31

Случаен минувач

преди 2 години

Радев е глyпak. И не издавам държавна тайна с това. Всеки нормален човек го вижда.

30

Анонимен

преди 2 години

*** говори по телевизията, че всичко е наред. Ама като излезе човек от магазина и бензиностанцията се вижда, че не е така.

29

Истината

преди 2 години

Точно старите са виновни. А да не говорим за цените на тока

28

Анонимен

преди 2 години

Защо се плашите ,имате нови месии, канадеца и кокорко ще ви оправят ,нали са радетели за въвеждането на еврото,отивайте и ги изберете ,няма време за губене!

27

Анонимен

преди 2 години

Миналата година зареждах метан на 1.28 лв килото сега гони 2лв - не разбирам от математика ама това е над 40%

26

Случаен минувач

преди 2 години

Ma как ще е годишната инфлация 3,7%, нали всеки ден пазарувам! Много повече е!

25

Анонимен

преди 2 години

И все пак не искаме престъпната Тиква на власт!

24

Анонимен

преди 2 години

Така е инфлационния натиск, предизвикан от политическата нестабилност понапълни бюджета и даде шанс на двама министри обливащи ни със самохвалства от сутрин до вечер да влязат в политиката докато се усетим ще изберем и президент, вече някъде февруари-март догодина ще разберем, кой ни докара това но ще е късно..." Колът" ще е набутан в *** на данъкоплатеца, а други чекмедже, а защо не и гардероби ще се пълнят...

23

Пътуващ във времето

преди 2 години

Е що така?!

22

Анонимен

преди 2 години

Това е в резултат на "мъдрото" харвардско управление на радев и ко.И това гарнирано с по 2000 заразени и 60 починали на ден от ковид, а също и с наплив от емигранти.Честита ви промяна.

21

Анонимен

преди 2 години

ЭАЩОТО СТЕ НЕВАКСИНИРАНИ

20

anonimen

преди 2 години

Защо вдигате цените на всичко при положение че повечето седим без работа и живеем ден за ден и защо сте толкова алчността ви ще ви убие не отрова та която ви слагат и ви промиха мозъци те

19

пияница мистик

преди 2 години

Важното е, че промяната дойде. Статуквото си тръгна, заедно с Бойко Борисов. Той имаше едно отключено нощно шкафче, което Мата Хари веднага го откри с камерата и в него имаше фундаменталната сума от 2 пачки по 500 евро и 3 кюлчета злато. Сега вече е друго, при Фигуранта на Черепа. По-спокойно е някак си :)))))))))))))))

18

Анонимен

преди 2 години

Какво стана с парите от ЕС за възстановяване от пандемията? Май се оказа, че можем да ги получим за да си монтираме перки за зелена енергия отзад, нали? И друг въпрос, днес казаха, че цял куп държави предприемат компенсаторни мерки срещу увеличението на тока, така че населението да не пострада. България няма подобни притеснения, нали?

17

батко ви жан

преди 2 години

така започват фалитите и катастрофите когато комунистите почнеме да управляваме . скоро един хляб ше бъде 5лв. , ако го има .

16

Анонимен

преди 2 години

и бат Бойко с гърдите спирал инфлацията ама тя сега се отприщила че била забавена ... и виновни няма

15

Lan

преди 2 години

21 Инфлацията няма да подмине нито една забавена/спирала икономика заради локдауна. Даже в България ще се усети по-слабо, защото традиционно сме слаба икономика.

14

Анонимен

преди 2 години

гарантирано от Радев ще гладувате

13

Анонимен

преди 2 години

Браво бе. А мен тук едни ме агитираха да се прибера със семейството си в БГ. И какво ще правя в БГ ще си бия шамари ли. Не искам пак като в 90-те години да се чудя как да си платя тока парното и да нахраня децата си. Не Мерси. Благодаря много. Тук ми е добре. Нито за сметки се притеснявам нито за храна даже ми остават пари за спестяване. Ама тук където съм няма Мутри Мутреси и управници Сеяндури. Живейте си там а мен не ме мислете. Това го казвам за тези дето ме Агитираха. Знам че ще го прочетат

12

Lan

преди 2 години

Можеше да се мисли при първия локдаун. Инфлацията е неизбежна - плащаме си за "мерките" и е изкуствено забавяна, това не се знае накъде ще избие. Първосигнално управление, уж в името на човечността, води до това. Да видим сега липсата на навременно лечение, изолацията, инфлацията, спада в образованието и т.е. колко живота ще затрият. Жертвите на Ковида се броят лесно...Но тези "неопасните" ще затрият цели общества.