11

House M.D.

преди 2 години

Неуважаеми и неграмотни ми другарю Бошнаков, от обща култура би трябвало да ти е известно, че икономическият закон за търсенето и предлагането е обективен закон и не зависи от волята на управляващите.

10

Анонимен

преди 2 години

"Лозари се оплакват, че трета година работят на загуба...."Първото изречение е предостатъчно, за да им се зададе въпроса: Защо чак сега и пред грешните хора протестирате?????????????????????????????

9

Анонимен

преди 2 години

Ахахаха ще затварят път, по който минават по 2 коли и 5 каруци на час. Смешници, все едно пътя Бургас - Слънчев бряг не им е под носа.

8

Анонимен

преди 2 години

Всеки иска от държавата.....Криво е разбрано всичко. Имам фирма и трудностите са действително много в държава, която не помага на средния бизнес. Но се бориш с предизвикателствата и като не се получи, пак се бориш....Ревльовци. Толкова години не смеехте да се обадите, сега пък всички се сетихте, че от преди еди колко си години страдате. В цял свят си има рискове в бизнеса.

7

Анонимен

преди 2 години

Нищо не ни е приоритет и нещата са на самотек

6

Сашо от Варна

преди 2 години

Лозарството е стратегически отрасъл. И да не се подпомогне е фатална грешка...

5

адвокат Тенев

преди 2 години

Не само в лозарството няма стратегия. Стратегия няма за нищо - има само борба за кокала. А държавата и народа кучета го яли....

4

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 5Значи ли това, че трябва да затрием и троловете, замърсяващи коментарите като нещо неефективно?! Ако пък си направите и тролски синдикат ще е направо чудничко!

3

Анонимен

преди 2 години

Знам ли? Френските лозари каква битка проведоха пролетта. Как поставяха и палеха разни материали за да не загине реколтата им. Не чух да искат нещо от държавата. Като нещо не е ефективно, значи няма нужда от него. Защо да плащаме на хотелиери, туроператори, културтегери, земеделци и в частност розопроизводители, тютюнопроизводители, лозари за техния бизнес? Ами да си направят кооперации и да се оправят.

2

ФАКТ

преди 2 години

За няколко месеца фигуранта и кpaдливата му шайка съсипаха България!!!

1

Анонимен

преди 2 години

Все по - малко хора ядат грозде заради високата захарност и пиенето не е вече модерно.