17

Off

преди 2 години

Аз пък мисля, че животът й се е преобърнал на 720 градуса. Аман от неграмотни джypнaля. Това се учи в училище...

16

Слава Богу...

преди 2 години

..че се е разминало без човешки щети, къщите се оправят, но затрупани под тях хора...Сега нека съселяните на пострадалата жена обявят сметка за набиране на помощи, после няколко комшии-майсторяги първо да установят причината за падането, да я отстранят, а накрая за месец-два, точно преди зимата, нашата сънародничка пак ще е в дома си, но този път укрепен и обновен. Така ще стане като в поговорката "всяко зло - за добро"!

15

Анонимен

преди 2 години

До Аз 9 - Че то ако е до 1000 лева, по-добре да не ги даваш, а да ги слагаш на някакъв нискорисков фонд ...

14

Анонимен

преди 2 години

Името на застрахователите, ако може? Че да знаем, кои са измамниците? А и едн асметка за жента?

13

Анонимен

преди 2 години

Застраховала се е в някоя от компаниите на бойковите мутри.

12

Ммм

преди 2 години

Дори и да си застрахован, пак не е сигурно. 200 вратички ще намерят да не ти платят,ето за това хората напускат България. Нямат сигурност.

11

Иван

преди 2 години

Бойко, върни парите

10

аз

преди 2 години

Коя е застрахователната компания която отказва да изплати обезщетението?Да си знаем къде на неходим

9

Аз

преди 2 години

също си застраховам имотите всяка година. Преди време обаче се случи теч след пороен дъжд. Застрахователите - Евроинс, взеха да се дърпат и да се ослушват, защото щетата била по-голяма от хиляда лева. Писах оплакване до Комисия за финансов надзор и платиха. Не видят ли зор никой не плаща!

8

Анонимен

преди 2 години

Еролее, много си скаран с математиката, моето момче. Ако се обърнеш на 360 градуса нищо не се променя - пак си в същото положение. ***...

7

До 6

преди 2 години

Взе ми думите. Като са прибирали парите и са се надявали да не рухне, сега да плащат в пълен размер застрахователната стойност.Ако е имало застраховка и на техника и други движими вещи - също.

6

Анонимен

преди 2 години

Преди застраховането със сигурност е направен оглед от застрахователите. Защо тогава са извършили застраховка, след като смятат, че къщата е стара и може да рухне сама? Жената да си търси правата. Въпреки, че адвокати, средства и кой знае на кой е тази застрахователна компания.....Всичко е фалшиво в тази държава. Преди 10 години закупени имоти по морето се оказват ипотекирани и сега собствениците наново трябва да си плащат имота. А уж документите преди закупуването са били изрядни. БГ член на ЕС

5

3M

преди 2 години

До Активист на БСПа всички мутри са създадени от БКП, както е известно

4

Анонимен

преди 2 години

Лоша работа това "животът ти да се преобърне на 360 градуса"... Виж на 180 да е си е друга работа ама при 360 положението звучи страшно. Страшни сте журналята...

3

Активист на БСП

преди 2 години

Застрахователните дружества са на Бойковите мутри....

2

Анонимен

преди 2 години

"... от 17 години не е пропускала да застрахова имота си, компанията отказва да изплати обезщетение." - И след това експерти, професори и журналисти питат, защо не си застраховаме имотите???

1

Асан

преди 2 години

ДЗИ да плаща фирата