189

Анонимен

преди 2 години

. Я се скрий бе, голям вирусолог се изкара и ти, явно с математиката не ти е провървяло.

188

Анонимен

преди 2 години

Event 201, знаете ли какво е това събитие и кои участват?

187

Анонимен

преди 2 години

Значи, ако не се почне ваксинация, ще продължаваме да ръсим със самолетите вируси, до когато усвоим парите от Евросъюза . А те, говнярите от Брюксел, искат всичките ваксини да се използват, няма значение, че не са ефикасни.

186

Анонимен

преди 2 години

Стойчо, ако не им запушиш устата на тези професори, после да не се чудиш защо пак се е провалила ваксинационната кампания?!Те са тези, които я провалят!

185

Анонимен

преди 2 години

Е добре де, хайде навит съм да изчакам и да видя дали ще се сбъднат предсказанията на оракулите? Математик оракул Витанов предсказа до септемри над 3000 новозаразени на ден...

184

Анонимен

преди 2 години

100000 заразени не значи 100000 болни. Ако медицински одит мине по ковид отделенията поне 50 %могат да се лекуват в къщи. Точат здравната каса защото клиничната пътека е скъпа. И, не! Няма да се ваксинирам.

183

върбанБрястовСалкъмо

преди 2 години

По страшното е че имаме над 1 милион заразени с ваксина. Бог (природата) е милостив. Оцелели сме без ваксина и без наука поне 10 000 години. Сега обаче шепа *** се гласят да ни довършат.

182

алоо

преди 2 години

Тези пропагандисти за слагане на препарата(все още СЗО не е обявила официално че е ваксина) изобщо ли не четат какво става по Европа,че въпреки почти 2/3 ваксинирани т.нар. вълни не са спирали?!?

181

Анонимен

преди 2 години

Баща ми на 70 години, с ДВЕ сърдечни операции, го изкара и НЕ стигна до болница. Не знам кое му е по-опасното. Миналата есен беше много по-зле. Вирусът правеше директно пневмонии. В момента, да ме извинявате, но силата му не е толкова голяма.

180

анонимен

преди 2 години

Типична пропагандна статия от някакъв псевдо-математик, който досега един път не е познал с прогнозата. Докога такива хора няма да носят отговорност за изказванията си?

179

Анонимен

преди 2 години

Какво ли не правите за да вземете тези милиони господа политици ???

178

Мери

преди 2 години

До епидемиолог Плашат се от това, да не се търси сметка за изхарчените на вятъра пари!Щом ми изтриха предния коментар, значи се плащат Сигурно има защо.

177

Анонимен

преди 2 години

Тия се държят така сякаш никога няма да се срещнеш с вируса ако спазваме мерки или има начин да го заличим. Всеки един от нас, рано или късно, ще се срещне със вируса. Който искал се е ваксинирал вече. Отваряйте всичко, стига с тия промивки и ни оставете да си живеем живота.

176

Мери

преди 2 години

Може да са достатъчни,но май са малко позакъснели.Не мислите ли? Цяло лято свободно летуване по хотели на морето, маски не се слагаха нито в автобуси, нито в магазини.Сега навременни мерки, които били достатъчни.Дано да е така! Спираме спортни прояви на открито,защото вирусът е интелигентен и ходи само като публика по стадионите.После умирали 100 килограмови 33 годишни младежи и девойки от Ковид.

175

Случаен минувач

преди 2 години

Престанете да плашите хората бе! От сплашването до диктатурата има само една крачка! Хората вече не ви се връзват!

174

Анонимен

преди 2 години

Едва ли ще са само 100 хиляди. Досега имаме 462710 заразени и две голями вълни на заразяване. При новата вълна може и до 150-200 хиляди заразени да стигнем. Това не е на ден, както е написал преди час един опитвайки се да ни манипулира.

173

D

преди 2 години

ДЕЛТАТА е слаб, лек. Така писахте, че е казала проф. Аргирова в този сайт.

172

AAA

преди 2 години

Делта е доста по-тежък от предишните. Рискът от хоспитализации скача два пъти, при малките деца 4 пъти", допълни още Томов пред Глупости. Делта е най лекия вариант, в Индия 0.1% смъртност от него. В UK 0.4%, така че да спрат да лъжат

171

AAA

преди 2 години

ако ще и 500 000 да станат, не разбраха ли че никой не го интересува. Да се боцкат в парламента ако искат по 5000 пъти че да избият поръчаните бройки

170

Анонимен

преди 2 години

Ваксината защитава на 100% - факт. Това че се заразяват повторно, ваксинирани срещу ковида - значи това не е ваксина. Истинската ваксина, срещу морбили например си е ваксина и като се ваксинираш - НЕ СЕ ЗАРАЗЯВАШ ПОВЕЧЕ от морбили. Това с което бодете хората е ковидбъркоч някакъв. Не е ваксина, щом се заразяват отново.