67

Щерю

преди 2 години

Намират и сведения за древното оръжие на боговете, наречено "камбаната". На небето се явявало огненочервен образувание, наподобяващо кълбо, което бързо приемало форма на камбана - вид мощно скаларно оръжие, което немците ще изпитат в Чехия, едва през 1943 г., по време на ВСВ. За съжаление, не са можели да го управляват - и убиват собствена си войскова част, като немските войници умират с лица, запечатали страшен, предсмъртен ужас. Оръжието нагрява телата отвътре и пръсва тъпанчета, очи, кости...

66

Мерачка

преди 2 години

До Един от Юг25см, ама мек.

65

КОРЕКТЕН

преди 2 години

До АнонименМария Кюри не е рускиня. Добре , че не си я писал македонка.

64

Krom

преди 2 години

До Анонимен 57 - само смени "руснак" с "македонец" и вица ще стане завършен. Та, при превъзходството в жива сила което руснаците са имали, направо не разбирам защо войната не е свършила още първия месец. При тази самоотверженост и превъзходство в науката? За протокола - немците са имали не по лоши реактивни системи за залпов огън, но не са залагали на такива. Въпрос на стратегия и тактика. Сега кажи и че Миша Калашников е направил АК да се посмеем. За реактивната авиация нещо?

63

Krom

преди 2 години

До Анонимен 58 - поправка. Не са имали, защото не са им трябвали. Блицкрига им е дал такова ускорение, щото танкове са им потрябвали чак в Русия. Не омаловажавам чешките "Шкоди" които ползват - чехите са отлични инженери. Но руските танкове определено са по напреднали по онова време и налагат решенията. А инак, "Тигър" е дизайн и разработка на Фердинанд Порше от 1937 година с купол на "Хенкел" ако се не лъжа. Така че, и си прав и не съвсем. Просто до 1941 не са им трябвали истински танкове!

62

Krom

преди 2 години

Това с жена му и патицата направо кърти мивки. Не е смешно, ама как да се сдържиш бе? Напомня вица за ***, дето заложил жена си на хазарт, и като го питал каубоя защо, той задал контра въпрос - е ти какво очакваш, да си заложа лъка и стрелите ли? А сериозно - колкото са били добри пруските генерали, толкова е бил лабав и луд Хитлер. Такива работи.

61

факт

преди 2 години

В YOUTUBE има клип който обяснява защо САЩ са изпратили хора на Луната,а СССР -не.Под него има интересен коментар от американец-"Нашите германци бяха по добри от техните германци".Този човек заслужава награда за най искрен гражданин на САЩ!

60

Анонимен

преди 2 години

Хитлер не е бил добър за никого,най вече за немците.До 1933 Германия е била център на световната наука.След идването му на власт повечето учени са избягали,а много са загинали през ВСВ.След това заводите и специалистите които са останали живи са пленени от СССР или САЩ и отведени насилствено да работят там.Ако не беше Хитлер сега Германия наистина би била първа във всичко.Върнал е Германия със век назад!

59

българин

преди 2 години

Не мога да разбера какво общо имат мобилните телефони със сателитите?Клетките с които те се свързват са разположени по високи сгради наоколо,а не в космоса.

58

Анонимен

преди 2 години

Днес мобилните телефони и много от техниката която използвате, нямаше да бъде възможна без създаването на сателити от руснаците, разбираш ли къде е разликата - едните създават в полза на човечеството и по-доброто бъдеще на хората, а другите са използвали знанията за разруха и смърт!

57

Анонимен

преди 2 години

Ото Хан се е занимавал с експерименти с човешки същества с химия, също като Менгеле, дори още по-жесток е бил, провеждайки масови убийства над италианци, руснаци, англичани и други, като масово и умишлено ги трови, а тези , които не умират , остават за цял живот инвалиди и страдат! Това ли ви е наука? Да убиваш?

56

Анонимен

преди 2 години

До АнонимeнНикаква наука не е стимулирал Хитлер, крал е,крал е заводи,учени,научна и техническа бумащина от другите държави, днес целия свят използва творението на Яблочков - трансформатора,лампата за благото на хората,а Хитлер нищо не е направил, нацистите са използвали знанията да сеят разруха и смърт, като Ото Хан, Менгеле, Хитлер, Химлер и други, а не в полза на човеството и хората и за строеж на по-добро бъдеще, нацизма започва още през 1917 година, а не от идването на Хитлер на власт

55

Анонимен

преди 2 години

До Анонимeн...... а нацистите са крали цели заводи от чуждите държави, взимали са и чужди специалисти,инженери, нацистите дори свестни танкове са нямали, когато започват войната и докато превземат Австрия, таковете им се разпадат още по пътя и част от тях не стигат до целта. 90% е крадено от други държави, включително и науката.

54

Анонимен

преди 2 години

До АнонимeнАтомната енергия също е открита и съдадена от рускинята Мария Кюри, първата лампа също е създадена от Яблочков и руснаци,а не от Едисон, бубината - също, Яблочков и първи започва да разпределя ел. енергията на определени количества и да я насочва и т.н. Да не говорим,че руснаците през ВСВ са си взривявали Катюшите,умирайки,само за да не попадне това руско изобретение в ръцете на немците,а нацистите са крали цели заводи от чуждите държави,те дори свестни танкове са нямали,когато запо

53

Анонимен

преди 2 години

До АнонимeнНямаш си и на идея, че първия изкуствен спътник в Космоса е руски, нямаш си също на представа, че един от руснаците е предавал цялата научна информация от СССР на англичаните,американците години наред,предавал собствената си страна, затова и го растрелват- за предателство,но маса научен труд е бил вече прехвърлен,Хитлер е бил крайно първобитен,първосигнален човек,който дори не е завършил основно образование,нито е направил нещо за науката,повярвай ми,гола вода!Атомната енергия също

52

Сата НАТО

преди 2 години

След като съюзниците са унищожили всичко, значи в цялата работа е имало рационално зърно.

51

Away

преди 2 години

Абе то е ясно на всеки гледал Индиана Джоунс какво са търсели. Следи за Кивота. Библейското оръжие което щеше да направи нацистка Германкя непобедима. Ама,Инди им попречи.

50

ТЪПОТО КОПЕЛЕ- ШОПА

преди 2 години

ОТ ИСКЪРО ПО-ДЪЛБОКО НЕМА И ОТ ВИТОШО ПО-ВИСОКО НЕМА,ОТ ТУКА Е ТРЪГНАЛО ВСИЧКО И ТУКА ЧЕ СВЪРШИ,НЕМА ДА СЕ ВАКСИНИРАМ......СКАКУЕЕЕЕЕЦ.....УЕФСКИИИ88

49

Анонимeн

преди 2 години

Въпреки, че Хитлер е вярвал следвал идеали които сега заклеймяваме, той е от малкото себеподобни които са стимулирали в изключителна степен науката. И макар не точно, за целите на световното познание и благополучие, хиляди открития са направени точно тогава от неговите учени в сферата на медицината, инжинерните науки, химията. Борбата на "великите сили" за това наследство е била жестока. САЩ са изнесли стотици учени, полетяха в космоса, взеха "копието на съдбата".

48

Анонимен

преди 2 години

Мега неистини! Екипът е 40 души и те си свършват работата по германски...