90

ало,джендърчета

преди 2 години

Чета ви глупостите,и си мисля,че една двегодишна задължителна казарма ще ви дойде много добре!!!:)))

89

Анонимен

преди 2 години

Отдавна е време такива индивиди да влизат в затвора

88

Анонимен

преди 2 години

Сега Тошко да не каже пак,че Дончева е платила. Много го е наплашила напоследък.

87

Анонимен

преди 2 години

Толкова е била заплашена,че даже не разбрала, докато Тошко не й обяснил.

86

Донау

преди 2 години

Какво може да породи игнорирането на личността, пренебрегване на поведението му и най-вероятна безработица и отчаяние. Каквото и да породи вина има държавата на която са поверени тези хорица. Много е лесно да се раздават шамари и да се афишират такива демонстрации. Къде е грижата за човека и отстояването на социалните ценности и философски структури. Тези натрапени психо-социални поведенчески норми да си останат в 19 век където се намира Република България. Да живеят мускулите и железните врати!

85

Федор

преди 2 години

Ще ви кажа нещо за сценаристите от Шоуто на Слави, където преместиха Шоуто в Парламента. Имаше двама там, които бяха интелигентни момчета и правеха нещата интересни - Росен Петров и Светльо. Откакто се махнаха Шоуто откъм интелект осиротя. Това е положението. Особено Тошко и Филип - о, Боже мой! Тези двамата са просто дразнещи, ама яко дразнещи. Не знам какво става със Светльо. Росен го гледам редовно - прави много яко предаване по исторически теми. Добре, че се раздели с *** Бареков.

84

анонимен

преди 2 години

От самото начало беше ясно,че тази заплаха е дело на някакъв неуравновесен или болен човек,както обикновено се случва с бомбените заплахи на гарите или в съда.Обаче болният мозък на "стратега" на ИТН г-н Тошко веднага видя световен заговор срещу дамата,че и ГЕРБ намеси в него.Толкова са нелепи тези чалгари,че повече няма накъде.

83

Анонимен

преди 2 години

Хората са готови да жертват свободата си в името на някаква не знайна сигурност. Вие не сте в ред. Куку и пипи.. Този вероятно трудно си обува обувките без упътване.

82

Федор

преди 2 години

Казвам го напълно отговорно. Сега Ива Митева, както и Цвета Караянчева преди нея, може да ви изглеждат всякакви, обаче Председател на Народното събрание е много висока длъжност. Това е все едно да заплашваш президента. Трябва да си доста глупав или просто луд. Ясно е, че всеки сигнал, колкото и несериозен да изглежда, трябва да се провери от службите. На какво разчита 26-годишният льольо? Просто момче.

81

Анонимен

преди 2 години

Глупости говорите повечето. На какво вярвате? На тия червените,, които са избили интелигенцията на страната? Този е бил готов да признае и за 11ти септември даже. Само ДС милиционери навсякъде. Никой изобщо не вижда, че точно в момента когато се гласува закона за нсо, точно тогава съвсем случайно се пръква някакъв, който пращал мейли. Да бе. Вие сериозни ли сте?

80

Федор

преди 2 години

Едва ли някой вярва, че този льольо действително представлява заплаха за когото и да било, камо ли за председателя на Народното събрание. Този е някакъв шушумига, който просто прави тъпотии. Обаче аз да попитам - защо, когато някой направи нещо истински отвратително го пишат само с инициали и нищо не можеш да разбереш, а този шматарок - пълното име, от къде е, снимка, че и интервю със съселяните му?

79

болно общество

преди 2 години

само тук може някой да окуражава убийство и да му дадат 7 плюса..масово психопати и социопати. срам ме е от вас

78

до 84

преди 2 години

психопат, дано прокуратурата и теб те подхване. не човек, а куче

77

Анонимен

преди 2 години

Не думи, а действия трябват. Иначе момчето има правилните идеи, ще ми се повече хора да бяха като него.

76

Анонимен

преди 2 години

Този изглежда на млад гepбepacт, посещаващ сбирките на анонимните алкохолици организирана от Баце, всяка седмица и се предава на живо по фейсбук.

75

Ива Митева

преди 2 години

Ако беше писъл,че ще ме изнасили,сама щях да му занеса Китайски пиратки и запалка,но да ми пише,че ще ме води на логопед за говорни проблеми не мога да го преживея!

74

Анонимен

преди 2 години

До Въпрос - "А бе ,само аз ли не знам e mail-а на Митева?" - за какво ти е? Те казаха, че човекът е писал до съдебната система! Ако приритваш за Митева, пиши на Тошку.

73

Въпрос

преди 2 години

А бе ,само аз ли не знам e mail-а на Митева?

72

Анонимен

преди 2 години

много ми хареса историята за взривяване на пловдивската автогара, от която история нищо не става ясно! Пак по и-мейла ли е станало това и до кого е бил изпратен този и-мейл.

71

Анонимен

преди 2 години

Некой ще ми обясни ли най-сетне, защо един криминалнопроявен, заплашва Митева, тя ли ръководи цирка в държавата, че такова медийно внимание......хахахахахаха :)))) По зле скалъпена история, само по нашите ширини може да стане....хахахаха :))))