58

гласоподавател

преди 2 години

Аз бих предпочел да гласувам за Петър Стоянов за президент.

57

Щирлиц

преди 2 години

И-и-и-и-и-и-и,прррр.

56

Анонимен

преди 2 години

Бай Пешо, съгласен, ама не ми откривай топлата вода за нам кой си път, така си е от хилядолетия...

55

Анонимен

преди 2 години

Членът на комунистическата олигархия единствен от висшият номенклатурен елит на БКП редставляваше България в Трилатералната комисия в САЩ. Коньо не даде никакъв шанс пазарна икономика да се случи и заработи у нас. план РанЪт който К0ньо приложи с кафевкия Политиконом командир единствено включваше две точки.1-приватизация на всички активи и предприятия в ръцете на Коньо-Костов Сие и компания и раздържавяване и създаване на Силови Групировки да укрепне бкп.Бог ще ти въздаде заслуженото конѝ0

54

Той е!!!

преди 2 години

Това е човека за Президент! Той да трябва да е... този радев.... си мисли, че е на полигона още!!!

53

Анонимен

преди 2 години

Видяхме какво съединение направиха протестърите -талибани. Трябва да ги изгоним с камъни и никога да не прекрачат парламента.

52

Край

преди 2 години

Някой толкова обичат Съединението че направо заживяха в Съединените щати.

51

Анонимен

преди 2 години

Единственото с което ще запомнят Петър Стоянов е онова "Иване, кажи си, хората ще те разберат!"

50

Buskando Matador

преди 2 години

Много бързате да ме копаете!https://youtu.be/pjPA7CXutDwСпециален поздрав за бика на Уолстрийт!

49

много париот

преди 2 години

много чудо покрай всички национални празници--- А какви истински поборници е имало участвали безименно във поредица от воини без да поискат нищо просто за България ,умряли във неизвестност дори без държавни пенсии ,забравени ,,,,Тези не ги гледайте те със устите си си вадят хляба изкусни са НО децата им са на запад и във Щатите не са обикновени работници във Б-я те живеят във чужбина със пари от Б-я .

48

хвалим Съединениетоо

преди 2 години

Живеем във Америка ,и се връщаме чат пат пак да ударим някое патриотично изказване ,докато децата вече сме ги устроили във Щатите .

47

Може и да имало

преди 2 години

Съединение , Но след като видяхме съединението на много наивни във мечтите си хора и на други осребрили и продали всички избити във векове робство и тирания ненаяли се . Дойде края на наивността и видяхме много разделителни линии, които растяха и растат всеки ден .Дори не искам да празнувам защото на този етап Съединението е много пожелателно ,а и всеки знае ,че още утре сме гуша за гуша . При тази разделителна бедност нищо добро не ни чака ,едните се награбиха време е да плащат !

46

Сянка на кон

преди 2 години

Заслужено в анонимност.

45

Анонимен

преди 2 години

сърбите бяха много над нас заради неограничени контакт със Запада!---///--- Сърбите до края на 70-те смучеха репарации от Германия, Италия и България, освен неограничената помощ от Запада.

44

Сата НАТО

преди 2 години

Този беше най-дебилния президент, и сега продължава да защитава мафията. Прос фашист. Някой трябва да му обясни, че 50 000 човека не излизат на площада заради олигарси.

43

Анонимен

преди 2 години

Пеца кажи си......! Що не направихте реформите за които сега ми говорат от ДБ

42

сравнението

преди 2 години

Хелоу Фюри,кога те пратиха твоите кукловоди от Фашингтон да ощастливиш народа с цвиленето си?Нали си на хранилка във фондацията на саксофониста от Арканзас каксе сети за майнеград,а?Ти си един политически труп!Стой си зад океана и не разнасяй зловонието си!

41

ПроСоТо

преди 2 години

Пешко,ни са бутай и ти!..И твоето слънце залезе,не се поддавай на нездрави мераци!

40

Анонимен

преди 2 години

Радев ще падне като Петър СтоЯнов,НО САМО АКО БОЙКО СЕ КАНДИДАТИРА ЗА ПРЕЗИДЕНТ.

39

Анонимен

преди 2 години

Изборите се печелят от досегашните управляващи (не са само ГЕРБ), а те не искат да управляват защото досегашния им начин на управление е ясен на всички и в Българияи и извън България.