13

Анонимен

преди 2 години

И срещу заплащане защото ти искат пари 20лв за бърз антигенен тест Голяма мярка е това

12

Анонимен

преди 2 години

Преди да е тестван човек, как ще влиза в ковид зона? Ами ако е с друг вирус? Ще има обмяна на вируси. Влизаш с един, излизаш оттам с три вида вируси .

11

Лозунг от НРБ

преди 2 години

"Да не оставим нито един болен да умре без лекарска помощ!"

10

Вуте

преди 2 години

"Заместник-министърът открои липсата на инфекционисти, пулмолози и въобще на лекари на фона на новата вълна от коронавирус." *** не бе, *** как бе! Не, не, не, те не умират от това хора! Те хората в България умират щото са "антиваксъри"! Това че няма изобщо лекари е бял кахър! Баба ми едно време като е копала с мотиката на ньивата само по лекари е ходила! Дядо ми като оре с воловете и се върне вечер дома, сипе си ракийка, апне си салатка и нема корона!Антиваксърите са лошите, да знаете!

9

Анонимен

преди 2 години

и кфо сеги?

8

Анонимен

преди 2 години

еш па тоъ.

7

Сата НАТО

преди 2 години

Супер, това е идеално! Сега ще има вълна омрели игйоти, утепани от докторите.

6

Ми само питам

преди 2 години

Къде да ходи детето с температура и съмнение за ковид - при джипито или в тази специализирана ковид зона?

5

О хо хо

преди 2 години

Добро решение. Но как да различим Ковид от Грип и друга ОВИ?!?! ТАКА ВСИЧКИ С ОВИ И ТЕМПЕРАТУРА ЩЕ ХОДЯТ ТАМ И ЩЕ СЕ СМЕСВАТ ПОНЕ ОТНАЧАЛО ДО ТЕСТВАНЕТО.

4

ОСТАВКА на министри6

преди 2 години

Заради такива мошеници- Държавни и банкови чиновници, адвокати, българите ФАЛИРАТ и стоят ГЛАДНИ...Преди 20 години, хората ОБИКАЛЯХА магазините и ако си харесат нещо го купуваха... Сега, заради МАСКИТЕ, никой не купува НИЩО.. Купуват САМО арабски маски..ОСТАВКА на министрите !! Трябват ни министри, които да МАХНАТ маските като влизаш в МАГАЗИН.

3

Курдо Коленков

преди 2 години

Ще се открият ли такива зони за раково болните, хронично болните ???? Не!!! И защо не????Защото за тях няма еврофинансиране!!!

2

Най-после

преди 2 години

Нещо разумно.

1

Анонимен

преди 2 години

а неплатилите подкуп си излизат с краката напред.