22

Анонимен

преди 2 години

Верно София лъвов мост,гарата,центъра мязат на Кайро .Полицията що спи?????

21

Анонимен

преди 2 години

Валерката нали каза,направихме китайска стена откъде влизат а????

20

в германия

преди 2 години

До Анонименв германия могат и да им плащат по 1 мильон на ден. германия си печата евра на тонове и могат да си ги раздават на корем. ама после идва денят за плащане на гяволиите и става тъжно.

19

Анонимен

преди 2 години

Мерките против мюсюлманските нашественици и техните помагачи трябва да са такива,че изобщо да не четем подобни новини и да се хабят ресурси цяла година да тече разследване.Лично аз не считам това за геройство от страна на службите а за пропуск.У нас от години пребивават люде от близкия изток които се занимават с точно с нелегален трафик.Не питам защо им дадено гражданство,защото никой от когото зависи това няма да ми отговори.Централаната част на София прилича на арабско гето-отвратително е.

18

Анонимен

преди 2 години

Какво с разбили те вече са в Германия и получават по 1200 Евро на месец без работа , Новината ви е пореден копиран FAKE NEWS

17

Анонимен

преди 2 години

Такива кат ги намериш - караш ги с буса на една поляна и ги заключваш вътре. Да седят там на слънцето и колкот изкарат. Да се сварят кат в консерва.

16

Анонимен

преди 2 години

Значи - тези са си платили за да ги прекарат през границите. Значи.... това не са бежанци, щом имат хиляди долари за да плащат. Бежанец аз разбирам - взема една торбичка с дрехи и бяга накъдето му видят очите. През гори, мочурища, поляни... като го намериш ще е уплашен, целия мръсен,гладен и жаден. А тия са тръгнали на екскурзи. Никой не може да ме убеди че това са бежанци. Не, не са бежанци, да знаете :)

15

Анонимен

преди 2 години

И сега съдът ще ги осъди условно на по 3 месеца затвори ще ги глоби по 500лева.

14

11

преди 2 години

Бреееййй, ама афганистанци цяла година ли са бягали? А аз си мислех, че по време на американската демокрация там, всичко е било по мед и масло. Другият вариант е, че наште лъжат.

13

ТРЯБВА

преди 2 години

ДАНС и МВР трябва да арестуват Валери Симеонов - Човека направил Оградата и откраднал 250 000 000 лева от нея .ТРЯБВА .Аз лично си искам обратно парите платени от мен , от Заплатата като Работник .

12

Асан

преди 2 години

Откъдя влизат талибаните има ограда и граничари :)))

11

ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР

преди 2 години

Всички знаем че Трафика на Терористи от ислямиските държави се прави от МВР България , в частност на Гранична Полиция и Митничари . До сега няма нито един осъден трафикант и полицай .Какво става ? Защо позволяваме да се случва това . Президента Радев трябв да се намеси категорично срещу герб кадрите по границата .

10

Курти

преди 2 години

Милиционерите са Организирана Престъпна Група. Разчистване на сметки просто. Всеки е гледал по телевизията как отварят вратите в "оградата" на границата. А онзи, Дебелия от вмро, даже с български документи търгува......

9

мак

преди 2 години

До До 5. Не се изразих правилно, имам предвид - каналджиите в затвора.

8

Анонимен

преди 2 години

Леко полеко ще ги изметат мигрантите този който не работи изчезва, лошото е вече в държави като Франция всичко е изгубено те са по-скоро африканска държава отколкото европейска.

7

До 5

преди 2 години

Не можем да ги опандизим,защото сме подписали международни споразумения и ни грозят санкции.Въпросът е да не ги допускаме да влизат.При калпава ограда и слаб контрол,така се получава.

6

Анонимен

преди 2 години

Най-после полицията заработи както трябва.А преди Боко се кълнеше ,че мигрантите са 0,а те си влизаха спокойно,през китайската стена на винкела.

5

мак

преди 2 години

Не е въпрос само в това да ги хванат, а да ги тикнат на топло. Колко такива са опандизени, колко нелегални са върнати? Нищо чудно, че "бизнесът" върви. А това, че по т.лупско време нямаше мигранти не е баш така. Сега напират заради Афганистан, та затова бройката им се увеличава.

4

Анонимен

преди 2 години

Факт е, че при правителството на Борисов имаше нулева миграция, а сега всички мигрантски центрове са препълнени показва колко успешно е служебното правителство на Радев.

3

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

на г ости бес покана не се ходи