35

Сата НАТО

преди 2 години

В политиката и международните отношения много отдавна няма случайности. Случва се само логичното и възможното.Приказките, че сме щели да имаме два пъти по-голяма територия ако н'ам кво си, са само пропаганда за илитерати. Много ми е интересно да ми обясните как България сама е могла да задържи територия до линията Мидия-Енос. Сама стещу Османската империя, даже е смешно да се помисли.

34

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 48Фердинанд е човека за който най-малко знам като личност :))) Бил е племенник на кралица Виктория, но според видеото много се е врекъл в БГ, не знам на кого да вярвам.....хахахаха :))) Иначе имаше писаници против Борис III, това е единствения монарх според мен и западните историци, който си е давал сърцето и душата за народа, голям авторитет е бил, дори Хитлер е отстъпвал :)))

33

Анонимен

преди 2 години

Фердинанд - най проклетата личност в нашата история ,а и онези които отишли да търсят,, цар'' - къде го намерили - в операта ,явил се първият срещнат и готово ,явно нашият бивш премиер се е получил от тях ,той пък намираше министрите по кръстовищата .О свещена простота българска!

32

Анонимен

преди 2 години

АКо не беше той да сега територията щеше да ни е двойна, след първата световна война е трябвало да висне на въжето

31

Асан

преди 2 години

Цар Киро е на четвъртото царство :)))

30

Анонимен

преди 2 години

Следдващата такава черна дата е 29 септември 1918 г,на която е подписано Солунското примирие и капитулацята на царство България в Първата световна война. Твоя любимец Фердинанд абдикира. Ясно ли ти е, глух петел

29

Анонимен

преди 2 години

16 юни 1913. помнете тази дата, на която беше прекършен полета на младата българска държава. следващата такава черна дата е 9.9.1944.

28

до 38

преди 2 години

какво написа ти, бе, осман паша хахаха хайде лягай, утре нов опит

27

Асан

преди 2 години

Шваба цар на България НЕЗАКОННО има чуждо гражданство :))))

26

Анонимен

преди 2 години

Ако не са били Османска Империя сега България щеше да е по малка дори от Албания които са 3 000 000 . У нас само Дезинформациони Материали от Рисия за това няма нищо достоверно в Архивите ни

25

Анонимен

преди 2 години

До 31Християнизирането през 866 г. си е дело изцяло на княз Борис, просто осъзнава, че така ще станем част от цивилицацията :)) Не забравяй, че сина му Симеон Велики, който е бил заложник в Константинопол, става най-великия ни цар, почти целия Балкански полуостров е завладял :)

24

Койчо

преди 2 години

При този уж цар имаме две национални катастрофи

23

Анонимен

преди 2 години

Ние не че нямаме нищо общо с другите Славянски народи а дори славянството ни се налага от други за това езика ни е близък с някои съседи сега

22

Светозар

преди 2 години

Руските трроляги и *** плюят Фердинант, защото не е бил русофил и е искал, да сме със Запада. Цар Фердинант е единствения български владетел минал с ботушите си по пленени руски и турски бойни знамена. Русо-фили-стиците нека си плюят.

21

Сата НАТО

преди 2 години

Вместо да дрънкате глупости и антибългарски пропаганди, прочетете малко факти и си размърдайте мозъка .

20

До 24

преди 2 години

Моля???Сърбите братя???А История на България специално Отдел Византия прочете ли???Защото не се учи в Училище.Много малко българи в България знаят за тоа буквално Геноцид тогава.Става въпрос за Насилственото Похристиянизиране на Българския Народ от Византия през 866 г.(преди 11 века)

19

Сата НАТО

преди 2 години

Сърбия поставя ултиматум в 10-дневен срок да се откажем от Македония доброволно, ако не, я анексират едностранно. Това си е чиста покана за война. Това преведено на *** език значи "Ще се биеш ли за булката или да и дигам краката". Ако нашите се бяха отказали с подпис, щяха да се опозорят за вечни времена, а на мястото на Северна Македония сега щеше да има Южна Сърбия.

18

Анонимен

преди 2 години

До Серсемииии,Не знам защо ти дават минуси, мейби от незнание :)) Цар Бориц III е бил голям дипломат и авторитет, дори аз не го знаех това, докато платената History не направи предаване за монарсите през ВСВ :)))

17

Анонимен

преди 2 години

Пия.ндето Фердинат откъсна живо месо от снагата на държавата ни. Този заслужаваше да бъде обсен надолу с главата а не да надживее сина си.

16

Сата НАТО

преди 2 години

Да, отделен момент е, че няколко български полка отказват да воюват със сърбите, понеже са ни "братя". Просто сърбите са били държава на 100 години, а е нашата армия политическата грамотност е била доста ниска.