15

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите не предпочитат ремдесивир а ивермектин и hcq . Ремдесивира чест води до отказ на черен дроб и бъбреци .

14

ironic?

преди 2 години

Антиваксърите предпочитат ремдесивир пред ваксина въпреки, че и той се инжектира хаха.

13

Анонимен

преди 2 години

Абе тръмп го лекуваха с ремдесевир и регенерон. А не с лекарството против краста, ивермектин.

12

Диян

преди 2 години

С огромно закъснение, но все пак по-добре от никога. Явно на някого съвестта все пак се е обадила. Обърнете внимание обаче на посочената причина - съотношението полза-риск при лек и средно тежък ковид не било положително. И то при положение, че клиничните изследвания не показват никаква полза от ремдесивир. А като бонус има и странични ефекти, както са посочили и някои от предните коментари (макар и да са попреувеличили). Но лекарство струващо 2-3 хиляди долара за опаковка не се изхвърля лесно.

11

Анонимен

преди 2 години

Ивермектин ползват в САЩ, ЯПОНИЯ, ИНДИЯ и други страни и то супер успешно дори при тежки случаи.

10

Анонимен

преди 2 години

На депутатите щом вдигнат температура и веднага в болница с ремдесевир. Никой не е направил бъбречна недостатъчност. Но затова пък маса народ измря от бъбречна недостатъчност вследствие ковид.

9

Анонимен

преди 2 години

Ковид също предизвиква бъбречна недостатъчност, така че кое е яйцето - кое е кокошката... На Тръмп му сложиха ремдесевир още първия ден. Не го чакаха да стане "тежък" случай.

8

Анонимен

преди 2 години

ДА ГО СЛАГАТ НА ДЕПУТАТИ

7

до 1 Муахаха

преди 2 години

у Статията са писали "нефротоксичен", за да стадото дори не схване, че става въпрос за бъбреците им. Аз чух от Американски лекар, че в болницата, която работи, няма оживял, след пиене на това лекарство - всичките умрели от бъбречна недостатъчност. Чудя се, в България, дали Подписваш Декларация като с Ваксините, щото ако не подписваш, хората може да Съдят за Убитите си роднини с НеРазрешен от СЗО Експериментален Медикамент!

6

Анонимен

преди 2 години

Ей, аман бе! Поредното експериментално лекарство! Ама човек разсъждава така, че като се разболее е готов да погълне всичко или да го набоцкат със всичко, само и само да му обещаят че ще го излекуват. Обаче ремдесивир е много скъпо лекарство, а ползата от него е в най-добрия случай съмнителна. Да не говорим за страничните ефекти. И, макар никой да не го казва, за него също би трябвало да подписваме декларация за информирано съгласие.

5

Допълнение

преди 2 години

В щатите убиваха с ремдесивир, а във Великобритания с мидазолам. Нашите марионетки явно са избрали американския вариант.

4

Анонимен

преди 2 години

Мммдаа, с тоя препарат убиваха хора в САЩ за да докарат нужните им жертви на фалшивия вирус. Предстои трибунал!

3

Анонимен

преди 2 години

Сетиха се, че е нефротоксичен - след като "лекуваха" с него почти година... САЩ бяха изкупили всичкия Ремдесивир до октомври 2020-та и съответно имаха по-висока смъртност от повечето държави в света. Бъбречна недостатъчност -> задържане на вода в организма -> белодробен оток, който си мислят, че е вторична пневмония... Айде сега да проумеят и че съществуват ефективни лекарства и да си оправим смъртността и да оставим неваксинираните на мира.

2

Анонимен

преди 2 години

Ремдесивир масово убива хора, не позволявайте да го прилагат!

1

Муахаха

преди 2 години

Ремдесивир не се Препоръчва При Нищо, включително според Корумпираните СЗО, защото това е Елексират на Смъртта! Уврежда бъбреците и си адиос-риос!!