78

Анонимен

преди 2 години

"Слагайте си маските като излизате навън. Няма да ви дишаме кихавиците и ковидбактериите." - На теб направо ти предлагам никога повече да не излизаш от вас. Който го е страх от мечки не ходи в гората. Не може сега заради такива като теб да избием мечките... То и аз не искам да виждам хора с маски навън или където и да било, защото са ми противни, но не съм тръгнал да ви обяснявам да ги сваляте... Който иска да носи и да си прецаква белия дроб, който не, да не носи, а ти си стой у вас завинаги!!!

77

Анонимен

преди 2 години

Спрете телевизора, спрете радиото, оставете лекарите да си вършат работата, за която са учили и за която им се плаща, четете в интернет само информация, която не е свързана с Ковид и ще забравите за вируса. Той пак ще си съществува, но ще си спестите стреса, благодарение на който е по-вероятно да се заразите. А относно статистиките - Колко човека познавате лично и не сте подминавали по улицата, а сте поздравявали, които са починали от Ковид след 1,5г.? 3? 5? Колко познавате по принцип?3000?5000?

76

Сигурно средство

преди 2 години

срещу ковид е да си хвърлиш телевизора през балкона. Има и допълнение, в интернет да се подбира стойностна информация, като например в този сайт да се четат само коментарите и даже и с тях трябва да се внимава

75

Анонимен

преди 2 години

Най-опасно остана под масата и на дивана - и да не се заразите от ковид /който без друго повечето го минахме вече и го забравихме/, със сигурност ще затъпеете, затлъстеете и ще се разболеете.

74

Анонимен

преди 2 години

Ясно, трябва да спрем да се смеем, да яде, да говорим, и разбира се, най-вече да спрем да дишаме. За нула време ще оправим ковида. Да ви издам един трик - предпазва от ковид 100% ефективно - слагате си една найлонова торба на главата, здрава и без дупки, и я стягате през врата. Няма да хванете ковид НИКОГА!

73

Ха!!!!!

преди 2 години

Koи са се ваксинирали в ЕС и САЩ: Първата група бяха тия които ги излъгаха в началото, че ваксините ще ги предпазят от заразяване. Когато се разбра че ваксините не препазват, смениха плочата,че само препазвали от хоспитализация и вкараха втората група наивници с обещание че ще имат привилегии пред неваксинираните. Когато и това не помогна много, щото хора почнаха да умират ваксините, решиха да ги правят задължителни и да уволняват от работа. Щото неваксинирани излагали на смърт ваксинираните.

72

Анонимен

преди 2 години

Австралийски байШилевци:Вирусът се задържа на екрана на телефона в продължение на един месец.Купувайте си тоалетна хартия.

71

Анонимен

преди 2 години

До 76Не знам кой се е имОнизирал, ама ти май яко си се маймунизирал.

70

Анонимен

преди 2 години

Не ги слушайте в Германия я има 15 или максимум 20% ваксинирани маниполират ви в България че германците масово са се имонизирали. Заведенията на закрито са празни само от вън има хора докато е още топло.

69

Анонимен

преди 2 години

Овчите глави имат придобит имунитет срещу зоонози, за това и не се плашат особено, да му мислят, останалите.

68

епидемиолог

преди 2 години

Пак безумия! Спирането на разпространението на грипни вируси е най-голямото престъпление, с нищо подкрепено от науката. Само тези с компрометирана имунна система трябва да се предпазят. Вируса трябва да премине колкото се може по-бързо сред здравото население- не може старците и уязвимите да са затворени вечно. Повечето хора ще го изкарат-и неваксинирани и ваксинирани. Забавянето е вечна агония. Това бе целта на бигфарма и породажните учени и политици. Маски не спират вируса но съсипват имунитет

67

Darth shadow

преди 2 години

слабоумието на мз върви с пълна пара :)))

66

медик

преди 2 години

Ей добре че бяхте вие да предупреждавате да си поддържаме хигиената иначе не си миехме ръцете и задниците!

65

Aнонимен

преди 2 години

Сетило се МЗ след година и половина да обяснява на хората що е то респираторен вирус и как се предава. То хубаво, ама трябваше отдавна да стане. И бабите още не знаят как да си слагат маските, както и че под брадата не работят.

64

Анонимен

преди 2 години

Най не разбирам тия дето не пият кола и ред бул, щото "не знаеш какво има вътре" и после се набоцкат с тези ваксини...

63

Сата НАТО

преди 2 години

Пълни глупости. Година и половина щом не успя да стигне до мене, при положение, че мерки не спазвам, значи такъв вирус НЕМА.

62

Децата нямат спирачк

преди 2 години

Еййй, ционистката пропаганда няма ни спирачки, ни край! Електронната валута и тоталният контрол, кога?

61

Анонимен

преди 2 години

Пука ми на кои! И преди да го изкарам и след - живея нормално. Ковидарите да кесят по къщите и пожизнено, ако щат. Без друго са вредни за обществото с фобиите си.

60

Анонимен

преди 2 години

Само едно нещо искам да кажа, моля останете си винаги антиваксъри и не се ваксинирайте, чакайте вълните и пишете коя ви е хванала яко, та да не можете да дишате.

59

Анонимен

преди 2 години

Слагайте си маските като излизате навън. Няма да ви дишаме кихавиците и ковидбактериите.