84

...

преди 2 години

Глупости на търкалета нямало как. От по-миналата седмица има видео как си летят с един блек хоук и веят знамето си. Или ще ми кажете, че брадати американци са летели с тоя хеликоптер да веят знамето на Талибаните? Ай стига пропаганда. На Байдън сега му се стесни около шията и видиш ли почна да разтегля локуми, да лъже и маже. "Да ние им дадохме милиарди в техника, пари и провизии, ама те не знаят как да си отворят консерва. Не се безпокойте няма как да се оправят."

83

Няма как?

преди 2 години

има как - с повече мак!

82

Интересно

преди 2 години

Тия талибани от друго измерение ли дойдоха или афганистанците по принцип не обичат американци?

81

Анонимен

преди 2 години

Уникален резил и срам за жалкото НАТО.

80

Анонимен

преди 2 години

До 96 Нарочно е, разбира се. Но нашите медии елегантно намекнаха, че стойността на оставената техника е няколко десетки милиона долара, а на практика сумата май възлиза на към 90 милиарда. Талибаните били летели на американски боен хеликоптер на стойност 6 милиона долара. При американската военна техника такива цени няма.

79

Анонимен

преди 2 години

Умна техника на прости хора не се дава.

78

Анонимен

преди 2 години

Пък после се оплаквате че новите коли се развалят, а генералът ви обяснява че прехвалената им техника ще на прави няколко полета и дотам

77

Анонимен

преди 2 години

добре де, никой не може да ме убеди, че това не е нарочно...Ние иаме 2-3 хелокоптера и 5 самолета, те "унищожили" техника за милиарди..

76

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 95 Китайците отдавна имат информация за тези "свръхмодерни" (а всъщност морално поостарели) хеликоптери. Най-много талибаните да подарят някой на руснаците и след 5-6 години да видим някой "чисто-нов" руски модел с технология отпреди 30 години. Кефи как тукашните русфили се израдваха на "находката", мислейки американците за ***. Оказа се (отново), че шаранчетата кълват здраво.

75

Анонимен

преди 2 години

Всъщност могат да изкешат здраво, като ги продадат на китайците. Те и без това мило и драго дават за такава техника, за да има откъде да копират.

74

наблюдател

преди 2 години

А, на съюзническа България самолетите ги продават.

73

Ясно е!

преди 2 години

Хайде да се се обзаложим че самолетите ще литнат. А китайците ще им оберат технологиите без да платят и долар, и ще произвеждат не само частите им за под половин цена, а за талибаните и безплатно, но самите самолети. Така ще е и при останалата военна техника подарена на талибаните. Чайна Джо си знае работата. А и туй дето Тръмп им направи сечено на О'Байдън и работодателите им, с разбиването на ИДИЛ и Халифата, тябваше да се поправи.

72

Viva España

преди 2 години

Само Теодоракис!

71

Странно защо!

преди 2 години

Си мислите , че Живков не е създал Златен резерв - целия свят след ВСВ и особено държавите споразумени в Ялта имат такъв ....Всъщност НРБ е една от закъснелите и има един голям проблем - тези пари обърнати в злато идват от СССР чрез сделката между Брежнев и Живков, но никой не смееше да каже за какво е била сделката. Уран, плутонии и някой други неща - оръжие и продукти. И Симеон 2 няма никакви права върху това злато и тия пари , само БНБ, която е единствения непроменен фактор за тези 40 години

70

Анонимен

преди 2 години

До: номер 85 ХА-ХА-ХА, ХО-ХО-ХО, ХИ-ХИ-ХИ! Човече, ти имаш ли си представа от злато??? Въобще??? Златото е метал. Ковък и лесно топим метал. Нацистите са изчегъртали коронките и мостовете от зъбите на всички евреи преди да ги вкарат в крематориумите! Взели са им и всички халки, пръстени и други златни бижута. Претопили са ги лесно в кюлчета. И на тях са сложили печати на Третия Райх!

69

ВънСатаНАТОотРодинат

преди 2 години

"Там,където краварят(ФАЩ) на се ре,с нищо не се бърше,нито се пере."

68

Логиката ли?

преди 2 години

Всъщност официална заповед от легитимно назначен директор на БНБ за ликвидирането на Златния резерв на НРБ никога не е имало.По тази логика ако изпратите ордер (заповед) златото с маркировка на БНБ да се върне в трезора на БНБ, а не където се съхранява би трябвало да се направи проверка в трезорите и то да бъде върнато. Всъщност това е капан - ако САЩ и Швейцария отговорят, че няма такова злато от преди 1989 всички вече не ги познаваме!

67

Ама защо кашляш?

преди 2 години

Не ние не го откраднахме, не си го присвоихме, ние просто си го взехме!Взехте си го казваш? Как така си го взехте ама няма документи ? Е некой подпали нещо!А някой казваш?Добре де ние бяхме!Почваш да се сещаш!Пуснете ордер ако обичате до златните трезори - всички кюлчета с маркировки на БНБ от преди 1989г и Швейцарския минт да се доставят в трезора на БНБ за сметка на съхраняващият ги трезор да видим кво ще кажат!

66

Не бе аз да питам?

преди 2 години

Температура имаш ли? Тресе ли те? Да не си настинал?Има два вида злато:Злато на някоя държава, част от нейният резерв има инвестиционно злато.Първото върви с маркировка на държавната централна банка и документи от минта - от кой е продадено, коя държава го е купила. Такова злато се не пипа без разрешение на банката и държавата собственик. Другото злато се продава и на частни лица и компании...

65

Лъжи

преди 2 години

Не само ги използват,но и парад направиха .Има го в интернет.