13

косе босе

преди 2 години

мто преди въглищата евросредствата са обвързани с върховенството на закона, кви евра, къв план, кви пет леа ... докато радевци и рашковци и всичката гняз се размяткат във властта, ще се видят пари от Брюксел в БГ, когат са върне ланския сняг

12

Анонимен

преди 2 години

Други страни вече получиха пари,радевките и техните ологарси не могат да си разпределят парите.Това е план за възстановяване от пандемията,няма условия за въглищните централи. Полша като произвежда енергията си изключително от въглища( нямат атимни централи) да не би да й поставят условия.Радеви лъжи и оправдания.

11

Анонимен

преди 2 години

За сведение на чакащите реки от евро..Основната пречка за внасяне на плана в ЕС е ултиматума на ЕС изрично да посочим точната година на затваряне на въглищните ТЕЦ-ове у нас. Понеже Буци от години мълчи по темата, сега ножът е опрял до кокала. Спряха АЕЦ Белене, Южен поток, сега ще ни спрат и ТЕЦовете. Докато Полша и Германие все пак са се уредили за отлагане до 2032-2038 година, на нас ни се предлага 2025.Айде честито. Кой не скача е червен. Нали тъй викаха седесарчетата

10

Анонимен

преди 2 години

Млад меринджеи.

9

КОНСТАНТИНОВ

преди 2 години

КАКВО ЩЕ СТАНЕ АКО КОЛОНИАЛНОТО НИ ПРАВИТЕЛСТВИ ОТ БРЮКСЕЛ НЕ ХАРЕСА ПЛАНА?

8

Очуша

преди 2 години

Това беше направено българи защото имате много полезни изкопаеми.и богати на вода почви.много вода злато и природни ресурси.и решиха да ви стопът като биволско масло в аушвиц газовите камери.

7

Венци гуцалеца

преди 2 години

Антракса приятели се лекува с антибиотици.всичките ваксини за ковид 19.защото корона вируса е антракс и наи доброто лекарство суздавано някога се нарича озон.озонът чисти от тялото инфекцията може да се използва и за почвата чисти спорите на антракса от почвата.но бълхари вашето революционно развитие е още в средните векове на миналата епоха.българия се превръща в държава от 10 свят.ядохте пихте и се осрахте тотално.

6

Разбрахтели

преди 2 години

Наи големия удар за българия беше разпространението на антакс на цялата територия.ромите и руснаците решиха че ще ни чистят без съпротива и ния ще седим безочастно.ния в момента сме каменната ера в българия ерата на мамутите 2 хиляди години преди новата ера.знаетели как се разпространява антракса как се минират райони.хващаш една нива с слънчоглед оставяш *** средата едно умряло куче по земята няколко сантима.началото на лятото и до края се е разложило и вече имаме антраксно поле.

5

Анонимен

преди 2 години

Значи са клекнали за Мариците

4

Бойколандия

преди 2 години

Единственото дето е въстановено е Мястото на ГЕРБ във парламента. НЕ на МАФИЯТА защото това офицялно ще бъде края

3

Анонимен

преди 2 години

Планът за възтановяване е много ясен неви искаме никакви ваксини и лекарства забрана за всички ваксини никакви мерки никакви маски никакви ограничения иначе народа щтеви измете до край долни хуани в затвора

2

Дедо

преди 2 години

Че подадеш плана за възтановяване до края на септември , ама че получите дедовия! Нали се сещате , че първо требе да оваксате народа , за да получите пари за възтановяване! Кой че ви даде пари да пукате локдауни ? Успех!!!

1

123

преди 2 години

Управляващите ще получат едни пари за да ни превърнат в концлагер. Това е плана за възстановяване.