43

Талибан Рънърс

преди 2 години

"Ще отидем където и да е", казва той. "Америка, Германия, Франция. Навсякъде.".... и ще живеем на социални помощи цял живот ако се налага .... докато някой друг дойде в Афганистан и освободи родината ни от талибаните , но дори и тогава ще си останем на социални докато не ни изгонят. п.с. И безплатни къщи ще искаме , щото с тези 14 деца... 3 си ги донесохме от Афганистан а останалите 9 са родени тук , изхранвани от щедрите помощи дето ги давате . Благодарим за което... да не забравяте къща,ей !

42

Гореща новина

преди 2 години

Господа *** а стига ни навирахте тия дивац.и ! Бъдете спокойни като дойдат тук бързо бълзо ще ни интегрират...

41

Асан

преди 2 години

Животът е талибански от 1000 години :)))

40

Анонимен

преди 2 години

Гюл и семейството му все още се надяват да напуснат Афганистан."Ще отидем където и да е", казва той. "Америка, Германия, Франция. Навсякъде."Като е навсякъде защо не тръгнат на юг например към събратята си. По-богати са от Европа, имат и обща религия, общи традиции. Саудитска Арабия е огромна, а всички арабски страни уж би трябвало да бъдат по-благосклонни към тях. Нещо не се връзва. Имаха обучение и оръжие и сякаш чакаха да се присъединят към талибаните и да се отърсят от американците.

39

Българка

преди 2 години

КАКВОТО ПОВИКАЛО ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО НАЛИ ТАКА?. ИСКАТ СИ ТАЛИБАНИТЕ, ИМАТ СИ СЪЩАТА РЕЛИГИЯ,МИСЛЕНЕ,ТРАДИЦИЙ И НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ВОЮВА ЗА ДЕМОКРАЦИЯ СВОБОДА И ЦИВИЛИЗОВАНО БЪДЕЩЕ Е КОЙТО И ДА ОТИДЕ ЩЕ ЗАГУБИ. ГРЕШКАТА НА USA БЕ 4Е НЕ РАЗДЕЛИ СТРАНАТА НА 2 КАТО В ГЕРМАНИЯ, ДА ПОЖИВЕЯТ ДА ВИДЯТ ДА СРАВНЯТ. ТОВА Е МАЛЪК ШАНС ЗА USA НО ВСЕ ПАК БЕ ШАНС

38

Анонимен

преди 2 години

Импийчмънт и съд за Талибайдън!

37

xaxsasб

преди 2 години

До 35 - запознат ли си със създаването на балканските държави и харесват ли ти проектите на Гарибалди и Раковски? Националната идентичност и етнос са отличителна черта на хората произлезли от Адам и ***. Аз за съжаление съм потомственик на *** и не мога да се причисля към нито един проект.

36

Анонимен

преди 2 години

Трагедията е неуписуема. Спрели са вноса на банани

35

Въпрос

преди 2 години

Къде бяха тези афганистанци мъже когато имаха и оръжие за да се борят за свобода и против талибаните. Или всички афганистанци са страхливци или истината е друга....Афганистанското общество приема талибаните и желае тяхното управление. С други думи ,както ние приехме Тиквата така и те са страхливци и приеха талибаните.

34

TOP SECRET

преди 2 години

Талибаните са ПРОЕКТ като всички други ПРОЕКТИ примерно Възродителен Процес , войната в Косово , ИДИЛ в Сирия и.т.н.Преди 2005 г. Талибаните са били в Пакистан , въпроса е кой и при това умишлено е допуснал Талибаните в Афганистан????

33

наблюдател

преди 2 години

Лошото е, че и Европа върви към талибанизация.

32

Анонимен

преди 2 години

"Талибаните са тук и не искат хората да напускат страната", казва той.---------------Най-накрая една хубава работа да свършат тюрбаните.

31

Дедо

преди 2 години

Всеки народ заслужава съдбата си !Това е грозната истина!Максимата важи и за Афганистан и за България и за Македония и за Турция и за всяка друга страна по света.Никой друг не може да им помогне, ако те самите не искат да определят съдбата си и да се вземат в ръце.

30

Молла Омар

преди 2 години

Аллах Акбар!

29

Пак по опорката?

преди 2 години

До Анонимен 27: Стига г'лупости. Ако ти харесва при талибаните прав ти път.

28

Нищо ново

преди 2 години

Ако не искат да живеят като талибани трябваше да воюват с талибаните. А те хвърлиха оръжието и се изпокриха. Сега да не се оплакват - каквото искаха, това и получиха.

27

Анонимен

преди 2 години

Едва ли животът е по-зле, отколкото тука за 3 месеца, откакто комунистити во главе с радевците чегъртат.

26

Анонимен

преди 2 години

За 20 години янките показаха какво са сътворили там. Като се почне от Виетнам, Афганистан, Ирак, Сирия, Югославия...плодовете на западната им демокрация зреят.

25

Анонимен

преди 2 години

Те затова пенсионерите се готвят за воина дигат пенсията и зарята гърми всяка вечер

24

лисицата

преди 2 години

е умрела преди 20 години