9

Анонимен

преди 2 години

Да подава оставка, срам за България. Изложихме се пред чужденците американци. Имали сме такъв предател и змия в евроатлантическата пазва.

8

Анонимен

преди 2 години

Сталинка е от школата на Бабуна така че няма начин да не е бръкнала в кацата с меда.

7

Анонимен

преди 2 години

Нищо де сега ще я издигнем за президент ще помогне с някой откраднат лев

6

Кал-Ел

преди 2 години

Това е предупреждението да не се опитва да инжектира българите. Ако не се поправи, ще и хвърлят каймата в някоя канавка. Новия свят се строи само и единствено от българите. Да попита нагоре по пирамидата. Маркс им каза, че земите от Кавказ до Унгария ще бъдат свободни а Сталин получи инструкции на един остров, как да изпълни многопластовия план.

5

Ха-ха

преди 2 години

Познавайки Сталинка от последните и прикючения,можем да кажем,че тя не би направила нищо такова без решение на шефовете си.И тука идва въпросът-кои шефове?Знаем за огромната разлика в позициите на републиканците и демократите спрямо Китай,дори самият Байдън дълго време беше прокитайски лобист.Сега темата се повдига от републикански конгресмен,което е повече от логично.

4

sd

преди 2 години

Говори се че ще я изцибат от МВФ. Сега е момента герб да я извадят пред строя за президент-ка. както леля цуцка преди 4 год.

3

Анонимен

преди 2 години

ГЕРЛаджиите кога са били виновни за нещо? Винаги другите са комунистите, бандитите, корумпетата и тн.

2

Нане

преди 2 години

Аааххх. Как я наритаха господарите и тая пасавретина долна... Това заслужават продажниците на Род и Родина.... Как си сталинке... Малоумно ***...

1

Анонимен

преди 2 години

На пръст мирише вече а краде що е то отрекла и кво да каже дадоха ми пари ли хаха