53

Анонимен

преди 2 години

Глупости;) Ако си го карал имаш имунитет за поне няколко години напред, а 'новите варианти' се различават с 0.3% от старите

52

Анонимен

преди 2 години

" Гломб смята, че е добре като се съобщава от МЗ колко хора са починали, да се вижда и информация дали имат пълен курс от ваксинация. " По-добре е за всеки починал да се казва неваксиниран, частично ваксиниран, напълно ваксиниран.

51

Анонимен

преди 2 години

Графенът е наноматериал (съединение, съставено от малки частици), за който се знае, че има антибактериални и антивирусни свойства. Наред с други качества, той е гъвкав, проводим, лек, здрав и според наличните данни е най-тънкият материал в света, което е причина той да бъде интерес в различни иновации. Материалът е изолиран за първи път през 2004 г.

50

Luftwaffe

преди 2 години

До Анонимен Бъди благодарен на съдбата и късмета си, че си се родил сега, а не по времето на Хитлер и не си бил част от тези, които са ги качвали на влаковете за Аушвиц и подобните "курортни центрове"... невероятна милост е била

49

анонимен

преди 2 години

боцкомани

48

Анонимен

преди 2 години

МДА, ГЕНОЦИД И ВЪРХУ ДЕЦАТА, ХИТЛЕР НИМА НЕ ПРАЩАШЕ ЖЕНИ И ПЕЛЕНАЧЕТА ЗА "ДУШ" В Лагерите на Смъртта. Нооо, дори той е бил по-милостив от днешните хитлеровчета, сега работата е "Умирай трудно" и което е още по-жестоко - "Умирай бавно :((((

47

фърчило

преди 2 години

До ми, ся...!Ми щото ваксинирането е от 1 година - тестовете - а масовата от по-малко време.

46

do 45

преди 2 години

""Аз, 7 месеца след файзер съм с 1950 антитела. Колежки след преболедуване, след 4 месеца, в същата лаборатория със същите мерни единици- едната има 49, другата 42 антитела. Мъжът ми 6 месеца след файзер - 1200.""Е КОЛКО ПЪТИ БЕ "ВАКСЪРИ" ДА ВИ КАЗВАТ, ЧЕ АНТИТЕЛАТА И БРОЯТ ИМ НЕ ИГРАЯТ НИКАКВА РОЛЯ. ВАЖНА Е КЛЕТЪЧНАТА ПАМЕТ!!! ИЗТЪРКА СЕ ПЛОЧАТА ви, драги сатанистчета-глобалистчета, дето браните Бил Гей.tz. Господ си знае работата, ще си получите каквото търсите и дето ЛЪЖЕТЕ ПОСТОЯННО НАРОДЪТ

45

м,да

преди 2 години

В Германия обърнаха плочата. Кох препоръчва вече младите и учениците да минат през вируса, понеже възрастните са ваксинирани!

44

Анонимен

преди 2 години

Те и в Швеция след първата вълна и 10 000 жертви си мислеха, че 30% са го изкарали. Направиха есента 2020 мащабно тестване и се оказа, че само 4% са го срещали вируса. Тогава затегнаха мерките, въведоха ограничения и сега масово са ваксинирани, което доведе до огромен ефект. 83% от всички над 16 годишна възраст сега имат поне една доза ваксина, 71% са с две.

43

До 43

преди 2 години

Много точен въпрос!Бодат всички наред защото целта на меропреятието не е здравето на хората.За това не отбират,всеки(преболедувал или не) може да се боцне на воля!

42

Док

преди 2 години

Имаме 500хил по официална статистика. Повечето специалисти спрягаха тезата, че като умножим 500хил по 8 ще видим реално колко хора са го прекарали. Ако сметката е вярна, излиза че 4 мил в България вече са срещали вируса и на практика няма на къде повече да заразява. Това може би обяснява защо четвъртата вълна нещо забуксува, говореха за 3000-4000 на ден, а те едва стигнаха 2000 и тръгнаха надолу. Види му се края, но някои като тая Гломб-Тромб трябва да ядат сопата за всички глупости и страха.

41

Анонимен

преди 2 години

Джонстън е най-тежката ваксина с най-много странични реакции. Ефективност - като АЗ. Не е лоша , но като има по-добри.....Да караш трабант, ако можеш да имаш порше! ? И трабанта върши работа, но.... Въпрос на вкус.

40

Анонимен

преди 2 години

Има много преболедували, заразени втори път. Най-често вторият път е фатален. Има достатъчно публикации.

39

Анонимен

преди 2 години

Аз, 7 месеца след файзер съм с 1950 антитела. Колежки след преболедуване, след 4 месеца, в същата лаборатория със същите мерни единици- едната има 49, другата 42 антитела. Мъжът ми 6 месеца след файзер - 1200. Така че моите наблюдения сочат друго. И двете решиха да се ваксинират. Никой не иска да го повтори ужасът, който са преживели.

38

Анонимен

преди 2 години

Няма заразен преболедувал!

37

славянин

преди 2 години

Интересно защо тогава преболедувалите също ги карат да се бодат!?

36

ми, ся...!

преди 2 години

"""Гломб за имунитета - 1 г. след ваксина, 2 г. след преболедуване"""" --- Що така, бе, Ленче?

35

хеха

преди 2 години

Безкрайно ваксиниране. Луди пари за корпорациите.

34

Анонимен

преди 2 години

Може би Джонсън и Джонсън да е най-малко краставата жабка или най-малкото зло, поне така ми изглежда колега от данните и на мен, НООО, ИМА ЛИ НАЙ-МАЛКО ЗЛО. ЗЛОТО СИ Е ЗЛО, а не "Зло е Добро"/като във филма Дивергенти/. НЕ ВИ ЩЕМ ВАКСИНИТЕ И ТОЧКА.