183

Русия

преди 2 години

Браву на датчанити, саму чи те бяа първи дет спряа смъртоносната вакцина на Астрата.

182

Шекспировски

преди 2 години

Има нещо гнило в Дания!

181

доц. Мангъров

преди 2 години

Сега Дания се дава за пример, но това е времянка. Както бяха Австралия, Япония, Израел и т. н., които пак са в локдауни и/или с огромни рестикции. Не забравяйте, че покрай Коронарката се въртят огромни пари, които обаче пълнят джобчетата на шепа хора и циркът ще продължава по план.

180

Смехурко

преди 2 години

10 пъти повече хора са умрели в България и продължава антиваксърското отношения.Предумишлено убийство и то с думи :-)

179

Анонимен

преди 2 години

Много ми е трудно да чета. За какво става дума?

178

Анонимен

преди 2 години

Можете ли да четете още ***? Май и това Ви е трудно вече!

177

Б. Г.

преди 2 години

Значи са най-умната нация на планетата...

176

Анонимен

преди 2 години

Гледам, че много хора да се наежили от такъв тип новини. Не бързайте да порицавате българина. Този моментен и украсен от медиите успех на новата панацея - абонамент ваксини, не се знае с какъв край ще бъде. Не бързайте с изводите. Да не стане добре, че в България най-малко се ваксинираха

175

Анонимен

преди 2 години

Фалшив тест- фалшив вирус, фалшива пандемия- фалшиви ваксини.

174

Aнонимен

преди 2 години

LOGOS, те в Швеция са ваксинирани много. Колкото и да е, рискът да се разболеят и да предадат короната, макар да съществува такъв, е значително по-малък. Затова в тия държави живеят спокойно. И хоратамне са нахални спрямо останалите хора. Нормално е като видиш бременна жена или възрастен човек са си сложиш маска, за да го защитиш. Или поне да не му плюеш в лицето. Това типично безхаберие у нас към другия не е нормално!

173

LOGOS

преди 2 години

До: номер 184 (българка) Ти, конкретно, като си бременна, какво решение взе за себе си да се предпазиш? Ваксинира ли се, или не? Ако отидеш в Стокхолм, в тяхното метро няма да видиш маскирани пътници. Няма да видиш и умрели. Всички са живи и здрави. Замисли се! Не си ли случайно зомбирана? И какво знаеш за бременността? Какво ти каза проследяващия гинеколог?

172

Селяндур с джип

преди 2 години

***, кой е лепнал ковид бе, дете на природата? Не познавам човек с положителен тест, правя си всяка седмица, заради работа в хранителната промишленост. Негативни. За сметка на това съседът ми, в диабетна криза, не беше допуснат до лечение от две болници в Русе. Лека му пръст.

171

Българка

преди 2 години

Това можеше да сме ние, можеше и в България да е така, но кухото, опростачено, елементарно масово население се води от публикации във Фейсбук и не ще се ваксинира. Не вярва на ваксини, създадени от модерната медицина и ВЕЧЕ спасили повече от милиард души, НО очакват магически лек от същата тази модерна медицина когато лепнат Ковид. А, и отричат мерките, ами надърчават и децата си. Днес трябваше да помоля тийнове в метрото да слобат маски, защото съм бременна жена и те са риск за мен. Срамота!

170

ген. Мутафчийски

преди 2 години

Аз предлагам да арестуват Малката Русалка от Копенхаген, и да и направят PCR тест за коронавирус! Сигурен съм, че ще излезе пулужителен, нема начин да е другояче! ВАКСИНИРАНИ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ, СЪЕДИНЯВАЙТЕ СЕ!!!

169

Shakespeare

преди 2 години

There is something fishy (rotten) about Denmark!

168

Ха, ха

преди 2 години

Отпадат до следващият вариант... Сценарият е такъв: следва вариант на който ваксините не действат. Следва нов локдаун докато надупчат отново стадото.

167

Анонимен

преди 2 години

Има ли някой антиваксър да оспори нещо по темата ?

166

Хамлет

преди 2 години

Има нещо гнило в Дания

165

Т.е.

преди 2 години

България, за разлика от Дания, при близо 3 пъти по-малко официални тестове има близо 6 пъти повече положителни проби, над 10 пъти повече хоспитализирани и 18 пъти повече починали. Това е. И ще продължава. :(

164

Анонимен

преди 2 години

Дания, средно за 7 дни са направени 55 хиляди теста, положителни от тях са 1.2%, 135 хоспитализирани, 22ма в интензивното, починали 3. Ваксинирани - над 80%. После: Нидерландия, средно за 7 дни: 441 хоспитализирани, 216 в интензивно, 6 смъртни. Ваксинирани с 1 доза - 69.6%. БЪЛГАРИЯ за 7 дни: средно едва 20 000 теста, положителни над 6%, 3609 хоспитализирани, над 300 души в интензивното, 55 смъртни. ВАКСИНИРАНИ: около 20%. АНТИВАКСЪРИ: сами си отговаряйте защо.