18

Анонимен

преди 2 години

Интересен казус - хора се заселват някъде поради някаква причина, - чист въздух, хубава гледка и т. н.. Решават и си вдигат къщи без да огледате дали и как е организиран достъпа т. е. има ли път и той дали е общински или държавен. Частната собственост по закон е неприкосновена. Сега за да решат това някой трябва да се бръкне за да плати на собствениците. В това време никой не чете законите и правилата всеки се позовава на лакърдии на някой в трамвая или фейсбук..

17

вижте, не може така

преди 2 години

Издържаме общинска и държавна администрация, издържаме полиция.Тия неща трябва да се решават цивилизовано. Аз не ставам за силови битки, понеже така е решила природата, но пък знам какво решение би било бидон амониева селитра със съответния детонатор. Кому е нужно?

16

Анонимен

преди 2 години

Eй така и при мен, двама тарикати бутнали оградата докато бях в Германия, наравили си път и си го асфалтирали. Като го видях откачих, после аз съм бил лош, да съм си дръпнел от съседният имот малко пространство, кмета мълчи по темата. Като вкарах фадромата заплахи, полиция викат, гуми пукат.... и защото всичкото това се търпи. Първо общината трябва да им повдингне дело за самооправство, в полицият ми викат да не подавам жалба, а това си е навлизане и заграбване на имот. Ето това е държавата.

15

Анонимен

преди 2 години

БКП Форевър, Оле!:)))))))))))

14

Нагли съседи

преди 2 години

"Всеки да помисли как би се чувствал, ако някой почне да минава през двора му с претекст, че така му е удобно." - Три блока минават през двора ни, въпреки предупредителните табели. Дали ще ме осъдят, ако започна да ги отстрелвам?

13

У

преди 2 години

Вижте как се казва мястото-не е квартал,село, не е лозя,..а местност. Т.е. без да е вкарано в регулация, се строят едни палати и къщи на 3 етажа, с гледка, с баркекюта, а няма път, канализация и улични лампи. После се чака общината да изгради в 3 метровата ивица път, а то не може да мине камион. ЛК са им издали защото трябва да имат, а декларират адрес. Имаме едни приятели там и не разбирам, кое му е хубавото да нямаш път и да караш джипка, защото като вали е кал до ...

12

Направили си

преди 2 години

Улица през чужд имот, която липсва в регулацията и ГИС. Без коментар.

11

Анонимен

преди 2 години

Във Варна е така, правят си каквото си искат..

10

Зайо Байо

преди 2 години

Нещо май се върнаха мутренските години.

9

Анонимен

преди 2 години

Имам един много як и луд комшия. Тренирал е таекондо и джудо. 90 кг. но 1.90 м. На 42 години е а характера му е като на люта чушка. Него да го питат с кой си има работа та да се видят в чудо. Ето този комшия ще им свърши идеална работа. Тези ще избягат накрай света и не само улицата ще отворят ами и пари ще им дадат само и само да останат цели.

8

Анонимен

преди 2 години

Искахте див капитализъм, плучихте див капитализъм.....................Социализмът днес е само за богатите.

7

Анонимен

преди 2 години

Пълен разпад на държавността под мъдрото ръководство на пияните протестъри от Орлов мост.

6

Анонимен

преди 2 години

Промяната на Радев вече е факт, напълно е възстановена държавността!

5

снайпера

преди 2 години

Това е дело на канцеларските плъxoвe, срещу эаплащане де

4

Анонимен

преди 2 години

промяната е факт!!!!! ЧЕСТИТОООООООО!!!!!!!!

3

нДБ неДемократична Б

преди 2 години

Вървим в "правилната" посока, протеста успя, "здравите сили" победиха, народа е доволен, страната "цъфти". На който не му харесва може да отиде (да бъде изгонен) в чужбина или да бъде пратен в строящите се отново концлагери...

2

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 2 - Виж сега. Така е било винаги, Просто по-силните, уми, брилянтни, хубави, красиви, развити и можещи родове, така ви излъгаха масите! Да вярвате не на семейство, не на ваши лични ценности, ами ... на бездушна държава! Но вече се връщаме към нормалното!

1

Анонимен

преди 2 години

Ми га е тяхна! Сий тхна! Аре амана уе! Куманизъма сварши!