71

иван

преди 2 години

Ей да видите, че по-голям процент от умрелите са били ваксинирани. Пуснете в търсачката: '60% of Those Older Than 50 Who Die From COVID Are Double Vaxxed'.Ако се съмнявате, намерете източниците от края на статията, да видите, че са официални.След това прочетете статията за МЮ-варианта, от когото никаква ваксина не ви спасява и накрая вземете, че отидете да се ваксинирате :)

70

void

преди 2 години

Ама щем - не щем си плащаме за здравно осигуряване нали ...

69

Анонимен

преди 2 години

Така е приФатмака

68

анонимна

преди 2 години

Аз също се питам какво е лошото да се прехвърли персонал, а не постоянно да се реве и да се стресират болните хора, независима дали последните винаги заслужават да бъдат обслужвани, имайки предвид злобата и отношението на немалко от тях. Освен това и самият персонал се претоварва и преуморява, а после тоз недоволен, оня не знам какво си искал и пр.

67

анонимен

преди 2 години

Вие, дето сте против мобилизиране на доболничния персонал, я ми обяснете откъде ще вземат такъв, може би от Германия ще дойдат за десет пъти по-малки заплати, освен това да ги поступат и ругаят ромите?

66

Анонимен

преди 2 години

Когато протестираха за заплати, пазвантите на вола ги дърпаха от прозорците на народното събрание. Сга на Стъки мма-ците да лекуват.

65

Анонимен

преди 2 години

Дай да хвърлим лекарите и сестрите на гилотината, щото вие не искате да се ваксинирате! А че повечето са над 60 години със много болести? Ами ако е м.ай..ка ти лекар или сестра?

64

Анонимен

преди 2 години

Дай да хвърлим лекарите и сестрите на гилотината, щото вие не искате да се ваксинирате! А че повечето са над 60 години със много болести? Ами ако е *** лекар или сестра?

63

анонимен

преди 2 години

И аз се питам защо след като ДКЦ - та са полупразни, понеже хората ги е страх много много да ходят там, защо не командироват персонал от там, все пак положението е извънредно? Ако трябва и мобилизация дори може, те се водят на военен учет до определена възраст, а лекарите имат и чинове.

62

анонимен

преди 2 години

Да вземат от доболничната - там има и лекари със спец. вътрешни болести, които на практика могат да лекуват инфкциозно болни, също и сестри да вземат, а не постоянно да плачат. Но аз съм против оплюването на мед. персонал за щяло и нещяло, искали били пари. Ами вие защо стачкувате или бягате в другите страни, да не би за здраве?

61

Анонимен

преди 2 години

Щом нема сестри да ги лекуват Те са обречени. Защо ги ставяте да м.рат в мъки. Къдее оня с големио джип дето *** на здравеопазването. Сега сее покрил и си брои пачките и кюлчетата.

60

ТОва заради ковида

преди 2 години

..ли е ? Или защото герб за десет години не се сетиха ,че здравеопазването бавно умира ,а при тях даже не беше бавно . Въобще 10 г управление на герб са една катастрофа която дърпа цялата държава към ада . Некадърници не трябва власт да помирисват защото после така става ,па си и мислят ,че били най-добрите--каква наглост .

59

Анонимен

преди 2 години

да ги карат в София пред президенството при при руския *** дето гореше маски

58

Програмист

преди 2 години

ами да се бяха ваксинирали да не стигат до болница изобщо. И сега моля да си платят лечението.

57

Свиквайте !

преди 2 години

Така ще е при диктаторчето - Фигурант Радев - човешкият живот е на заден план - важни са празните приказки и освояването на Порции от преданите му хора

56

Анонимен

преди 2 години

Една част измряха, друга заминаха в чужбина. Държавата не е мислила с десетилетия за лекарите и сестрите, сега лъсна голият й зад.н.и.к. Мизерни заплати с десетилетия, липса на възможности за специализация и развитие, оплювани от журналисти и мизерници. Каквото си посееш, това ще жънеш.

55

Анонимен

преди 2 години

61, ще продължаваме. Толкова лъжи се изписаха за година и половина, че на пропагандите да се ваксинирам показвам голям трети пръст.

54

Анонимен

преди 2 години

И продължавайте да не се ваксинирате.

53

Анонимен

преди 2 години

Аминека всички неваксинирани професори да отидат и да помогнат. Да дават по 24- часови дежурства. Нали са безсмъртни

52

...

преди 2 години

Тия облекли някви дъждобрани и се мислят за бойци на първа линия, пък хал хабер си нямат от медицина