12

Я , ДГД....

преди 2 години

Да ходят да търсят на Корни кюлотите....!

11

Анонимен

преди 2 години

Кога всяко дете ще има досие къде е, търсят деца, които никога не са били част от българската образователна система. И всяка година отново, имитираме дейност. Ясно е кой са рисковите деца, деца, които български език не знаят, живеещи в гетото. Тези деца влизат и учат толкова труден материал и е ясно, че няма да се справят и отпадат. Затова в Германия има 3 нива на образование след 4 ти клас и децата се разпределят според капацитета им, винаги може на горе или долу.

10

българин

преди 2 години

яко ше се обикаля по маалите . излишни средства и губене на време . просто им спрете помощите и не се разпрявайте с тях . все пак някой трябва да се рови к05ите . а и щом импексова иска да дава по 6500 що да ходят ?

9

House M.D.

преди 2 години

Насила хубост не става бе, хубостници от министерството!!!

8

Койчо

преди 2 години

Скоро и по българските ви вратници ше почнат да тропат... като не ги заведете на задължителната "ветеринарна генна манипулация". КВо ше правите тогава, спящи чифтокопитни??

7

Анонимен

преди 2 години

Спрете им помощите и сами ще ви търсят, но нямате орехчетата за това

6

Анонимен

преди 2 години

Много интересна ситуация. Учителите /защото от всички задължени - социални, полиция, общинска власт/ са достатъчно гламави да газят кал из махалите, ще агитират, заплашват, молят учениците да дойдат за час в училище. А здравните ще затварят училищата заради ковид-а. Накрая още един випуск неграмотни специалисти на пазара на труда. Кееееееф

5

Анонимен

преди 2 години

Никой не ги търси освен учителите понеже са на делегирани бюджети и всяко едно дете е над 1 500 лв. Държавата всичко прехвърли на учителите. В махалите се укриват. Като видят учителите ги мислят за други служби. Учителите разчитат на медиатори и се движат с тях като преводачи понеже много не говорят изобщо български език. Имам роднина учител. Нямате си представа какво обикаляне пада.Накрая директорите все недоволни.Що не иде Янев да направи един обход? Ама без охрана. Да ***, да види истината!

4

Бай Иван

преди 2 години

Продуктите на демокрацията-такива искахте, такива получихте, недейте да ревете сега ;) !!!

3

Анонимен

преди 2 години

То е ясно кои шведски махали ще обикалят, да търсят незаписани ученици. Учители търсете, ученици ще се намерят.

2

Светозар

преди 2 години

Нали се сещате, че става дума за " ученици " от Факултето, Столипиново, Буковлък, щата Пенджаб и други центрове на прогреса, и еволюцията. Ще е добре учителите да правят тези " обходи " с униформена полиция, щото не е много полезно за здравето.

1

Анонимен

преди 2 години

Този механизъм за обхват зацикля. Учениците и семействата им ги няма на посочените адреси. Те са в чужбина. Входовете са с чипове. Обикаляли сме по цял ден и от 25 адреса само 2 деца се намират на адресите. Попълваме протоколите и сме до тук. От там нататък социалните и полицията поемат. Не може учителите да издирват децата по време на пандемия във Факултето и Столипиново.Основно в кварталите са децата в риск.В чужбина са.Водят се в бг заради детските на малките деца.