107

Анонимен

преди 2 години

До 116 Какви сраби в Иран. За толкова ли прости ни имаш. Ирак са араби, но не всички и са най-миролюбивите. А най-войствените са в Мароко.. Или ти си от избраните, които искат да поучават всички.

106

Анонимен

преди 2 години

Всичко е истина, ама и Иран не са цвете за мирисане. И в двата случая става въпрос разбира се за държавата и нейната политика, а не за нормалните хора.

105

Анонимен

преди 2 години

САЩ - държавен терорист - факт.

104

Анонимен

преди 2 години

Какви перси са тия поарабчени ислямизирани пpocтаци, бe хахаха, това е като да кажеш че днешните египтяни или гърци имат нещо общо с античните велики цивилизации.

103

France

преди 2 години

Само че азиатците не са слaбоyмни мюсюлмани, те се учат от Запада, първо копирaт, а после започват да градят свои успешни разработки и технологии. Така се случи първо с Япония, а сега и с Китай. Да не стане скоро така, че ученика да изпревари учителя си, а работника да стане новия работодател и да докара някогашния си работодател до фалит.

102

US Immigrant

преди 2 години

До Натовеца --- Ами то всичко идва от САЩ - от компютрите, сателитните технологии, интернет, че и доларите ни - като световна валута, която се използва за закупуване на нефтени продукти, окаратяване на злато и скъпоценни камъни и какво ли не. Да ви успокоя, че Китай е нашата най-вярна работилница където се сглобяват нашите технологии, но имаме шерпи и из други азиатски държави.

101

МОСАД

преди 2 години

Единствената страна, която открито заплашва Израел с геноцид от трибуната на ООН е Иран. Цивилизовани хора не се държат така, по-скоро пещеpняци, иначе казано - терористи.

100

US Immgrant

преди 2 години

До МОСАД --- Напомнихте ми нещо интересно. Войната "Пустинна Буря" беше предавана по телевизията. Преводачът - Владимир Береану, който едва се оправяше с българския език, но превеждаше от английски. Подобен неверен, неточен и порнографски превод и до сега не съм чувал. BTW, Войнат започна с решение на Обединените нации и Садам беше натирен от Кувейт, после изхващан и логично обесен, а синовете му - разстреляни като ***.

99

Натовеца

преди 2 години

Споко братя иранци няма вече нормален човек по света който да взима насериозно каквото и да било идващо от ФАЩ!

98

МОСАД

преди 2 години

Израел беше атакуван от четирите си съседа от всички страни. По това време Израел дори нямаше кой знае каква армия и пак срази арабите. Днес Израел има технологии за които не сте подозирали. Израел има мирен договор с Египет и Йордания и подписа договори с Катар и ОАЕ. Садам е мъртъв, Сирия е извън строя. Една по една мюсюлманските страни започват да осъзнават, че конфронтацията е безмислена и само могат да спечелят от икономически взаимоотношения с Израел.

97

МОСАД

преди 2 години

Иначе нямам против образованите иранци да свалят аятоласите, но ще бъде трудно защото мнозинството иранци са индоктринирани в ислям и омраза към Запада, евреите и т.н. така както индоктринираха българите в соца. Чипa на много от вас до днес е повреден.

96

МОСАД

преди 2 години

Садам също се дръвчеше, че има армия и руско оръжие и беше изтрит от лицето на земята за дни.

95

до Мосад

преди 2 години

Ех, Мосадчо, май само ника ти Мосад! В съвремените войни пълномащабните регионални конфликти са анахронизъм! Достатъчно е да изведеш от строя жизненоважните икономически и отбранителни инфраструктори на една държава и тя ще клекне! Но, ако противника ти също разполага с такива средства и може да порази дори 50% от твоята инфрастуктура воения конфлик е нецелесъобразен, напротив губи по-богатия! Пак ще ти повторя на младите високообразовани иранци им писна, сами ще бият шута на аятоласите,

94

US Immigrant

преди 2 години

Тези пасоли от пасольството на браЦки Иран са пълни лавандули. ==== Оппа, сърпрайз! Германците сигурно сглобяват Mercedes, BMW, Porsche, Audi, Volkswagen, Ruf, Wiesmann или Apollo с руско-съветска газ. Какво гениално прозрение на народен антиваксър, каква техническа чалга извира на талази от съобщението на събеседник под номер 101 (Степат).

93

МОСАД

преди 2 години

Ами хайде де, нека се пробват Иранците с допотопните си оръжийца. Арабите също голям го вадиха, но бяха размазани за дни. Само ще кажа, че израелската армия е най-добре подготвената и въоръжената в света и при война ще има тотален контрол във въздуха. И също така има над 100 ядрени глави - предостатъчно да изпепелят цял Иран. От време на време изpаелски ввс влизат на иранска територия и онези само гледат безпомощно. Абе какво се случи с генералчето им сулеймани, май нещо стана на въглeн, що така

92

Рз

преди 2 години

Степан е ***, само вдига рейтинга на статията, която е за съвсем друго. Нека си плещи с опорките си.Тсм всичко е безаналогово и сорт бсйховой. Даже миризмата е специална. На сено и г..но.

91

до Мосад

преди 2 години

Не е баш тъй Мусадчо! Иранците имат ОМП (оръжие за масово поразяване - (химическо, биологическо), имат и носители - балистически ракети с достатъчен радиус на действие, за да достигнат Израел, да не говорим за тъй наречената "*** ядрена бомба" целта й е на да разруши , а да зарази (радиация) и у Мосад го знаят! А Израел е държава с много малка територийка, една-две ракети да не бъдат прехванати и край! Затова немъ нужда от "горещ конфликт", иранците сами ще бият шута на ***.

90

Анонимен

преди 2 години

Българетe пак сте намерили с кой да се братосвате! Първо бяха руснаците и комунизма им, а сега за чaлми и бурки мислите!

89

Анонимен

преди 2 години

Иран,спокойно никой не вярва на глупостите на ЦРУ. Ние сме в добри отношения с вас,няма какво да делим.

88

Японеца

преди 2 години

Абе степане, тука ти казаха вече да мислите повече за жизнения стандарт на хората, а не само за оръжия. Всеки в Русия от Бащицата до най-бедния гoпник кара западна кола и използва бяла техника създадена от запада.