94

Анонимен

преди 2 години

До Алекс........Едрата шарка! Нима не знаеш?

93

мама Миа

преди 2 години

Информация от Вътрешно отделение-всеки 2-ри с рак,а случаите на предполагаема пневмония много често се оказват,че е уж изчезналата туберкулоза.

92

Анонимен

преди 2 години

"И тук е много важно да се каже, че ако ние не успеем с ваксинации да спрем процеса на това разпространение на вируса, на предаване от човек на човек, то ние ще го оставим свободно да си мутира и винаги ще тичаме зад него, а трябва да сме пред него." И в друга статия - "Тъй като вариантът Делта води до заразяване и при напълно ваксинирани хора " Как ще стане това спиране на вируса ,я да обясни професорката .

91

Adolf

преди 2 години

Като стигнете до омега, ми се обадете!

90

Случаен минувач

преди 2 години

Ситуацията с ваксините ми напомня филма "Хлапето" отпреди 100 години. Хлапето троши с камъни прозорците на хората, след което бяга бързо. След 15 минути се появява Чарли Чаплин със стъкла на гърба - добрият стъклар. И започва да поправя прозорците. Да, ама един се сети за какво става въпрос и подгони него - стъкларя. Така че хората трябва да разберат кои са "стъкларите" в днешно време и да им потърсят сметка!

89

Анонимен

преди 2 години

До Алекс Отговарям ти - много болести (но никога по време на пандемията). Стандартни ваксини с омаломощен или мъртъв вирус, преминали всички изпитания, а не генна терапия като тези сега. Въпреки че е имало и доста фалове - потърси как са спрели много по-добре тестваната ваксина срещу Денга във Филипините 3 години след пускането й, защото са видели, че вредата от нея е голяма. Хайде сега ти кажи COVID-19 от коя от тези болести е по-страшна? И защо цензурират учените, а не ги поканят на дебат?

88

Сокола

преди 2 години

Предлагам да оставим Ковида да изтрепе всички антинваксъри. Изведнъж IQто на народа рязко ще се повиши.

87

Алекс

преди 2 години

До Анонимен Колко болести са победени с помощта на ваксини?Аз не знам.Ти ми изглеждаш добре информиран и се надявам да ми отговориш на въпроса.

86

Щирлиц

преди 2 години

Леките наркотици са много полезни в борбата с ковид,затова в Холандия отдавна са на свободна продажба.Значи не ви трябват ваксини,а много лееки наркотици,ха-ха.

85

Анонимен

преди 2 години

Същата Ива Христова юни месец каза "Добре е ваксинирани и преболедували да си сложат трета ваксина преди есента" - и ваксинираните сега защитени ли сте? Скоро май няма да се водите ваксинирани...

84

Анонимен

преди 2 години

СЕРТИФИКАТЪТ СЕ ПРИЗНАВА ВАЛИДЕН ЗА ПЪТУВАНЕ 14 ДНИ СЛЕД ПРИКЛЮЧИЛА ВАКСИНАЦИЯ. Тук трябва да ви светне червената лампичка в мозъка!!!!

83

Анонимен

преди 2 години

До Алекс Като си по специалисти, запознай се и виж какво говорят: dr. Robert Malone - изобретател на mRNA технологията; dr. Michael Yeadon - бивш главен учен по респираторни заболявания във Pfizer; Geert Vanden Bossche - вирусолог, имунолог, ваксинолог работил в Bill & Melinda Gates и консултирал други компании по разработката на ваксини. Да сравним с проф. Христова? Как може да се ваксинираш на доверие януари месец, без да има едно налично проучване доказващо безопасност или ефективност...

82

Заврян зет

преди 2 години

Жената и тъщата се ваксинираха с файзерката. Чудя се, дали да се смея или да плача.

81

Анти Вакса

преди 2 години

Битката продължава.

80

Анонимен

преди 2 години

Няма да се ваксинираме!

79

Алекс

преди 2 години

Крайно време е неграмотните всичколози/антиваксъри/да започнат да се вслушват в мнението на специалисти като проф.Ива Христова.

78

СВЪРШЕНО

преди 2 години

е с нази, баста,финито,конец!Има вирус айде в трапа. И червеите да ни ядат. Никой не може да каже, че не съм прав- всички свършваме на 2 метра под земята.

77

И още

преди 2 години

Ваксинирани не починаха ли от тромбоза????

76

И още

преди 2 години

Хайде сега да обясни ЗАЩО сертификата става валиден 14 дни след втората доза ? Толкова са и дните на карантина ЗА БОЛНИТЕ.

75

До 89

преди 2 години

Забрави да добавиш, че земята е плоска.