33

ББ

преди 2 години

САЩ...не сбъднатата мечта на стотици хиляди българи...моята не сбъдната...Бог да пази САЩ!

32

ББ

преди 2 години

САЩ...дайте възможност на Свободните Народи...шокирайте света...дайте възможнос на хората да се присъединят...Защо не Световни Съединени......ще се случи...

31

ББ

преди 2 години

Подкрепа г-н Байдън,ЕС е превърнат във финансиращ мафиоти на путин...имат само...печатници,лъжи и лицемерие...зависими са от путин...до...портиера!

30

ББ

преди 2 години

хаха...очаквания...лицемерието свърши...САЩ могат без ЕС...когато путин и китай налазят Народите Ви...не търсете САЩ,преяждащи ...забогатяващи за сметка на САЩ,децата на американците умираха за да пазят домовете Ви...предадохте ги,обслужвате путин и китай...свободни хора сте...Света е прекалено голям...САЩ имат своите искренни приятели...

29

Анонимен

преди 2 години

С ЕС е свършено. Никой освен дебелите лилита нямат нужда от ЕС . Отношенията в Европа трябва да се договорят между правителствата и всичко ще е много по добре от сега.

28

ЗНАМ СЪС СИГУРНОСТ:

преди 2 години

С ТОЗИ ДЪРТАК БАЙДЪН , НИЕ БЪЛГАРИТЕ ЩЕ СЕ ОЗОВЕМЕ В КОНФЛИКТ С КОМШУЛУКА ПРЕДИЗВИКАН ОТ ТЯХ.....ТАЯ ДЪРТА СКЛЕРОЗА СТРАШНО МЕ СЪМНЯВА!

27

Анонимен

преди 2 години

Колкото по далече от САЩ по добре

26

Реално погледнато

преди 2 години

По добре Отношенията между САЩ и Европа - хладни отколкото домовете на европейците!

25

приятели са приятаел

преди 2 години

Приятелите са си приятели, но енергията е с пари!И Путин го знае ;)

24

VREME E

преди 2 години

USA SI UMIRA TO E QSNO AMI ES DA SE OTKACHI OT TQX CHE SCHTE UMRE S USA

23

Поручик Ржевски

преди 2 години

Европа се държи като евтина ***, която се пуска на най-силната батка. Сега се оказва че тая батка не е толкова яка и *** се оглежда боязливо какво да прави. А как ми се иска европа да е силна и да играе ролята на силна батка и да равнопоставена на останалите - САЩ, Русия и Китай.

22

Шовен

преди 2 години

Макрон е симпатяга, млад и енергичен, а не като озлобените и комплексирани дядовци начелo в САЩ. Макрон е лидера на Европа и на свободния свят, а не Байдън, който не си помни името. САЩ са миналото, ЕС е бъдещето, скоpo Сърбия и всички бивши югославски републики заедно с Украйна ще влязат в ЕС. Съюза едва сега започна развитието си и повече от всякога сме убедени в проекта ЕС защото на САЩ и на НАТO вече не може да се разчита за защита. Обща евро армия, а Китай, Русия, САЩ и Англия - дгд. :)

21

Анонимен

преди 2 години

До Русия=Психиатрия Май ти си за психиатрията бе, приятелю. Как така нашите приятели и съюзници ще превръщат когото и да било в радиоактивен прах? Нали са най-човечните, най-добрите, най-справедливите и изобщо само най?

20

Анонимен

преди 2 години

До 23 Не е зле журналистите да наблегнат и на граматиката.

19

С

преди 2 години

Още едно ясно послание че ЕС е подвластен на САЩ.

18

Анонимен

преди 2 години

как лидерите на ЕС са видяха промяната на администрациите на САЩ.~~~~~~~>>>>>> А може ли СА журналистите да научат български без каруцарски диалект?

17

6

преди 2 години

Американската доминация в Европа и света вече отстъпва терен на нови играчи .И това е неизбежно!САЩ не са в състояние да правят повече харчове , защото ги нямат!Имат многовътрешни икономически проблеми и вече загърбва външните Нормално!Стига толкова!Европа може и сама да се оправи -дори е по-добре!Го хоум!

16

Анонимен

преди 2 години

ВЕЧЕ НЯМА САЩ! ИМА БАЙДЪНИСТАН!

15

Щерю

преди 2 години

Истината е, че еврейските кукловоди-ционисти сега си харесаха най- новия им слуга - Китай, вместо западащите САЩ. Близо един милион евреи вече са внедрени и управляват над 1 млрд. Китай. Не случайно ковид-вируса тръгна от Ухан, Китай. Тия ционисти няма да мирясат, докато не построят Третия Храм в град Йерусалим, не издигнат фалшивия си "месия" - Антихриста и не поробят под управлението си целия свят. И тогава ще им дойде погибелта, както и края на тази световна епоха...

14

Анонимен

преди 2 години

ПуделчетоПутя ще скимти за помощ пред Америка когато китайската панда започне да муНабива без вазелин. Както и неговия кумир Йосиф Джугашвили Сталин скимтеше когато добрия чичко Адолф им го набиваше.