 2 години

Вулкана не се стча а лавата :)))