81

Анонимен

преди 2 години

Продължават, защото Не искат Американски бази и Американски войски във дома им , не искат бомбена демокрация нанесена от самолети ..... не искат гръбнака да е приведен за помилване ....!!!! ИМАШ КУЧЕ - ПАЗИ ТИ ДВОРА , НЯМАШ КУЧЕ - РАЗГРАДЕН ТИ Е ДВОРА !

80

Анонимен

преди 2 години

Защото са горди и независими и бранят тази крепост ! Велик Вожд - Горд Народ - Силна Държава !

79

два свята

преди 2 години

Северна и Южна Корея са емблематичен пример кой след кого е тръгнал и къде е стигнал.И въпреки това тук се лее злоба срещу американците. Разбира се , за да постигнеш това , което е постигнала Южна Корея за 50-60 години трябват воля и труд, а не просто да се влачиш след кервана и да лаеш.

78

Анонимен

преди 2 години

Строителството на Северен поток 2 завърши, както и новините за ***...

77

.

преди 2 години

Тъй щото тъпите кравари още не се усещат да се запрат! Затова.

76

Въпроса е друг

преди 2 години

Краварите като изстрелват защо не излизат подобни статии?

75

ОТГОВОРА:

преди 2 години

Защотот може! Ние защо не изстрелваме? - Защото нищо не можем!

74

баба мара

преди 2 години

ами да се пази от гад-ни-те янки те носят на кореиския полуостров само смърт исълзи не забравяите виетнам хирошима афганистан сирия ирак

73

Учителя

преди 2 години

А в Южна Корея е 82, 63 години

72

Учителя

преди 2 години

До ЪхъЛъжа...средната продължителност на живота в КНДР е 72, 10 (2018 г.) години, а в България е 74,96 години (2018 г.)

71

до 89

преди 2 години

Кой бил наложил санкции на северна Корея ?! Китай ли? Русия ли? Имат си сухоземна граница, внос-износа си върви, че даже и се увеличава. Че и на всичко отгоре има един договор, че ако някой само си позволи да помисли за нападение над КНДР, Китай моментално се намесва. Твърде много редки метали има в планините им, че да се харижат ей така.

70

Ъхъ

преди 2 години

И в тази икономически разрушена държава, средната продължителност на живота е със 7 години по висока в сравнение с европейската, развита България. Та казват от СЗО. Ако те лъжат, значи са комунисти!

69

НКК

преди 2 години

Израел, Пакистан, ЮАР може да правят ядрени оръжия и да изтрелват ракети защото са васали и марионетки на САЩ. Северна Корея не може защото иска да е независима държава, а това се постига с цената на всичко, да си независим това е чест за всяка държава. За съжаление ние не сме.

68

Доктор Сън

преди 2 години

Щото има ! Ха ! И защо не?

67

Анонимен

преди 2 години

До Хайде, хайдеНа КНДР са наложени санкции, така че не може да продава свободно богатствата си а там в планините има много ценни полезни изкопаеми. Затова и не може да внася храни, а ѝ се доставя ориз под формата на хуманитарна помощ. Парадокси на съвременната политика.

66

Анонимен

преди 2 години

защото днес бг няма какви новини да ни представи, затова ни занимава...

65

!?!

преди 2 години

До .!.ми щото в Северна Корея не им са нужни кухи сеуендури и *** за стотинки.България това има,това изнася...Там се ценят други неща.

64

Атанас Велмазов

преди 2 години

Чест и адмирации Маршал Ким Чен Ун ! Най-великият лидер и държавник в света, 2 мнения по въпроса няма ! Да бъде здрав и благословен ! Великите му дела ще отекват във вечността !

63

Анонимен

преди 2 години

Изстрелват ракети, защото могат. Българската армия може ли да изстрелва ракети? Не може. Освен ако не се намерят доброволци за опъване на прашка.

62

Факт

преди 2 години

Единственият начин суверенна държава дасе опази от агресори те и крадците сащ е да има силна армия и ядрени оръжия,за съжеление е така.