86

Политолог

преди 2 години

Абе, Янев , каква отговорност носиш ти , бе ? Та ти си като сух паднал клон ,вързан на конец ! Нито нещо зависи от теб , нито имаш акъл да направиш нещо !!! Освен да си бъркаш в носа , никаква друга отговорност и възможност нямаш !!!!!!

85

Анонимен

преди 2 години

Мотивират ви парите и пак парите,защото почти всиките от това правителство сте пенсионери с големи пенсии като др.РАДЕФ и сте свикнали на заплата и пенсия едновременно цял живот на държавна хранилка както и вашите деца,а простолюдието да се оправят...но рано или късно идва видов ден !!!!

84

Анонимен

преди 2 години

Ах,ах,ах, как ли ще оцелее светът, без Янев, като премиер! Толкова ли *** им се струват българите, че ги водят за носа? "Отговорност"? Янев най-отговорно лобира за руските интереси, като поставе сделката с Грипен-ите, която е с руско участие, на първо място, или си назначи и двете деца на апетитни позиции, без конкурс, докато заемаше висок пост. Това се казва "отговорност".

83

Анонимен

преди 2 години

До карачанаков - А сега ще скарате БСП то и ДъБъ то какъв е Кирчо ляв или десен - __ - Кирчо най-вероятно ще покаже техниката "лява ръка - десен джоб"! Спомних си тази фраза от детинските си години, която служеше за характеристика на определен вид професионалисти, работещи сред публика!

82

Анонимен

преди 2 години

Боже-е! Генералът Янев мечтаел да се прояви с ОТГОВОРНОСТ!

81

Анонимен

преди 2 години

До 89 След като посмяха да изпратят децата в класните стаи, точно по време на пик- повече дори няма нужда и от коментар!!!!! В цял свят пуснаха учениците но със сериозни взети мерки, само тук в Бг- реалните мерки са ни бутилка съмнителен дизенфектант, де факто нищо повече, дори абсолютно никой не носи маски, стига се до разправии и конфронтация между децата особено в гимназиите, заради маските: някой искат други не искат,направо ужас, а контрол- пълна нула.

80

Браво

преди 2 години

Плюйте си колкото искате. Това правителство се радва на рекордна подкрепа. А партийните тролчета платени от ГЕРБ, ДПС, БСП и производни нека си пишат. Скоро няма кой да им плаща.

79

Новина

преди 2 години

Вярно ли е , че този пишман мин.-председател е обещал да се самозапали ако цените на тока се вдигнат ? Ако е истина , то тогава Кирил Петков -Язовира да ангажира един язовир да го гаси.

78

простак с пагони

преди 2 години

генерал без армия!

77

Анонимен

преди 2 години

Янев е много отговорен...в семейството си. Уреди децата си без конкурс в БЕХ и Булгаргаз.

76

Анонимен

преди 2 години

или престъпна безотговорност.

75

Анонимен

преди 2 години

отговорност друг път, заплатата и сигурност, че децата няма да бъдат уволнени или поне да минат през конкурс

74

Размисли

преди 2 години

Жалко! Живеем в държава в която хората вярват на миризливите зелените чорапи и хулят белите пристилки. които спасяват животи.

73

Алекс

преди 2 години

До Анонимен 24 Украйна не може да спре газта за Германия.Северен поток 2 е готов.Украйна е последната дупка на кавала.

72

анонимен

преди 2 години

До Браво 69ОбъркАл си се бе,човек!Има невиждан досега ръст на цените,а не на икономиката,при управление на служебните.Освен с чегъртане и отчети у парламентЯ с нищо друго не се занимаваха.

71

Анонимен

преди 2 години

Човека си е отговорен баща. Уреди децата си в бордове на държавни фирми и сега цените на тока летят в небесата обучени от летеца радев

70

гражданин

преди 2 години

И Жан Виденов имаше такава медийна поддръжка, но после си спомняме какво стана. Жалко че после не го вкараха в затвора. Но сега е отговорност на народа да бъде твърд и да поиска отговорност от виновниците.

69

Андон Събев

преди 2 години

Камъни ще падат от небето.

68

Анонимен

преди 2 години

До БравоАма този ръст благодарение на вас ли е? И защо като е токова успешни това правитество Киро Язовира и Асен Очите го напуснаха панически?

67

Анонимен

преди 2 години

До БравоИма и рекордна инфлация, рекордни цени на тока, бензина и парното.