17

Ричи Алибегов

преди 2 години

Борбата е безмилостно жестока! Присъединете се към нас сега, защото следващите утре сте вие!

16

Анонимен

преди 2 години

до авторката - като пишете за някой град, е добре снимката да отговаря на съдържанието на "статията".

15

Анонимен

преди 2 години

Чудя се кога най-накрая ще имаме държава която ще тръгне чрез съответния компетентен орган по всички кръчми, ресторанти, барове , дискотеки и да им разнищи финансовите далавери? 99% работят с манипулиран софтуер който не отчита по-голямата част от оборота им, нито пък имат лицензиран Windows.

14

Анонимен

преди 2 години

Нагли типове халчни за пари. Само искат държавата да им превежда кините а те да не плащат ДДС и осигуровки. Да си продават Брабусите, Мерцедесите, БеЕмВетата, Аудитата последни модели изкарани на гърба на персонала и държавата от укрит оборот и неплатени осигуровки, намалено ДДС. Не ги е срам

13

Анонимен

преди 2 години

Нагли същества, само пари пари пари искат. Никакви компенсации. Търтеи, плyжeци и тoлyпи.

12

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирайте се и работете!!! Миналата година точно от фитнесите и заведенията се заразиха много хора. Всичките ми познати го изкараха този вирус и всички са категорични къде са го пипнали..Какво се правят на луди и стачкуват. Член ли сте на ЕС, член сте, тогава това важи в цяла Европа и съответно у нас. Попитайте студентите в Глазгоъ, как влизаш в магазин и какво показваш. Ако няма какво да покажеш, не влизаш!!! Оплаквай се където си искаш.Тук егати реването и умирането! Пак водим по смъртност

11

Анонимен

преди 2 години

До протестират всички 5 Една година черепчета плащата на лентяи и некадърници за преврата на горкото злобльо, и логично настана време за протести на работливите, които хранят всички ни, включително и комунистическите лумп...ите на "новите" грипльо-партийчета на преврата - е, цените СКОЧИХА, строежи и ремонти СПРЯХА, пенсионерите ЩЕ получат по 40 - вместо досегаштните 50 лв., пари за избори на грипльовците има, но за всичко останало - НЯМА - пРЕЗИЛдентска монархия, СВИКВАЙТЕ!

10

Анонимен

преди 2 години

Много ясно, че ще откажат да се ваксинират. Браво!Дори и да се ваксинират, драги мои, пак няма да остане отворени. Ще се измисли нов, мнооого страшен вариант, който пак налага затваряне, щото тоя път ще е мн мн мн заразен. Затова отпор до дупка. Да се махат с техните ваксини и простотии!

9

Анонимен

преди 2 години

Защо всички недоволни от управлението на Герб и лозари и други ревльовци от ресторантите сега излизат на протест? Голям страх беше от мутрите 12 години? Сега видяха нормално Правителство и хайде....Отивайте в Банкя, там са ви парите..Мой познат ресторантьор от морето ми каза, че тази година е направил толкова пари, колкото не е правил и преди пандемията. Но сега предизборно ги ръчкат разни. Жалко, че няма да се върне Бойко. Точно него си заслужаваме още 12 години и поне да изчезнем завинаги!

8

taschunka witko

преди 2 години

Тези от най-сивата икономика по добре да затворят и без тях може.Данъци и без това не плащат и персонала им избяга , кафе може да сесе пие четири пъти по-евтино от автомат.Кафето в къщи е осем пъти по-евтино.На вкус е същото и в по-голямо количество.

7

Бay

преди 2 години

сърдете се на антиваксърите, драги. :D

6

Фин

преди 2 години

До Сандански Маке, ти ли си последния човек на света, който не е разбрал, че ваксинираните са заразни и боледуват. Запишете си го някъде ваксърите, за да не пишеште едни и същи празнословия.

5

протестират всички

преди 2 години

днес и животновъди и млекопроизводители, лозари в Приморско и т.н. всички да се съберем пред парламента и да изринем некадърниото правителство на Радев и БСП, оставка червени мафиоти, импичмънт радев !!!

4

Анонимен

преди 2 години

И аз ще протестирам, за безодговорноста на всички, за нарушаване на всички заповеди

3

Анонимен

преди 2 години

Едва ли сервитьорките и кръчмарите с мъка завършили осми клас са меродавен източник дали има коронавирус или няма.Нито един нормален работодател няма да иска служителите му да кашлят коронавирус в заведението.

2

Сандански

преди 2 години

Кой изобщо назначава неваксинирани хора на работа?Това е вирус, не е Дядо Коледа, за да вярваш или не.Или ваксинирани или у дома.

1

Анонимен

преди 2 години

Трудно се намира персонал в момента за заведенията при условие че не се знае кога ще ги затворят и хората няма да останат в неплатена отпуска и да нямат пари.