99

Франко

преди 2 години

До 110: Може да тропнеш по масата и да напишеш същия коментар в още 2-3 сайта! Със сигурност така ще се получат нещата, а междувременно бачкай за 1000 лв, кисни по кафетата и търси СлаЖи да те оправи.

98

Културиста

преди 2 години

Хахаха скъсаните *** с по 700 лв заплата крикуват държава и общество с един най-високия жизнен стандарт в света. Вижте си н***ср***ната държава и "специалистите" , които ви управляват, а вие ревностно изранвате и ги правите милионери, заедно с техните отрочета-наркоманчета.

97

Пловдив

преди 2 години

Мен изобщо не ме интересуват тия във Великобритания.Аз съм българин и живея БГ.Мен ме интересува кога ще получавам западноевропейска заплата,а родителите ми западноевропейска пенсия?

96

Gogo

преди 2 години

Много дразкачи тук.Като идвахте в Англия да изкарвате пари и да помагате на майки и бащи по друг начин мислехте.Останете си при Борисов (тиквата) и Доган (геодезиста) където окрадоха животите и хляба на Българите.Турците изкупиха всичко в пловдив това ще стане и в София.

95

IT-спец

преди 2 години

това ще увеличи вероятността за самолетни катастрофи, имаше преди години такъв случай мисля че в Канада при преминаване от едни мерни единици в други бяха сложили по-малко гориво от колкото трябва и те така, имаше го на поредицата на Nat Geo

94

Анонимен

преди 2 години

Англичаните искаха да се поздравяват с Мери Крисмас без да ги обвиняват във всякакви грехове, а тия ги занимават с ярдове и футове. Досега било пишело и сантиметрите и унциите, сега вече щяло да пише само унциите. Да не мислите че ще си сменим хубавата метрична система като с английския, аре чао бе

93

Бунтата

преди 2 години

Дреме ми на киприя каранусалец,че в Англия им върнали унжий,нунций и там каквито са им килата!!!!Важно за мен и българския народ е Бойко Борисов и хунтата да върнат откраднатите пари от бедния народ и да бъдат вкарани в затвора.Е това е важно,не какви били килата в англия

92

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно нищо вярно!1во всеки, който е живял там знае,че на всички стоки си пише и техните стари единици за мярка,като млякото например е в pints!2ро младите знаят какво е унция та дори и half quarter и съм сигурен,че дори и някой българин живял там знае. Знаещите ще схванат как се копува half quarter for £30 ;)

91

Анонимен

преди 2 години

Тея съвсем изкукаха. Освен паундът(лира) да върнат също и Гвинеята и шилнгът. Така радостта им ще е пълна.

90

Гошо

преди 2 години

Щом ги влече да мерят в оки и аршини...

89

Ванката

преди 2 години

Снимката кърти... Само кралици, пият си биричка под знаме с цветовете на дъгата.

88

Анонимен

преди 2 години

До Лъчони голем експерт===== Дано, но дори сега наплива е в обратната посока.

87

Лъчони голем експерт

преди 2 години

Дано фалират тези нагли опелета!Гастарбайтери в ЕС да бъдат скоро.

86

българин

преди 2 години

Тия англичани са ненормални. Скоро може да си върнат и старите парични единици - шилингите!

85

Какво толкова

преди 2 години

Сложно има,сядаш и ги оправяш за една вечер!Стига да можеш де!

84

Анонимен

преди 2 години

Така, както на никой не му се вярва, скоро ще си наложат мерките и на нас! Защото са упорити и държат на своето, пък ние сме обратното на тях.

83

Анонимен

преди 2 години

Много пробит остров, не бих отишъл

82

Мерач

преди 2 години

Колкото и да си го мери Джонсън под един инч излиза... В метричната система щеше да му е по-добре... можеше да каже 2 и половина см. А така само ЕДИН ИНЧ... мдааа...

81

Анонимен

преди 2 години

Важното е да се занимават с нещо. Колкото по-объркващо, толкова по-добре. Новите великобританци трябва да научат историята на някогашните великобританци, като че ли са били техни прадеди.

80

Анонимен

преди 2 години

В литри до сега, от скоро в галони като в щатите. Не четохте ли статията?