24

pipi

преди 2 години

До АнонименПрав си като цяло освен за първото. На колко според теб трябва да бъде като години човек за да кара камион ? Щом 33 са малко. на 56 ? Стига глупости в САЩ момчетата на по 19 -20 изкарват курсове и се качват по камионите да разкарват стоки по щатите. Това е работа за млади и енергични не за стари и изхабени вече хора които и им липсва вниманието вече.

23

До 21

преди 2 години

" .... не се наемам да кажа кой е виновен ... " по- добре не се "наемай" да се изказваш!

22

Магелан

преди 2 години

Шок и ужас.Всеобща тайна е в Бургаското пристанище че 80% от Тировете са претоварени със зърното което превозват.Вихре се такава голяма корупция срет котролните органи да си затварят .За това трябва всички по централни кантари да бъдат свързани със НАП.

21

Анонимен

преди 2 години

В курсовете по кормуване на МПС и за камиони по категории казваха,че десен завой е по-труден за кормуване по траектория от ляв при еднакви описания,скорост на влизания с маневрирания по завоя за излизане от него поради причината на придобит инстинкт на МПС с ляв волан с реагиране при ситуацията в завой на страничното изнасяне на МПС при движението по него,при десен е към осовата линия на пътя и без голяма видимост за насрещно движение,а при наклон на спускане се кара на ниска предавка и скорост.

20

Анонимен

преди 2 години

А дали връзката не е обратна - неизправни спирачки и оттам заради наклона "превишената" скорост. Иначе, няма изненада, какво казват от КАТ. Те само това знаят - несъобразена скорост, че по лесно.

19

адолф

преди 2 години

Като знам как се претоварват тия зърновози, не спирачките ще откажат ами направо ще се разцепи на две някой претоварен камион.Крайно време е ДАИ да наслагат мобилни кантари навсякъде и да следят стриктно за претоварване на осите.В противен случай такива фатални инциденти ще надблюдаваме все по-често.Да не говорим и как увреждат пътищата същите тия претоварени камикадзета.

18

много шАфИоре.....

преди 2 години

Помните ли Синанчо със Шкодата при моста на Бяла, дето бутна автобуса?Тук горе-долу е същата история.......

17

Анонимен

преди 2 години

Какво заслужава шофьора на камиона понеже той е виновен не забравяйте и двете малки деца разбира се и бащата едно младо семейство изчезна

16

Анонимен

преди 2 години

'висока скорост'??? Има разрешена и превишение на разрешената скорост. Има и знаци за препоръчителна скорост. Тези измишльотини като висока,несъобразена и от. нямат общо в действителността. По-важното обаче е не само са се гони шофьорът на камиона, ами и къде е минавал преглед и кой му е подписал протокол за изправни спирачки.

15

Джорджина

преди 2 години

То затова трябва да се прави преценка дали изобщо ви трябват шофьорски книжки! След като по дух сте простаци, значи и на пътя ще сте такива. Sorry

14

Анонимен

преди 2 години

В такива моменти, винаги си задавам един въпрос-"Господи, защо не пощади децата?" .... Просто създаваме ситуации в които и Господ не може да помогне. За тази жена....живот повече няма да има. Такова нещо не се преживява .... Милите душички ....

13

аз

преди 2 години

До Анонимен10 - разбира се че е той, разБойко за 10 години се погрижи за всичко и сега РадеФ за 3 месеца счупи системата нали! :) много си смешен, ако и новината не беше толкова трагична щеше да е още по-хубаво!

12

до 12

преди 2 години

Млъ кни бе спамаджия неук ! Кво намеси тука пожарникарите и Бойко? Аман от алкохолици начи ...

11

Анонимен

преди 2 години

"Честит" празник на пожарникаря с джипката, разсипника на България. Ако не бе сътворил мафиотскоолигархичното движение ГЕРБ сега България щеше да бъде икономически и социално пред Румъния. Заради него сме последни в ЕС! Посрами българите тоз охранител на диктатори!

10

Доктор Сън

преди 2 години

Шофьора в затвора, шефа на фирмата също и всички по веригата барабар с ГТП -то дето е правен техническия на камиона ! До кога без контрол бе ?>

9

Георги

преди 2 години

Товара голям.Наклона също.Често използване на спирачки и те прегряват. Отказват да спират или по точно не са ефективни след прегряване.Водача трябва да го знае. Е, вече знае.Бог да прости невинните жертви

8

Анонимен

преди 2 години

стига с тези неизправности. всичко е до скорост. Не може един 33г с незнам си колко малко опит да кара тир с пшеница, то става тежко няколко десетки тона. Трудно се управлява. Този е за доживотен затвор, сам е виновен, да си е проверил камина преди да тръгне, да се е съобразявал със скороста. Гилотината и да хвърчат глави.

7

аз

преди 2 години

До 100% - *** си бий 5-та доза, това ще те направи супермен и ще живееш поне до 220 години. Освен това ще те направи неуязвим за инциденти на пътя!

6

Анонимен

преди 2 години

Бай ви Гааню Борисов е виновен, че за 11 години управление не успя да създаде европейска дисциплина по пътищата. Защото такива тираджии в чужбина са по-ниски от тревата и спазват всички пътни маркировки и ограничения, а влязат ли в България не им пука от нищо защото знаят че нито някой ще ги провери нито ще ги глоби.

5

100%

преди 2 години

е бил антиваксър.