11

преди 16 години

Niki spomnjash li si kak te ebahme w gradinkata na 7 u4ilishte kato beshe malko komunis4e. A sega se prawish na tarikat i filosofstwash

10

преди 16 години

Сивият сектор финансира всяка една предизборна кампания. Трудно е да се бориш срещу него, след като си ходил с чантичката и си искал пари от тях за изборите, коментира още той.

9

az

преди 16 години

Ха дано го разкарат най-после тоя късокрак крадлив селянин

8

emel

преди 16 години

kato nyma podkrepa na rumen petkov ima pudkarepa na ahmed dogan

7

преди 16 години

и като я махнат?!? пак остават някъде наоколо за да се върнат след бурятамислите ли че толкова лесно ще се оттървеме от хора харчещи по над 1 000 000лв за посрещане на рожден ден, докато повечето хора взимат месечно 400-600лвотговорът е не!

6

преди 16 години

Етем няма да остане.Ще и бият шута.

5

преди 16 години

А бе защо никой не споменава тая безполезна и нагла *** Емел Етем?Не мога да повярвам, че тя ще си остане на поста!Сега вече няма и протекцията на Румен Петков! Какво се чака още?

4

as

преди 16 години

стига вече само от мърморковци защо не мъркахте когато желю закри текезесетата и ви дде мотиките бърабар с магарето бе я се хванете да работите защото това трябва Румката е разкошен само дето бърка където не трябва и ви мъти водата така че ви е страх че скоро ще се ръзсмърдите и затова ви е страх че ще ви изложат по бели ***. че писателя си пише за най голимите му приятели- Костов, Бойко баш,Атанасов и сие така че....

3

Ани

преди 16 години

Не, не е цирк. Това е някаква смесица между гротеска и водевил по-скоро. Най-добре ще е да си затворят целокупно устите....поне да не ги слушаме. А най-добре ще е просто да ги съберем всичките 240 урода в Народното събрание, да ги заключим и да хвърлим ключа. Така поне за малко ще си осигурим душевно спокойствие. На мен лично до гуша ми дойде да гледам тия *** по вестници и телевизии. Вече имам чувството, че ако врътна кранчето на чешмата току-виж Сергейчето например изтекъл през нея. Или че ако вдигна капака на тоалетната оттам ще искочи Румен Петков. И вратата не смея да отварям щото имам чувството, че ако го направя отвън ще стоят поне група ***, крещящи "Ние пак сме тук". Пълен кошмар. Фобии ще развием от тия до края на мандата им. :))))))))))))))))

2

преди 16 години

*** cirka...

1

преди 16 години

Заедно с дъртия Казанова. Там грешка след грешка и безразборно назначаване и документално замазване. Тоя наглец се подиграва на цял народ, а и на жена си след като демонстративно влачи *** си на всякъде, че чак и студентка я направил на 40 г. Всички *** трябва да си заминат, а не от тук от там.