22

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен..не знам как е в Щатите,но според нашата Конституция..:-"Чл. 46.(1) Бракът е доброволен съюз между мъж и жена. Законен е само гражданският брак."..А ако смяташ че сме "дивацииварвари",да ти припомня една от Заповедите /НЕ НАШИ!!/..-"И да не легнеш с мъж като със жена,защото това е гнусота за Господа,твоя Бог"..../Гот плес Америка!/..

21

Анонимен

преди 2 години

Супер са. Здраво семейство, децата изглеждат щастливи и са богати. Не ги мислете тях, а гледайте как да си възпитавате и какво можете да дадете на вашите си деца. В САЩ се запознах с момиче на 22 г, дето имаше мама + мама. Тя обаче си беше хетеросексуална и си имаше приятел, с който по-късно дори се ожениха и си имат близнаци-момчета. Това че мама или тате е гей, въобще няма отношение към изборите на децата им. Ако си имаш влечение към другия пол нищо не може да те направи гей.

20

ПроСоТо

преди 2 години

некои ще кажат:..-Таланта не подбира "леви и десни"...Така е,верно е,но аз ИМАМ своето си право ДА ИЗБИРАМ!

19

ПроСоТо

преди 2 години

когато Елтън Джон /това не е истинското му име,а имената на негови "приятели",вероятно първите,които са го ощастливили../се появи "на сцената",един радиоводещ от Ню-Йорк се провикна:..-"Идва МЕСИЯТА"..И наистина беше удоволствие да го слуша човек..После си показа разпрания... и ПОНЕ НА МЕН някакси ми опротивя..Но какво да правиш?..Той и Фреди Меркюри ми беше любимец докато не го видях и не разбрах "подробностите"...Съжалявам,но така приемам аз /а и не само аз!/ нещата..Некои ще кажат:Таланта спо

18

Златка

преди 2 години

Браво! Хубаво семейство са!

17

Анонимен

преди 2 години

Какъв ужас.......

16

Анонимен

преди 2 години

баси срама, тези, които са узаконили това са истинските престъпници, не тези жалки пс их оп ати

15

Щирлиц

преди 2 години

Гадост английска,гадост античовешка,пфу..

14

Анонимен

преди 2 години

И аз искам да ме осинови някой такъв богат и известен *** рас.

13

Анонимен

преди 2 години

Няма да се разгръщам в многословие! Това НЕ Е НОРМАЛНО!

12

Анонимен

преди 2 години

Каква идилия. Семейство ***. Дано децата не ги гледат как тия двамата се плющат.

11

друг анонимен

преди 2 години

До: номер 12 Ами от това което гледам да ти кажа, децата нямат особени проблеми дали ще имат комплект "мама+тате", "мама+мама", или "тате+тате". Колкото и да ти звучи абсурдно, Едиповият комплекс е психиатрично заболяване. Редки са случаите син да се влюби в майка си или дъщеря в баща си. И така синът на Елтън и Дейвид също не би се влюбил в никой от бащите си.

10

Анонимен

преди 2 години

Двете дечица дано не си го сложат, като пораснат.

9

Анонимен

преди 2 години

Децата са милионерчета, другото е подробност. Богат грозен няма!

8

Анонимен

преди 2 години

Едното дете е копие на Елтън,което е до него,а другото копие на другия "съпруг".Е получило се е ,различни са!Нооо,без участие жена не могат да имат тези хубави деца,иначе Елтън щеше да ражда,ама не става!Все пак психологически как се чувстват двете деца без майки?Техните връсници с които общуват имат.След време ще се отчетат последствията.

7

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Сещам се за оня брат ром дето "сърцето му беше фен на Локо ПД" дето чакаше апартамент от при нц Чаррлз, и как каза "когато баща ми беше майка".... Та и тия така. Дано децата растат нормални, а не като тати и тати.Предполагам тоя коментар скоро ще бъде изтрит като ксено-хомо-иедикъФ си ФОБСКИ.Нали трЕбе да сме толерасти т.е. толерантни де. Иначе не ми пречат, ама да не се афишират толкова явно.Живейте си там- никой не ви пречи.Кво ми се навирате в очите.

6

Чичо

преди 2 години

Чак пък артистично... Съвсем нормално семейство, нищо необичайно. В нормална държава.

5

Анонимен

преди 2 години

До: номер 8 Само така! Роберт де Ниро е най-коравият пич на света! Да не коментирам че има много други: Знам за едно момиче фотомодел, баща и е гей а майката лезбийка. А тя вече си има приятел.Всякакви дуги твърдения са средновековни предразсъдъци и назадничаво мислене...

4

До 1

преди 2 години

Робърт Де Ниро е израснал в такава обстановка и да не е станал пед.. случайно то или си го имаш или го нямаш

3

Жалко за децата -

преди 2 години

тате и тате, дизайнерски халати, ин и ян... Има ли нещо нормално в това "семейство"? И за капак - Донатела Версаче, която ги обича! Тежко и горко им!