68

Анонимен

преди 2 години

И все пак хората там, поне новото поколение, в последните години са се развили така, че явно са усетили макар и за малко какво е да си човек с мечти и да живееш нормално що - годе, и сега като им налагат отново мракобесната доктрина на собствената им религия, очевидно виждат разликата! Нима най - после се усетиха че има нещо гнило и видяха що за религия изповядват - да мразиш жена си, да живееш в страх, да наказваш хора защото слушат музика, да живееш като роб...

67

Анонеимен

преди 2 години

Всички свободни страни са извоювали свободата си с много кръв и жертви,ще трябва и тези сами да си я извоюват,а не да чакат САЩ вечно да воюва вместо тях.

66

Анонимен 88

преди 2 години

Може ли да пишете такава либерастка свинщина?! Ако тия хора от които са взети интервюта са истински, то те са скапани либерасти и ***!

65

Христо Христов

преди 2 години

До Анонимен/77"Талибаните са за масово изтребване... ама няма кой да го направи." - ми то и матрялът по нашенските земи е лош. Колко човека ти го казаха вече.ПП. Хубавото е, че Афганистан, юе оцелее, а България по европейския път ще се самозатрие.

64

Анонимен

преди 2 години

Пропаганда!Тези не ме интересуват,Америка съсипа света сега тя да си ги прибира,интегрира и отглежда.Тези зверове нямат място в България и ЕС.Това е с цел да се съсипе бялата нация и всички ценности които сме градили векове.

63

анонимен

преди 2 години

Афганистанските мъже трябваше да останат и да се бият с талибаните! Вместо това изоставиха жените и децата си и хукнаха към Европа! ЕС трябва да бъде по-строг с тези мъжки навлеци, мислещи само за собствената си кожа!

62

Не

преди 2 години

ме интересува. Ние си имаме достатъчно проблеми. Да се оправят!

61

Zeitgeist

преди 2 години

Това са абсолютни измислици целящи да настроят обществото срещу "диваците" талибани. В друга статия пише, че ще евтаназират кучетата. Другата седмица ще излезне статия как премахват полови органи на жени и мъже, а след това как осакатяват и убиват невръстни деца. Страната е богата на много ресурси и опиумен мак, които американците "смучеха" като пиявици, а талибаните се бореха да си ги върнат. Всичко е платена пропаганда. Мислете с тези мозъци.

60

Сорс сроС

преди 2 години

Натсизма е вечен

59

Българинъ

преди 2 години

Безгръбначно циврещо стадо, ама тип ислям, не балкан като нашенското.

58

смях и сълзи

преди 2 години

Добре де,комбойците що избягаха,нЪлЕ са защитници на свободите и правата на човека?Че и пушкала им оставиха,дет ние не сме ги и сънували?Къде е Хелзинкския кУмитет да се скара и талибите да козируват като наш бай боце с мазната усмивка и разкопчаната риза на пъпа???Къде е столтенберг да се изкаже ЪФтУритетно?Ами камилата харис ?Ами дебелото танте?Хайде,тролейчета и калинки,какво са ви казали да напишете?

57

Анонимен

преди 2 години

Талибаните са за масово изтребване... ама няма кой да го направи.

56

Анонимен

преди 2 години

"мъжете трябваше да се бият и ако трябва да умрат, не да се жалват сега ..."--------------- Това ли са мъжете? Мъже ли са такива като Решад, който се оплаква "те ме спряха, насочиха пистолет към мен. Казаха ми: "Върни се, облечи се като мюсюлманин". Живея в Херат, откакто те поеха властта, но никога не съм бил толкова наранен. Изгубих надеждата си за живот. "" Видимо е изгубил и надеждата си за участие в първия прайд в Кабул.

55

Анонимен

преди 2 години

Независимо от цивилизационните цели на Окупатора, те са налагани със сила и против волята на мнозинството от тyзeмцитe.

54

Мани Мани

преди 2 години

Едната крайност са ултра-консервативните талибани-***-узурпатори-подтисници, от друга са свръх-свободията, разврата, джендъризма, деградацията на САЩ. Хора оценете, че в БГ е горе долу добре, щото сме по средата... А иначе относно Афганистан, мъжете трябваше да се бият и ако трябва да умрат, не да се жалват сега ...

53

Анонимен

преди 2 години

"все едно да върне се турското робство изведнъж"----------------------------------------------------- Нищо общо. Примерът е безкрайно неудачен и некоректен. Независимо от цивилизационните цели на Окупатора, те са налагани със сила и против волята на мнозинството от ***. След изгонването на Окупатора, афганският народ е свободен и може да гради взаимоотношенията си с другите народи на взаимноизгодна основа.

52

Анонимен

преди 2 години

Никой не го интересува тия дали са живи или мъртви. Да си гледаме нашата държава, че и тук е геноцид.

51

Анонимен

преди 2 години

Щатите преосмислиха поведението си в цял свят. Оставят злото да се развилнее и да си свърши работата. Не са длъжни да помагат на тоя и оня. Че то един народ, който и да е, ако не иска да живее по различен начин, няма как и няма защо да му натрапваш нещо друго. За какво им да се месят в Куба, в Северна Корея, Афганистан и т.н. Има желающи да им помагат като Русия и Китай, нека те да ги хранят и да им организират хубавия живот. Кравари били, не знам си кво. Сега започва износа на водката...

50

Архаичен??

преди 2 години

Архаичен? А ти чу ли талибаните да дават интервюта? Аз чух един министър да дава на перфектен английски, после на перфектен арабски, и знае още местните дари и пущу поне. Колко от тукашните знаят 4 езика на това ниво? И защо си мисля, че тази боза от гардиън или дойче е абсолютна измислица? Защо ли много по-лошо от да си изгориш дънките ми се струва да ти окупират за 20 години държавата.

49

До 68

преди 2 години

Свободен казваш,все едно да върне се турското робство изведнъж.Талибаните с радикалния ислям най архаичния без грамотност и светско образование да се налагат в що годе новосъздадена светска държава ,как си го представяш.