54

Вярно ли е?

преди 2 години

Че на морето вече имало ресторант с табела на входа:"Уважаваме и се гордеем с всички ваксинирани. Поздравления и респект. Вашето здраве и живот са най-важни за нас защото знаем че сте най-уязвими за ковид. Но нашия ресторант е за НЕваксинирани, защото и те искат да се хранят. Нали? Няма да дискриминираме или нарушаваме нечии човешки права. Ако сте ваксиниран и искате да посетите заведението ни, трябва да подпишете информирано съгласие, също както при ваксиниране. Добре дошли и без скъп PCR тест

53

Анонимен

преди 2 години

Сигърен съм че е и една от най-ваксинираните държави също.

52

чалгата и простотия

преди 2 години

та не прощават.

51

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите, вижте къде сме ние по смъртност и къде те.

50

Анонимен

преди 2 години

Най-вакситирани са Малта , Исландия , Дания, с близо 90% ваксинирани. Следват Испания, Швеция и други с 80%. Сърбия- само 43%, Израел 58%. Четете бе хора!

49

Анонимен

преди 2 години

Тези са нашенци лекуват Ковид с ракия друго лекарство не признават.

48

Анонимен

преди 2 години

И какво стана сега? Нациите с най много ваксинирани - Сърбите и Израелците сега имат най-много новозаразени.

47

Мъдуран

преди 2 години

А Насраел оти бря? Нали там е гнездото и семката на Ваксърите? Кунчев,стани и отговори на въпроса да не останеш на поправителен.

46

Gogo

преди 2 години

До 36:А ние имаме ли толкова респиратори?

45

Анонимен

преди 2 години

В Сърбия на 1 починал има 164 новозаразени, а в България на 1 починал има 18 новозаразени. В Сърбия само 41,1% са напълно ваксинирани, а в България са 18,5%.

44

Коментар

преди 2 години

Че аз на шапката си ли разправям вече две години че това не са ваксини а някаква измишльотина на фармацията за печелене на пари!То от отровите за производство на планини от милиарди пластмасови спринцовки и съпътстващите други замърсявания измират повече хора отколкото от вируса!

43

Анонимен

преди 2 години

Щото наште им подариха ваксини

42

Анонимен

преди 2 години

Два пъти по-малко мъртви в Сърбия при 10 пъти повече заразени, което означава, че ваксината си върши работата...

41

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Не съм изненадан - колкото повече ваксинирани, толкова повече зараза и смърт...В Сърбия е същото като в Израел, Британия, Исландия и Гибралтар...

40

Анонимен

преди 2 години

Коронавирусите по вид дали всичките са респираторни,ако не са кой от тях са,като тоз дето са го нарекли Ковид19 респираторен,че да съответства на САРС-КОВ-2,щом като има САРС-КОВ-1,което е метод,начин за нещо,а не вирус,който ни прилагат,а какъв метод,начин на/за какво,що за технология не казват,също като за ПСР метод,начин за разграничаване,определяне състава на непознати полимерни съединения по сравнение с познати по стъпки,но и чрез други методи до пълното им разпознаване,а не вирус явен тест

39

хмм

преди 2 години

Тотална лъжа крепяща се на фалшиви тестове.

38

Анонимен

преди 2 години

А бяха на първо място по ваксинирани

37

Анонимен

преди 2 години

Спорно е колко процента са ваксинираните в България. От какъв брой смятат процента,? Дали от 7 милиона или от 6,88 милиона, колкото сме в момента. Второ, как отчитат тези около 3 милиона, които са постоянно в чужбина? Трето, включват ли и децата, които засега не се ваксинират. С други думи около половината от хората над 20 години и живеещи в България са ваксинирани.

36

worldometers

преди 2 години

Според worldometers класацията е малко по-различна за последните седем дни. На първо място в света е Гренада с 1889 новозаразени средно на ден. Черна гора е четвърта в света и първа в Европа с 995 нови случаи средно на ден. Сърбия е седма в света и втора в Европа с 797 нови случая средно на ден. Може би има разлика в кои са последните седем дни.

35

Анонимен

преди 2 години

Глупости! Ти ако чакаш епидемията да мине, няма да останат хора да ваксинация.