19

наблюдател

преди 2 години

Лудите на стадиона.

18

Анонимен

преди 2 години

До 19: защото Божков не гие финансирал. Нищо не става без организация

17

Поручик Ржевски

преди 2 години

Само едно не мога да разбера - защо публиката не е скочила от трибуните и да направи граждански арест на белите фашисти?

16

Анонимен

преди 2 години

"Защо изчакаха мачът да започне?" --- За да им покажат театрото и милиони да го видят по телевизията, ето защо!!!Ковидалният цирк вече мина всякакви граници на благоприличието!

15

Анонимен

преди 2 години

Фашизъм е, но е по-важна демонстрацията пред народа и целия свят - иначе щяха още в хотела да ги задържат...

14

11

преди 2 години

Това, откъдето и да го погледнеш, си е жив медицински тероризъм. СЗО-то прави атентат на мача.

13

Стар

преди 2 години

Мача на СС срещу концлагеристите, съдията е картечарят Ханс. Така се базикахме едно време, а виж ти какво стана.

12

Анонимен

преди 2 години

Фашизъм браче.

11

Анонимен

преди 2 години

На Меси или на който и да е футболист не му е работа да чете какви са изискванията на всяка една страна в която ще играят с националния отбор. Има си хора за тази работа. При все че 4 мата са пътували с отбора и са заесно с останалите от поне седмица защо ще изваждат само тези 4 ***? Това беше простотия голяма. Отделно, че вероятността да ги тестват и в националния и клубните им отбори поне по веднъж на ден не е нилак малка. Ама карай цирк да става.

10

Анонимен

преди 2 години

няколко футбалери си помислили, че може да послъжат малко, да ритнат топката няколко пъти и да вземат тлъст хонорар и кой - откъде е. Само че, леко не са си направили сметките както трябва. Месьо, а питай ги твойте льольовци що са излъгали, че не са били в Англия през последните 14 дни, после се сърди на властите, че си изпълняват хората работата и законите. Мазни футбалерчета с мозък на кокошка!!

9

Хан Тервел

преди 2 години

Хора това е просто нагла демонстрация на СЗО че са над всичко!Искат да покажат че те управляват света!Не си мислете че са се сетили в последния момент,това е абсурд....

8

Анонимен

преди 2 години

Това са някакви номера пак, интересно сега кой ще излезе виновен според ФИФА. Бразилската федерация, както и останалите от Южна Америка, са подписали протокол, че няма да слагат под карантина играчи идващи за квалификациите.. Пускат ги летището, седят 3 дни в хотела, а после искат да ги закопчаят на терена.. Смешна история, но покрай тоя Ковид явно и на други места си избиват комплексите

7

Анонимен

преди 2 години

Няма такава глупост,като имат карантина 14 дни в държавата да играя на неутрален терен

6

11

преди 2 години

Навсякъде вече трябва да се движиш с пресметнати +-14 дена толеранс. Естествено, и с предвидени мангизи за евентуалната карантийка.

5

Анонимен

преди 2 години

Явно и тези са на опашката по ваксинация и сега президентът се опитва да печели по точки пред световните медии. Всъщност дали въобще може да се получи, при положение, че футболът е едва ли не всичко за бразилците.

4

Анонимен

преди 2 години

Световната корона истерия продължава с пълна сила налудничавите мерки в цял свят чупят *** всеки ден.

3

Анонимен

преди 2 години

Черно тото баце

2

СтигаВечеГлупостиБе

преди 2 години

Стига ГЛУПОСТИ БЕ ! !

1

Констатация

преди 2 години

След като УАДА и разни себастиановци започнаха да налагат колективни наказания по национален принцип, оправдавайки се с борба срещу забранени медикаменти, трябва да се отнасяме с разбиране и към онези, които правят същото спрямо играчи, които не са се подложили на въздействието на задължителни медикаменти. Вървим с тежки стъпки към свят, в който онова, което не е забранено, е задължително.