6

Анонимен

преди 2 години

То добре но свърши сезона )

5

Доволен

преди 2 години

Често се възползвам от офертите на Бг ер, защото определено ми се струват добри. Нямам никакви оплаквания от авиокомпанията и ми е приятно да минавам евтино и комфортно, когато мога :):)

4

Роси

преди 2 години

Чудесно, по-евтино излиза от пътуване с кола. И е далеч по-добре от нископробните, пардон нискотарифните, които са като междуселски рейс (проблемът не е в самолетите, а в пътниците...)

3

Пасажер

преди 2 години

България Еър, никога повече няма да резервирам билет с тази авиокомпания. Това лято нямаше как да си ползваме полета, тъй като до страната, до която трябваше да летим, не можеше да се пътува заради коронавируса. От компанията обаче това не ги засягаше. Не можеше нито да се смени датата на полета нито да се получи ваучер. Върнаха ни сума, която е по малка от двете застраховки, които платихме ,,уж за да сме застраховани,,.

2

Анонимен

преди 2 години

Преди 4 години хванах такъв полет с 5-6 часа закъснение до Варна, в самолета всичко се лангъркаше и звучеше страшния шум на разпадаща се ламарина. Много съжалявах че не се возих в автобус тогава, хем по-рано щях да се прибера, хем щях да дремна.

1

Анонимен

преди 2 години

А когато беше сезоно 150 евро. Сега на 50 евро ама нема желаещи. Късно го вадите стойте си с него да ви държи влага изотзадека.