132

Аман от мафиоти

преди 2 години

Warnings about MED MAIFA.. НАд 4 000 човека са вкарани от мед мафията в болници с рекламна цел..Подава биосферата следяща издишвания въздух от всеки..Традиционно мед мафиотите цакат милиони с нагло престъпни холограмни оръжия з а масово унищожение инсталирани в лични документи,рецептурни книжки и 'здравно осигурителни".Колкото повече и по хронично болни толкова повече милиарди годишно ограбват мафиотите и техните съучастници вкл лекари от най ограбения народ в Европа Българския..

131

До 107

преди 2 години

Колко е клиничната пътека го пише в сайта на МЗ. 1000 лв при задължителен минимум престой в болница три дни. ? Същата сума е за минимум шест дни за другите пневмонии. Ремдесивирът е 390 ,$ за една доза. Нужни са седем дози по една дневно,ако живееш толкова дълго,де.

130

Анонимен

преди 2 години

Викай Мая с вудумагьосничките,Каца. Да направят магийка на вирусчето. Нали миналото лято така мислехте да се справите с бедствието.

129

Solar Power

преди 2 години

Не е критична в София. Кацарка я се огледай в някой град където има 1-2 болници на кръст ? После ела пак и говори глупости.

128

Надблюдател

преди 2 години

Този е от "най-невнятните" хрантулници на Фигуранта Радев! Другите поне обраха парите и решиха че са "вечни"! Този и затова не става!

127

Анонимен

преди 2 години

К'во ,бе СтойчУ? Иначе к'во? Яко ще се мре ли? Защо ни докара дотук,мърлячо.

126

не така , не така !

преди 2 години

абе как критична ? нали оня ден казваше че са взети всички необходими мерки и всичко е под контрол .

125

Оставка за...

преди 2 години

Министъра--АНТИВАКСЪР.НЕКАДЪРНИЦИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЧИСТЯТ....

124

Анонимен

преди 2 години

Оправяй се , др. комунист.Да си мислил навреме.Преди казваше, че няма вирус.Заплата взимаш иначе.

123

Случаен минувач

преди 2 години

До 156 "Крякай че няма вирус - и работата ще се оправи" Ами че нали още миналата година Фигурантът даде тон от връх Шипка на трети март. Вдигна юмрук и каза: Няма никакъв вирус! Това са пълни глупости!

122

Случаен минувач

преди 2 години

Стига си плашил, бе, да ти ***. Миналата година почнахте с голямото плашене. Още първата седмица разбрах, че сте въздух под налягане. Трябва да има нов Нюрнбергски процес за всички, които плашат по целия свят!

121

Анонимен

преди 2 години

,,тази б р о й к а"????Та ние мислим,че тоя лекар ще ни лекува. Той само ни ,,бройкал,, Е ,нормално е за хората на Фатмакасюмрука.

120

Анонимен

преди 2 години

Кацар, много ли е това ? 1 от 1600 човека е в болница. Парите на тези 1600 човека къде са, че да не могат да осигурят престоя на този 1 ? Смешка

119

Анонимен

преди 2 години

Критична за вас, марионетките. Трибунал ви чака.

118

Анонимен

преди 2 години

Няма да се плашиш, Каца. *** на площада, запали 2-3 маски, крякай как няма вирус - и работата ще се оправи. Нали миналата година така смяташе че се решава проблема.

117

Анонимен

преди 2 години

В затвора нон стоп. И никакви обжалвания, никакви съдии и адвокати не трябва да им обръщат внимание. Хвърляш го в затвора и да си седи там. СЛедвашия като се издъни - и той там. Само така ще се оправим, да знаете. Значи... може да има 15 000 човека в затворите в цялата страна и да ги храним, обаче 4 000 човека в болниците не можем да лекуваме, нямало пари и системата била под натиск. А бе ей... кат хванем по едно дърво и наред. Ей, ей....

116

Анонимен

преди 2 години

Къв натиск бре? На 6 млн. население, има в болница 4 000 човека... 4 000 човека бе, не са 400 000. И то в цялата държава, не в един град. Ако държавата няма средства за лечение на 4 000 човека, то тогава е*ати и държавата, направо закривай... И тоз почна кат ботокса, значи е време да си ходи. Така трябва да се действа от народа - избори и след 3-4 месеца кат кривне някой - МАРШ ОТ ТУК, следващия. Само че не само трябва да бъдат премахвани ами в затвора. На всеки 3-4 месеца - в затвора.

115

епидемиолог

преди 2 години

/Здравната система е поставена под сериозен натиск, а броят на хоспитализираните е вече близо 4 000/ ------Натиска за хоспитализиране идва от сладките ковид фондовете и лакомия. А хората с други истински болести да ***.

114

Анонимен

преди 2 години

Стойчо, що не си ***? Същият сдухан лакомник си като предшествениците си. Само като си помисли човек, че имате дипломи на лекар и ми идва да взема еднопосочен билет. Гнусен лъжец, ако ти е свежа още паметта, кажи нещо което си учил в първите години( ако въобще си учил, като те гледам какъв си нагаждач). Правят ли се ваксини по време на пандемия( жокер- и защо не се правят!)?

113

Зима

преди 2 години

Тези, които говорят за вълните, могат да отидат на море. Може и на океан да итидат. Там има върни колкото си искат. Нека си ги броят, но да не ни занимават с проблемите си. Мутафчийски ако е генерал, да си намери чували за умрелите в болницата му. Да не иска актуализация на бюджета и пари от държавата. За чувалите може да му помага и дриупитека Ангелов, бившия здравен министър. Ако не се справят с чувалите, да проверят какви са дълговете на болниците.