190

Анонимен

преди 2 години

До българин - За какво са ти известни антиваксъри? Ти не можеш ли сам да прочетеш листовките на ваксините или се затрудняваш? В тази на Модерна, както писах и по-долу, е посочено, че има нарушения на имунната система - честота неизвестна. Може и да те опази от Ковид, но когато пуснат следващия вирус, ще имаш нужда от здрава имунна система, а не от Ковид-ваксина. Какъв нов вирус ли? Ами Били Г. вече предупреди... Успех с имунитета!!!

189

AК47

преди 2 години

Поздрави от M O C A Д :)

188

българин

преди 2 години

Бе къде са тия "известни" антиваксъри бе??? Посочете ми поне един! Аз защо не знам???

187

Анонимен

преди 2 години

До А познайте... - Няма да е по-лесно, защото когато си купуваш храна или напитка не подписваш информирано съгласие, че си запознат с ОЧАКВАНИТЕ НЕЖЕЛАНИ реакции. След като си си сложил подписа на информираното съгласие, честито. И да умреш от ваксата, ти ще си се подписал, че си запознат с това. И теб ще те посъветвам да прочетеш листовките на ваксините, защото съм сигурен, че не си ги чел, а си се боцнал. Примерно в тази на Модерна пише "нарупения на имунната система с неизвестна честота"!!!

186

Анонимен

преди 2 години

До Една - Има доста причини да сме против Ковид-ваксата. Основната е, че те все още са в експериментален период. Листовките на ваксините ги има в нета, намери си ги и ги прочети. Там пише, че докладът за безопасността и ефикасността ще се пуска на 12.2023 за Пфайзер и на 12.2022 за Модерна. Всички ваксини,които имаме и които се бият на децата са отдавна изпитани,одобрени и доказани във времето,за разлика от Ковид-ваксата.Сещаш ли се за друга ваксина,за която си подписвала информирано съгласие?

185

Скънк

преди 2 години

Абе, който иска да се ваксинира. Такова промотиране на някакъв продукт не съм виждал и едно време в Телешопа.Абе, който иска, да се ваксинира.Ако някой може да ми отговори, ще се ваксинирам и аз,Та.. ваксинираните също се заразяват и пренасят вирусът. Аз съм бил в Ковид отделение без маска(защото се скъса), гледах майка ми 20 дни болна от Ковид вкъщи- не се заразих. Не нося маска (без случайте, когато трябва да вляза в дадена институция или хр. верига, не се разбилявам. Еаботя постоянно с мн хора. За какво да се ваксинирам?

184

Правилно

преди 2 години

Аз също съм убеден че са го отровили, а в болницата са го довършили. Затова е най-добре антиваксърите да седят настрана от болниците и да се лекуват в къщи с чай и аспирин.

183

Една

преди 2 години

Разбирам, че ваксината за Ковид е нова разработка и има място за известно притеснение и несигурност, но защо тогава слагате задължителните ваксините на децата си. Те също са ваксини. Знаете ли колко ваксини се слагат в първите дни на едно новородено. Защо не протестирате срещу тях? Човечеството винаги се е борило срещу природата. Вируси винаги е имало и ще има. Звучи жестоко, но така се създава по-качествено физически население. Ваксините са спасили много хора, особено деца.

182

Анонимен

преди 2 години

Думата която липсва е насекомо ципокрило - таракан,но на български.

181

Анонимен

преди 2 години

Защо богатите преболедували са винаги оживели!?Лечението е някак специално,нали!? Днес ще пръскат за ***,много се навъдиха и пъплят,пъплят.Че и в космоса им се лети,поумняха напоследък и взеха да вирят глави.По добре да са с навирени крачета. Ще ги насметем по стадиони и площади...

180

Грозно е

преди 2 години

Изключително пошло и грозно е това което правят платени "новинарски сайтове" като този. Тази извратена пропаганда на частната компания, която ви плаща, за да защитавате сатанинският и продукт рано или късно ще ви излезе и на вас през носа. Един елементарен въпрос имам към вас защо цензурирате и триете всяко аргументирано и обосновано мнение срещу въздесъщава ви ваксина? Нали истината не се страхува от разследване, вас кое ви плаши? Сега най-вероятно ще изтриете и този коментар...

179

Анонимен

преди 2 години

Каква изненада, любителите на конспиративните теории имат конспиративна теория... Те ако вярват, че ще бъдат убити, тогава е по-добре да се ваксинират, поне ще останат живи и държавата ще ги остави на мира, хахаха.

178

А познайте...

преди 2 години

Ако иска някой да ви "маркира", трови и тн едва ли ще пробва с имунизации. Много по - лесно ще да е с някоя масова храна, напитка, в която с неизвестна "добавка" Е... един кое си ще бъде иззобано от огромно количество хора по света. Много е съмнително по този труден, ангажиращ начин, с ваксините, някой да иска нещо конспиративно да постигнете. Няма логика и ефективност.

177

Анонимен

преди 2 години

Ами да неудобните ги тровят.

176

Анонимен

преди 2 години

Ами графена!?Ха си влязал в болница,ха жив не си излязал.Ако си пешка пък,особено.

175

Анонимен

преди 2 години

До 199 ,когато те отравят и ти ще имаш нужда от кислород.Да си чувал за алуминия и другите хим.елементи от химтрейлите или тези в храната и водата?!Дробовете се топят вследствие химическа реакция,оттам и химическата пневмония,която е този кровид.

174

Анонимен

преди 2 години

Преди пандемията,усилено се говореше за евтаназията.Доброволна или наложена!?Какви закони само, определят нечий живот и здраве...Като този, който налага ваксината щом живеем в обществото.Няма да можем да се укриваме и в горите,палят ги.А иначе лекарите знаят как да съживяват,защо да не знаят и как да умъртвят,с един лекичко сгрешен протокол на лечението,например.*** им търси сметка,после."Божа работа"било.Лов на вещици в 21 век.

173

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 204 "Защо се месиш в нашите работи?" Ама Ковида "ваша работа" ли бил? Ама, ТАКА КАЖИ!

172

Анонимен

преди 2 години

Ти си германец колкото баща ти. По-скоро роднина на талибаните. Защо се месиш в нашите работи? Глей си там швабите и си дивей с ваксините.

171

Анонимен

преди 2 години

Тръмп, Борис, Том Хенкс и много други знаменитости оживяха без проблем. Този не е бил толкова известен и е нямал късмет явно.