116

Анонимен

преди 2 години

фашизма е още жив,сър....

115

Sandman

преди 2 години

Да уточня още в началото. Не съм против ваксините, детето ми е с всички задължителни, аз също. Мой приятел мед.работник ми разказа следното: "Идва на преглед човечец започнал с парализа от гръбнака, таза и след това обхванал и краката, първи ден след ваксина и докторите коментират, че това не е първия случай, а трети за 2-3 месеца!!!." А и нещо напоследък взе да става много агресивна кампанията за ваксиниране. Изводите да си ги направи всеки сам за себе си. Бог да пази България и нейните чеда!

114

Алекс

преди 2 години

До Анонимен 105 Трябва ли да ти обяснявам,че има начин да уволниш някого и на същото място да назначиш друг.Просто сменяш името на длъжността.

113

Анонимен

преди 2 години

"Българите сред най-вярващите в конспирации, така се чувстват значими" - това е заглавие от Днес.бг. Накрая и тук нущо вярно да напишат.

112

Анонимен

преди 2 години

Бавно, полека, светът ще се ваксинира. Никъде няма да може да се ходи по света без ваксина. Тези дето не пътуват ще си стоят в България като в затвор. Стига сте мрънкали - извън БГ важат други закони, това е факт!

111

Анонимен

преди 2 години

До Програмист - В Бг няма да има подобни неща. Ти като искаш се ваксинирай. По-скоро ще напуснем ЕС и НАТО отколкото това. Когато се достигне 70% ваксинирани, всички мерки падат, не защото има вече масов имунитет, а защото трябва да останат и здрави хора в бъдеще. Намалянето на СО2 ще може да се осъществи, само ако консуматорите от богатите държави бъдат драстично намалени. Това ще стане, като пуснат друг вирус, който ще бъде обвинен за страданията им, вместо ваксата. Догодина Ковид приключва.

110

Анонимен

преди 2 години

120 - и ти не знаеш какви ги плещиш. Не живея в България, хахах :)

109

Анонимен

преди 2 години

113 - точно обратното. Само чакам да ме уволнят, за да заведа дело, което 100 % ще спечеля, докато законите все още не са променени. А със спечеленото обезщетение ще си живея на село и ще ви гледам сеира.

108

Анонимен

преди 2 години

До Кой ви каза - Вкарват мозък, *** си направи 20 30 теста, моля те

107

Оевидно

преди 2 години

Както много "конспиратори" прогнозираха, поначало целта е била не опазването, а ваксинирането. Сега е Италия и Гърция, но ще се случи навсякъде, където волята на народа е пречупена, разбирайте ваксинация над прага от 50%.

106

Анонимен

преди 2 години

Ваксината срещу здравния сертификат е масово гласуване за ВЪЗРАЖДАНЕ

105

Анонимен

преди 2 години

Първо в Италия, скоро и наше село! Като замирише на уволнения, сигурен съм, че смешниците, които се правят на силни и смели по-долу, първи ще се боцнат.

104

Ваксър

преди 2 години

Много съм умен и съм много прогресивен. Имам сложени две ваксини. Може ли да си сложа още две? Много ми харесва.

103

Анонимен

преди 2 години

Ами сега предполагам ще се претовари съдебната им система, а освен това работодателите не са *** и като нищо ще си отворят офиси в Балканските държави, които нямат такива мерки.

102

Майстора

преди 2 години

Преди 80 години в Германия - евреите трябва да носят жълти звезди! Евреите трябва да бъдат изолирани! Евреите трябва да бъдат събрани в лагери! Умни, успели германци: "Да, точно така, това е правилно, така трябва да бъде навсякъде по света!".

101

Анонимен

преди 2 години

Някой нещо да каже за инфото .Миналата година щяха да го обявяд за луд конспиратор.Сега вече е факт.Мнения ,има ли още ,които да не вярват в конспирациите?

100

Факт

преди 2 години

Навсякъде по света трябва да е така в държавите осигурили достатъчно ваксини

99

Калинка популист

преди 2 години

Е по лошо от само калинка.

98

Марсел Попов

преди 2 години

Йес бее, кога ще наложат сертификата и тука?!

97

Кой ви каза

преди 2 години

Кой ви каза че с тези "тестове" не ви вкарват нещо в дих система (PCR) и кръвопреноснста система (кръвен тест)???