7

До Анонимен 4

преди 2 години

Винаги е имало каращи пияни, ще има и занапред. Не е вярно, че едно време не е могло. Този 76-годишен е жив пример, не се е научил последните 10тина години да пие и управлява МПС след това.

6

с 1 удар 2 заека

преди 2 години

Тоя пияндурник е искал да утепа едновременно и жена си и любовницата си...да го ***...

5

Ицо

преди 2 години

Нали сте с колани и спазвате правилата за движение. Какво ви пука, че някой е пиян зад волана?

4

Анонимен

преди 2 години

Тоя е закоравел пияч. Не му е за пръв път да кара пиян но не е изпускал спирачката. Сега нее можал да я нацели и сее нахакал в багажника на предният автомобил. Този сигурно си е мислил че рефлексите му са като на 30 годишен. Такикава са много които карат пияни. Едно време Милиционерите спираха и правеха проверки. Смееше ли някой да седне пил зад волана. Ще седне ама ще се прости с книжката и го пращаха на проверочен където с триста зора взимаше изпита.

3

Анонимен

преди 2 години

Всеки ден, кой хванат с 4 промила, кой с 3, 3 и нещо. И нищо не се случва освен да се избиваме по пътя, не само избиваме а избиват напълно невинни хора като тази 27г жена. Стрес, уплаха, наранявания, притеснения, болки, и т.н. само защото някой е решил да пие и да кара. Когато няма наказание е така. Не само КАТ са виновни а предимно остарялите закони и съдилища който не правят нищо. БГ в на първо място по смърт на пътя в цяла Европа. Защо ли?

2

Анонимен

преди 2 години

Не трябваше да повишават пенсиите толкова.

1

Анонимен

преди 2 години

Електората на жалкия фигурант подивя съвсем