30

Gregory House, MD

преди 2 години

До: номер 25 Очаквам от теб да ни цитираш подробни инструкции за това как се "убива" вирус. После можеш да ни обясниш как се "убива" ръжда.

29

Анонимен

преди 2 години

Що бе? К'во е направила не разбрахме много?

28

Шаши

преди 2 години

Един час мина. Учените и разбиращи тази материя- която за тях е все едно детска игра-още ровят в интернет и се чудят за белината. Подсказка няма да ви давам.

27

Шаши

преди 2 години

Знаете защо, Тръмп каза да се пие белина, обаче много добре премълчавате. Може и така да са му го казали-белина. Толкова са разбирали и съветниците. Кажете на хората, защо все пак, каза за белината. Не мълчете, де.

26

Анонимен

преди 2 години

До 25 Кога е било това убийство на вирус? ха-ха

25

До 24

преди 2 години

А ти как мислиш - ваксина,която помага заболяването да протича по-леко и да не умреш, дали не изпълнява целта си да помогне на организма да се справи, тоест убие вируса?

24

Анонимен

преди 2 години

До До 19Ти верно ли обясняваш някакви неща и после пишеш този въпрос за ваксините? ОТ как ги има тези ваксини се натяква, че тези ваксини не са като другите ваксини като ваксина за морбили, БЦЖ и т.н., а ваксина, която помага заболяването да протича по-леко. т.е. не "убива" вируса, а просто помага да не умреш. Разликата мисля че е доста голяма. Проучвания ако искаш мога да те залея, като всички взаимно се доказват и изключват.Противоречат си. Литература да искаш

23

Кал-Ел

преди 2 години

Не се е борила с хремата.

22

До 20

преди 2 години

Те мгат да покажат и документи,че извънземните са кацнали в Ню Орлиънс, но единствено документ от съдебна инстанция може да докаже достоверността.

21

До 19

преди 2 години

Предлагам ти да спреш да ме квалифицираш и да разбереш,че едно проучване в света на науката няма доказателствена стойност. Ако ваксинацията провокира нови форми на вируса,защо всяко новородено се ваксинира с ваксини срещу няколко заболявания?

20

Анонимен

преди 2 години

До До 16Казах ти показват документи за финансирането. Искаш да ти постна тук снимка ли? От сената на САЩ. Гледай първо, чуй какво цитират хората, тогава говори/пиши.

19

Анонимен

преди 2 години

До До 15зле си https://journals.plos.org/plosbiology/article?id=10.1371/journal.pbio.1002198 Чети проучвания. Нали си грамотен

18

До 16

преди 2 години

Господине, всеки сенатор,както у нас всеки депутат може да си говори каквото сика. Това не е гаранция,че говори истината! Тива първо, второ, когато се говори за медицина, се четат медицински източници, а не се гледа Фокс нюз кой сенатор какво казал, това е безобразно елементано мислене. Ти просто си избираш от всичко,кото гледаш,кое ти харесва и го предтсваяш като едва ли не доказателство, не не е доказателство,а просто мнение.

17

До 15

преди 2 години

В твоето мнение няма информация, нищо не казваш, нито ме опровергаваш. Сенаторите говорели,ами и тук Волен Сидеров говори, и Румен петков, всеки говори нещо, не значи ,че е вярно. За истина се чете научни статии и научна литература, не Youtube, Не Fox News, не фейсбук! Само ниско-интелектуални хора четат това и го представят за доказателство, но то е ненаучна информация,а просто мнения.

16

Анонимен

преди 2 години

До До 12Фокс Нюз защото така се случи, че от тях е излъчен репортажа, нямам директа връзка със сената на САЩ, гледам това, което може да се гледа където може.Ако пускат всичко, ще гледам всичко. Тръмп е друг анимационен герой. Не е от сенаторите, които разкостиха Фаучи точно за финансирането на разработването на вирус.

15

Анонимен

преди 2 години

До До 12Ти обаче верно си зле.Виж първо за какво става дума - репортаж от сената на САЩ къде сенатори изнасят факти и документи, не като нашите политици с приказки. В книгите пише за тези, които могат да четат, Ти явно не можеш или не искаш.По вероятно е да не искаш,защото твоето мнение е единствено и най-вярно.Така е най-добре като щраусите - в песоко главата и всички други са в грешка.

14

До 12

преди 2 години

Като каза Фокс нюз, защо не цитира и Тръмп - та той каза да се пие белина за дезинфекция против Ковид и той не искаше да предприема противоепидемични мерки, но и той го направи,като започнаха да умират стотици хиляди американци от Ковид и да пълнят болниците. Точно както направи и д-р Стойчо Кацаров- преди да носи отговорност и той волно се изказваше,че това не е епидемия, че има много легла, но като стана министър въведе ограничения,защото носи отховорност за тази система.

13

До 12

преди 2 години

Разбира се, че няма по-достоверно от Youtube и Fox news! Това книги и научна литература не са за хора, образовани като теб! Простотията е нахална.

12

Анонимен

преди 2 години

До До хсплесканза неграмотните и незнаещи езици -доказателства няма.За тези, оито искат да научат малко повече има в ютуб репортажи от Фокс Нюз, за щатите как кога и какво. Но тъй като ти си достатъчно умен и красив - *** се ваксинирай с 4та доза.

11

До 4

преди 2 години

Ковид 19 има около 4-5 пъти по-висока смъртност от грип. Годишно загиват от грип до 0,5млн. души,а от Ковид 19 над 2млн.